Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714698 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #1860 Dátum: 2009. október 12. - 18:55:44 »
Türelem , kártyákat terem.Már megint van egy olyan kártyám amit oda tudnék adni , de egyért kár a postaköltség.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1861 Dátum: 2009. október 12. - 20:41:27 »
:'( a francba...
akkor nem tudom még milyen útón juthatnánk hozzá a maradékokhoz  :-\
Pedig elég könnyű: venni kell továbbra is, amíg meg nem lesz mind. Nyilván a kiadó is ezért nem akarja a lentieket (vagy fentieket, attól függően, kinek hogy van beállítva a fórum  :D).

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1862 Dátum: 2009. október 13. - 13:42:08 »
Todd, ez a matricás remek húzás lenne. Plána ha sikerülne laminálni a lapokat, mert akkor nem is válna le a matrica.
Amíg a kártyatartó fóliában tartod, addig amúgy se válik le, viszont szerintem is laminálással lenne tökéletes.

Akkor egy rugóra jár az agyunk, És szerintem innentől a tervezgetést és a gyártással kapcsolatos dolgokat vigyük át a Kártyás topicba.

Bármilyen karaktert csináltok biztos vevő leszek.

Azt azért szerintem továbbra is tartsuk szem előtt, hogy csak limitált példányban menjen a dolog. A darabszámot és az új karaktereket illetően is

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1863 Dátum: 2009. október 13. - 13:47:38 »
Majd összeállítok egy listát, hogy mik jöhetnek szóba, aztán majd eldöntjük mi legyen rajta.  ;) Egyébként szerintem első körben meg kellene kérdezni, hogy megtudják-e oldani a kétoldalú nyomtatást, hasonlóan kemény lapra, és hogy mennyiért. A matricás megoldást hagyjuk inkább a végére.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1864 Dátum: 2009. október 13. - 13:49:47 »
Jogos. Ha már kártyában gondolkodunk az legyen kártya és ne levonó.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1865 Dátum: 2009. október 13. - 13:52:50 »
Sepi, elárulom, hogy a meg tudják-e oldani módszer tuti nem jöhet szóba, csak az, hogy mi meg tudjuk-e oldani, mert ilyen példányszámnál (teszem azt 10-20 darab), iszonyatos árkülönbséget hozna ki az, ha a nyomdában rádobnának 3-4 ezret nyomdai előkészítésér, ahogy a kártya formátumú nyomtatás szintén.
Vagyis nekünk kéne kihozni egy olyan fájlt, amit ha kinyomtatnak egy A4-es lap két oldalára (ez tuti megoldható, és a vastag papir is), akkor a két kép full ugyanoda esik (és a kis képek is kártya méretűek).
Ha te ezt meg tudod csinálni Sepi (dolgoztál már belépőn, úgyhogy ez se okozhat nagy gondot) akkor maguknak a kártyáknak az elkészítését át tudom vállalni.
« Utoljára szerkesztve: 2009. október 13. - 13:55:18 írta Todd »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1866 Dátum: 2009. október 13. - 14:05:21 »
Öööö, ezt most nem értem. A nyomdába elvileg csak azt kell leadni, hogy mi legyen az elején, és mi a hátulján. A többit megcsinálják ők. De én megtudom úgy csinálni a mintafájlt, hogy az tutira odaessen ahová kell. ;) Nem ördöngőség.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1867 Dátum: 2009. október 13. - 14:09:26 »
Ja, de egy lapon elvileg 9 kártyát fogunk nyomtatni, és ezt kell úgy elrendezni, hogy az elő, és a hátlapon is ugyanoda essen az a 9 kártya, majd házilag kivágni.
Ha ezt velük csináltatnánk meg, az kábé 3-4 ezerbe kerülne, míg ha mi magunk, és nekik csak a két A4-es fájlt küldjük el, úgy kijönne kábé 260-ból laponként. Azért ez lényeges különbség.
És Sepi, ne becsülj túl egy átlag nyomdai dolgozót, amikor a legutóbb nyomtattam, akkor én magam mutattam meg egy csókának, hogyan állítson be állandó méretű keretet a PS-ben, mert ez neki magas volt.
« Utoljára szerkesztve: 2009. október 13. - 14:11:11 írta Todd »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1868 Dátum: 2009. október 13. - 14:21:06 »
ezt kell úgy elrendezni, hogy az elő, és a hátlapon is ugyanoda essen az a 9 kártya,
Ezzel nem lesz gond, PS-el könnyen meg tudom csinálni. ;) A vágást meg megtudjuk majd mi is csinálni, ez nem is volt kérdés. Max el kell vinni valami papír-írószerbe, ahol egy-két száz forintért kivágják neked vágógéppel.  ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #1869 Dátum: 2009. október 13. - 14:24:14 »
Oké, akkor a Merosat meg tudnád így csinálni?
A képregényes események topicban le tudod tölteni a képet elég nagy felbontásban.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1870 Dátum: 2009. október 13. - 14:53:37 »
Oké, de majd kellene a PSD-je is.  ;) Küldd el e-mailben.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1871 Dátum: 2009. október 13. - 14:56:25 »
Már látom ahogy a következő börzén az emberek a Csodapók 50. kék borítója és a HIhi 27. száma mellett a Bödönman kártyára vadásznak.  ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1872 Dátum: 2009. október 13. - 15:02:18 »
Türelem , kártyákat terem.Már megint van egy olyan kártyám amit oda tudnék adni , de egyért kár a postaköltség.

És melyik lenne az?  :brow:

amúgy frissült a kártyalistám, hisz sikerült beszereznem a 273 mast ( monjuk kicsit meg van gyűrődve a sarka de nem vészes) és egy boomerángot is ( 161) :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #1873 Dátum: 2009. október 13. - 15:07:27 »
Oké, de majd kellene a PSD-je is.  ;) Küldd el e-mailben.
Oké, majd ma este, vagy max holnap délelött átküldöm. A háttérről van jó képed?
Ben te pedig külld át a legjobban, legzsírabbul sikerűlt Skarlát Pókos rajzodat, amit csak találsz (a legjobb az lenne, ha csak fekete filccel lenne kihúzva, szinezés nélkül), és összedobom azt a kártyát.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1874 Dátum: 2009. október 13. - 15:15:46 »
Ehhez mit szólsz?
http://sepi1.extra.hu/galeria/gal/_Egyeb/_Fan_Art_Gallery/Ben_Reilly_Fan_Art/001-ben-reilly-fan-art.jpg
Ha kártya méretűre van kicsinyítve sokkal jobban fest. Így nagy méretben kicsit torz, de kicsinyítve fasza.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1875 Dátum: 2009. október 13. - 15:17:19 »
Hát szerintem nem rajznak kéne lennie... persze mestermű ez is Ben  :brow: de szerintem egy eredeti Bagley jobban mutatna  :roll: ezzel a rajzal túl olyan hamis lenne :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #1876 Dátum: 2009. október 13. - 15:20:35 »
Jobb lenne egy fekete fehér, mert akkor át tudnám úgy színezni, hogy sokkal zsírabbúl nézzen ki, amúgy maga a kép tökkéletes.
Éppen azért akarom átszinezni, hogy ne lógjon ki a sorból a többihez képest, mert ez valóban gyönyörű, de azonnal látszik, hogy fan art.
Ha már egyedi kártya, jó lenne, ha ott lenne rajta a mi kezünk munkája, ezért akarok fan art képet, de full profinak kell lennie.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1877 Dátum: 2009. október 13. - 15:24:21 »
Hát egy színezés sokat dobna rajta ;) bár szerintem BuB véleményét is kikérhetnéd a színekben, hisz az nagyon megy neki :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1878 Dátum: 2009. október 13. - 15:24:48 »
Ezzel lesz egy kis gáz, mert olyan rajzom nincs ami vagy ne lenne kiszínezve, vagy grafittal árnyékolva.
De nézd, kicsit átdolgoztam és kicsinyítettem rajta
http://benreillyweb.extra.hu/gal/Misc/card.png

venom75

• Pókfej
« Válasz #1879 Dátum: 2009. október 13. - 15:26:09 »
Szerintem maradhatna és ez lenne a fan széria.