Szerző Téma: Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)  (Megtekintve 844599 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)
« Válasz #4440 Dátum: 2011. október 25. - 13:30:19 »
Nem. De csak 1 rész jelent meg.
Igen. Persze nem pontosan.
Marvel Extra.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #4441 Dátum: 2011. október 25. - 21:21:12 »
1 ez igaz, csak belevettem az előzményeket is
2 Jó, mert világos, hogy nem mehet azzal a sima betűvel, ami a Polgárháború alatt az ASM-en (és az összes többi címen is) díszelgett, de ami a főoldalon van nagyan randa.
3 Ennek örülök :) Végre lesz vele azonos formátumú képregényem

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4442 Dátum: 2011. október 25. - 21:51:37 »
1: Oké.
2: Azt a szöveget csak én tettem rá villámgyorsan, hogy ki lehessen tenni a főoldalra. Ezért nem én csinálom  az ilyesmit a véglegeshez, hanem Ati. :)
3: :)

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #4443 Dátum: 2011. november 08. - 23:54:20 »
1: Oké.
Ehhez még annyit, hogy nincs kedve valakinek összefoglalni, hogy mi is történt a CSP vol.3 2. számában? (tök furcsa ezt leírni nem?:))

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4444 Dátum: 2011. november 09. - 17:55:31 »
Remélem már nem spolier.
Peter és Tony Washingtonban tárgyalnak. Kiderül, hogy Tony megszervezett egy álltámadást a titánium emberrel, és a végére bekövetkezik a katasztrófa, vagyis beszámolnak a tv-ben a stamfordi robbanásról. röviden
This is a joke. A real practical Joke.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4445 Dátum: 2011. november 09. - 21:57:16 »
És Tony meggyőzi Petert hogy fedje fel a kilétét egy sajtótájékoztatón, amit már lehetett olvasni a Polgárháborúban. Rágódik rajta egy kicsit, majd May néni egy lelkifröccsel ellátja, meg a régi jelmezével, így végül kiáll a tömeg elé.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4446 Dátum: 2011. november 16. - 18:59:53 »
A kereskedelem@semic.hu-ra nekem 2 nap semmi után hibaüzenetet dobott vissza. Ez most pontosan mit jelent, megszűnt a fiók? Ja a Mailer Daemon küldte vissza, nem tudom ez segít-e.
SD. EJC.

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #4447 Dátum: 2011. november 16. - 21:04:49 »
Mennyibe kerülhet most a teljes sor a CsP v1, v2-ből és a Pannini féle Pókemberből? Amint sikerül összegyűjtenem a köteteket, azokra fogok ráállni, de előtte jó lenne az árakról egy korrekt képet kapni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4448 Dátum: 2011. november 16. - 21:07:17 »
Nagyjából 500/darab a v2 sorozat ára. A HP szintén, kivéve a 27-es szám, az lehet akár néhány ezer forint is. Ezek az árak akkor, ha jó minőségben szeretnéd őket. Közepes minőségben hozzájuthatsz már 2-300 forintokért is, illetve ha egyben veszel sorozatot, akkor ugyanennyiért jó minőségben is.

SD: már MINDEN megszűnt, ami valaha a Semichez tartozott.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4449 Dátum: 2011. november 16. - 21:08:45 »
Tomival értek, egyet, és szerintem a  v1 egy nagyobb vagyon. És biztosra veszem, hogy egyben nem is tudod megvenni. 50 ezer felett gondolkodj. A v2 az szintén ilyesmi téma, a Panninis meg még nehezebb. Ott csak 27 résszel számolunk, de csak a 27. rész több ezerbe fáj.

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #4450 Dátum: 2011. november 16. - 21:14:16 »
Akkor az "enyhén" szólva is költséges beruházás lenne. Úgy érzem, mégegyszer át kellesz ezt gondolni.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4451 Dátum: 2011. november 16. - 21:17:37 »
Ne gondolkodj egész gyűjteményben.  ;) Egy gyűjtés önmagában is nagy élmény, ha egyszerre csak néhány darabot veszel meg mindig. Akkor minden egyes rés, amit sikerül kitöltened, külön nagy élményt fog jelenteni.  ;)

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #4452 Dátum: 2011. november 16. - 21:27:03 »
Idézet
Ne gondolkodj egész gyűjteményben.  ;) Egy gyűjtés önmagában is nagy élmény, ha egyszerre csak néhány darabot veszel meg mindig. Akkor minden egyes rés, amit sikerül kitöltened, külön nagy élményt fog jelenteni.  ;)

Valószínű, hogy ez a verzió fog életbe lépni. Ráadásul remélem a Klón sztorikból is lesz valami.  :-[

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4453 Dátum: 2011. november 17. - 15:42:12 »
Egy gyűjtés önmagában is nagy élmény, ha egyszerre csak néhány darabot veszel meg mindig. Akkor minden egyes rés, amit sikerül kitöltened, külön nagy élményt fog jelenteni.  ;)
Hát még az mekkora élmény, mikor mindent összevetve 1 db hiányzik és sehol se találod... :roll: :uhoh:
« Utoljára szerkesztve: 2011. november 17. - 15:43:46 írta Mike »

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4454 Dátum: 2011. november 17. - 17:17:10 »
Nagyjából 500/darab a v2 sorozat ára. A HP szintén, kivéve a 27-es szám, az lehet akár néhány ezer forint is. Ezek az árak akkor, ha jó minőségben szeretnéd őket. Közepes minőségben hozzájuthatsz már 2-300 forintokért is, illetve ha egyben veszel sorozatot, akkor ugyanennyiért jó minőségben is.

SD: már MINDEN megszűnt, ami valaha a Semichez tartozott.

Jaaa, igen, ismét visszaolvastam, Parrosbajusz hsz-ből indultam ki, de jobban megnézve, az pár hónappal ezelőtti. Akkor tényleg tárgytalan. Na mindegy. :)
SD. EJC.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #4455 Dátum: 2011. november 20. - 11:16:43 »

Ez tényleg így van. Én 1997-ben hagytam abba a Semic Pókot, és beletelt egy-két évbe, mire összeszedtem, de amikor meglett az utolsó, na az felejthetetlen volt.  :newyear:
"Live for nothing or die for something, your call."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4456 Dátum: 2011. november 20. - 19:51:57 »
Én meg az egyik első bécsi utamon megvettem a 94-es Pókember kártyacsomagot, amit Bagley rajzolt, és baromi jól nézett ki. Aztán néhány darabot elcserélgettem, belőle képregényekre. Azóta próbáltam összegyűjteni a hiányzókat, és éppen most, a Galactus képregényboltban találtam meg minden hiányzót. Vagy 10 év után újra teljes ez a 150 darabos gyűjteményem. :)

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #4457 Dátum: 2011. november 20. - 22:22:39 »
Galactus: tök jó bolt, szinte minden van, akár teljes Pók-sor is (na jó, ez nem biztos) és nagyon baráti áron, plusz az eladó srác is jófej(nek tűnt eddig).
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4458 Dátum: 2011. november 20. - 22:28:45 »
Az is.  :)

ZoOz

• Közönséges bűnöző
  • *
  • Deadpool
« Válasz #4459 Dátum: 2011. december 22. - 13:04:12 »
Sziasztok!
Csak most regisztráltam de imádom Pókembert és a többi Marvel-figurát.   :D
Lehet (sőt biztos) kérdezték már, de túl lusta vagyok végigolvasni ezt a kb 200 oldalt ezért megkérdem: honnan lehet beszerezni a két utolsó Semices Pókember füzetet (3. sorozat)?