Megjött a Devil May Cry figurám.
Ez a figura eszméletlen, szó szerint, aki szereti a játékot, annak kötelező vétel.
A saját fotóim elég trék lettek, így pár máshonnan letöltöttet rakok be.

Nem csak a kabátja van pl. külön elkészítve lágy gumiból, hanem a mellénye, az őv, és a lágyék rész is. Ami így pl teljesen eltakarja a combnál lévő gömbcsuklót, ami baromi jó ötlet. Ilyet eddig csak 30 centis Play Arts figuráknál láttam.
A mozgatása amúgy nagyon jó, max a Marvel Select Spider-man-é volt hasonlóan frankó. Hiába a 35 mozgatási pont, nem tűnik annyira széttagoltnak, max a kabát nélkül a váll rész zavaró, így marad rajta a kabát.

És hiába a nehéz kabát, nagyon stabilan áll a lábán. Az ablakos a játék dobozát imitáló csomagolás szintén nagyon szép, a kiegészítőkön sem spóroltak. Ez egy tökéletes figura lenne, ha nem lenne pár apró hibája. A doboz anyaga eléggé puha, amitől a háta behorpadt, pedig ez láthatóan nem az a tipikus kidobni való csomagolás és a cserélhető kezeknél elég kicsik a kis bütykök, amikre a csuklóit illeszthetjük.

Plusz örültem volna, ha a kard a hátára tehető lenne, mint a játékban. De amúgy gyönyörű, simán megérte azt a 10.000 forintot amit rászántam, pedig kicsit el is siettem a dolgot, mert azóta láttam olyan hirdetőt ebay-en akitől 8-9000 körül is be lehetett volna rendelni, de igazából letojom, örülök, hogy ez 7 év várakozás után végre megvalósult és itt van.
Csodás.