Szerző Téma: Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)  (Megtekintve 845246 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)
« Válasz #420 Dátum: 2008. június 12. - 16:51:45 »
Én még tegnap is néztem az újságost, de nem láttam. :roll: Remélem ma már kapni fogok belőle.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #421 Dátum: 2008. június 12. - 19:09:21 »
Én majd ha újségos közelébe vetődök véletlenül, majd megveszem. Anniyra nem rohanok érte, ráér az még. Lehet inkább úy kéne csinálnom, hogy egyszerre 4 havi adagot olvasok úgy talán lenne egy óra. :hehe:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Atimen

• Tarantula
  • *
    • Csodálatos Pókember
« Válasz #422 Dátum: 2008. június 12. - 19:40:55 »
Már megjelent??

Akkor megyek megveszem! ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #423 Dátum: 2008. június 12. - 20:12:59 »
most hol tartunk amúgy? nemsokárra jön a 100. ? és az valami jubileumi szám lesz amit érdemes megvenni??? ( annak is aki nem gyűjti amúgy a történetet?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #424 Dátum: 2008. június 12. - 20:21:02 »
A hazai számozás szerint a 60-as számnál tartunk. Az amerikai szerint a 87-esnél. A 100-as szám története így jóval korábban jön nálunk, és érdemes lesz megvenni, mert a klón-sztori lesz benne. Egyébként már nincs is olyan messze, most a Silver Sable sztori jön, aztán jön Deadpool, utána Morbius, és már ott is vagyunk a klón-sztorinál.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #425 Dátum: 2008. június 12. - 20:26:33 »
de mondom én nem gyűjtöm, akkor is érdemes lesz? monjuk más lesz a borítója? mint pl a 100. garfield nek?
jah Sepi kicsit off os de most a garfieldnál hol tartunk? 200 múlt azt tudom, és a 200. milyen volt??? :headscratch:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #426 Dátum: 2008. június 12. - 20:32:35 »
Neked is érdemes lesz megvenni. És hogy érted, hogy más lesz a borítója?  :headscratch:

Off: a Garfield már javában túl van a 200-as számon. A 200-as szám nem volt olyan különleges a többitől, de a Garfield mindig jó szokott lenni. A mostani 222-es szám az ami különleges, mert ebben a hónapban 30 éves Garfield, és ebből az alkalomból a Jim Davis által rajzolt születésnapi képsorok hamarabb jelentek meg nálunk, mint amerikában.  :D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #427 Dátum: 2008. június 12. - 20:35:27 »
más borító = kemény dombornyomású aranyozott stb :D
jah 30 éves :D a mi kis kövér narancs színű macsekunk :D nekem a 25 éves könyve is megvan lesz ilyenből 30 az is??? OFF OFF
és mikor jön a 222. szám??? amibe azok a különleges rajzok lesznek?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #428 Dátum: 2008. június 12. - 20:41:53 »
Ez csak a Semicen múlik. Egyébként kétfajta fő borítóval jelent meg amerikában a 100-as szám:
http://spidermancovers.extra.hu/covers/index.php?spgmGal=Spider-Man_Sorozatok/Ultimate_Spider-Man&spgmPage=11&spgmFilters=
De mivel nálunk nem a 100-as számban lesz a 100-as szám, valószinű, hogy nem a dupla oldalas borítót fogják választani.
Amúgy volt egy olyan ötlete is a Marvelnak odakint, hogy a 100-as számhoz felkértek rengeteg rajzolót, hogy mindegyik csináljon egy borítót a jubileumi számhoz. Később ezeket külön egy kötetben kiadták, és limitáltan számonként is. Itt megtudod nézni a borítókat:
http://spidermancovers.extra.hu/covers/index.php?spgmGal=Spider-Man_Sorozatok/Ultimate_Spider-Man_100_Covers

A Garfield 222-es száma már megjelent. Hogy külön könyv is lesz-e a 30dik évfordulóra, az jó kérdés, de nam valószinű. Majd az ötvenediken. ;) De most már fejezzük be az offot.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #429 Dátum: 2008. június 12. - 20:43:57 »
hűha egy ilyen borítón én is szívesen kiprobálnám a rajztudásom :D persze csak privátba :D

Atimen

• Tarantula
  • *
    • Csodálatos Pókember
« Válasz #430 Dátum: 2008. június 13. - 19:15:28 »
Megjelent a 60.!

Hallotátok ,hogy Amerikában: :spoiler:
Visszatért...

A 60.-ról:
Amúgy nekem nem nagyon tetszett ez az új rajzoló de néha frissitésnek nem rosz! Főleg az a jó ,hogy így legalább Peter nem néz ki olyan nyálasnak.
« Utoljára szerkesztve: 2008. június 13. - 20:32:39 írta kaine »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #431 Dátum: 2008. június 13. - 19:32:47 »
Megjelent a 60.!

Hallotátok ,hogy Amerikában:
Visszatért...!
Igen, hallottuk, de ez nem teljesen pontos így, és ez valóban nagyon nagy spoiler. Ez az eset is a már emlegetett Klón sztoriban van benne, így aki meg szeretne lepődni ott, akkor ne olvassa el ezt a spoilert.
« Utoljára szerkesztve: 2008. június 13. - 20:32:34 írta kaine »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #432 Dátum: 2008. június 13. - 19:36:48 »
Egyáltalán van olyasmi, amit nem tudunk mostanság az amerikai megjelenésekről? ;D
Na jó, kaine nem olvas, csak analógban.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #433 Dátum: 2008. június 13. - 19:40:27 »
Azért biztos vannak olyanok, akik még nem ennyire naprakészek, mint mi.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #434 Dátum: 2008. június 13. - 19:45:38 »
Igaz. Bár ezt még én is hallottam, aki 10 oldalt olvastam az egész USM-ből. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #435 Dátum: 2008. június 13. - 20:34:07 »
Szerintem is baromi nagy spoiler, úgyhogy töröltem is. Már beírtam volna a másik helyre is, de egyszerűen rossz, nem enged hozzáírni. Bár felesleges is, hisz amikor a múltkor írtam, jól lehurrogtak, hogy aki nem akarja, nem olvassa el, de ez szerintem közel nem ilyen egyszerű.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #436 Dátum: 2008. június 13. - 22:52:13 »
Én sem tudom ki tért vissza! :headscratch:
Ja...illetve tudom. Bocs. :D :spoiler:
Venom igaz?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #437 Dátum: 2008. június 13. - 22:55:20 »
Speciel ő nem erre gondolt. ;) De szerintem egyelőre hagyjuk a "ki tért vissza" témát.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #438 Dátum: 2008. június 13. - 23:22:46 »
Schwarzi Visszatér az biztos. ;D
Amúgy mindegy, úgysem érdekel különösebben.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #439 Dátum: 2008. június 14. - 09:07:33 »
Elolvastam a 60-as számot. Nekem tetszett, nagyon aranyos volt. Eddig is tudtam, hogy ez egy jó rész, de magyarul is jól sikerült. Valahogy sokkal jobban tetszett, mint amikor itt az Ultimateben volt alakulóban MJ és Peter kapcsolata. A rajzok szintén jól sikerültek, azt hiszem jobban oda kellene figyelni Mark Brooksra, ezek után kiváncsi lennék a további munkáira is. Mert szerintem Kitty nagyon aranyos volt itt.  :D Szóval minden jól sikerült ebben a számban, jó volt a történet, a rajz, és még pont az Edda lassú számait hallgattam közben, ami egy kitünő atmoszférát adott a képregényhez. Viszont szegény Rengetőt sajnáltam, úgy néz ki neki itt mindig csak epizódszerep jut. Pedig azért kiváncsi lennék rá, hogy milyen lenne vele egy olyan szám ahol komolyan odateszi magát. (Bár ez mondjuk pont most történt meg az utolsó amerikai számban.) Meg azért Rinótól is többet vártam volna, de most nem is őrajta volt a hangsúly, de azért vele is megnéznék egy egész számon (vagy akár többön is) átivelő bunyót. Ja, és látom Petshopnak csak sikerült kiharcolnia az új logót, mint "betűkonzultáns". ;D