Szavazás

Melyik Pókember sztorit olvasnád legszívesebben magyarul könyvben?

Klasszikus Lee-Romita időszak
Jean DeWolff halála
Kozmikus kalandok
Klón sztori

Szerző Téma: Pókember (Kingpin-kötetek)  (Megtekintve 429098 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re:Hihetetlen Pókember
« Válasz #1000 Dátum: 2009. április 28. - 20:23:06 »
:spoiler:
Még a hétvégén elolvastam a HP: Új Bosszú Angyalai? kötetet, amit még a feszten vettem meg. Visszaolvastam az eddigi hsz-eket ezzel kapcsolatban, és azokhoz képest az én véleményem kicsit más erről a sztoriról. Egyrészt, hogy nekem nagyon bejött a történet úgy ahogy van, beköltözésestül, Hidrástul, meg mindenestül. :D Na jó, May nénit és Jarvis-t egyenlőre még nem tudtam megemészteni... ;D A Hidra bemutatása szerintem nem volt rossz, én személyszerint még kevés sztorit olvastam velük. Peter poénja tényleg ütöttek, főleg a komornyikos! :lol: Az utolsó előtti részben tetszett, ahogy Sztracsi Peter-t és Bucky-t egymáshoz hasonlította abban a helyzetben. Abban viszont egyet kell értenem talgaby-val, hogy az utolsó előtti után az utolsó rész tényleg elég hirtelen lelassított, kíváncsi vagyok hogy vajon mi lehet Peter baja. Talán Morlun közeledte miatt van? A rajzokkal sem volt semmi baj, nagyon jók voltak.

Köszi a kiadást!  :kingpin: :kingpin:

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1001 Dátum: 2009. április 28. - 20:24:21 »
Én is erre tippelek és jó bevezető is ez a Másikra.  8)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1002 Dátum: 2009. április 28. - 22:05:19 »
Ki fog derülni a következőből, hogy mi baja van, és mik lesznek a következményei.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1003 Dátum: 2009. május 06. - 12:34:17 »
Panyinyi nem dobta volna be a törcsit, akkor jóval olcsóbban meglett volna ez a sztory
Legalább Póki nem beszél úgy, mint egy sznob professzor... :hehe:

Nekem is tetszett a kötet, pont jó arányban volt a könnyedség és a komolyság, és a történet is elég jól ki volt dolgozva. A poénokon nagyon jót nevettem, az "ezüstkészletes" valami brilliáns volt. ;D Vicces és mégsem közönséges, szuper volt! :D May néni l'amourja már az elején nyilvánvaló szál volt, én sem hagytam volna ki az író helyében. :D Röviden ennyi, nagyon tetszett, de nem emlékszem olyan jelenetre, ami nagyon megragadt volna bennem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1004 Dátum: 2009. május 06. - 21:20:11 »
Én is az ezüstkészleten röhögtem a legjobban.  ;D Az a rémült arc MJ-től.  :lol:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1005 Dátum: 2009. május 06. - 23:45:30 »
Elolvastam én is az új Hihi Pók kötetet (sulis elfoglaltságok miatt csak most jutott rá időm...). Hát őszintén szólva... Ez BAROMI JÓ volt! ;D
Tök poén volt ez az ötlet hogy Peterék beköltöztek a Stark-toronyba. ;D A Rozsi kontra May néni jelenetek ütöttek. :lol: A törhetetlen üvegen kihajítós oldalt már láttam régebben, de így sokadszorra is jó poén. ;D Pókember szövegei is jók voltak, és az érzelmes részek is tetszettek. :D Jók voltak az akciók is, tetszett az egész. 8) Tök érdekes, mekkora a különbség egy New Avengers sztori és ez a sztori között, előbbiben Póki mellékszereplő, itt meg ő a nap hőse, egész más hangulata van a történetnek, hogy Pókira és magánéletére koncentrál.
Az ezüstkészletes poén nagy volt. :lol: Én még azon derültem, amikor Póki vigyorogva mondja: "Te, Tony... Nem haltam meg... Nem haltam meg... Nem haltam meg..." ;D Ja, és még a nagy Amerika Kapitány is poénkodott: "Pontosan 3 másodpercük van, hogy megadják magukat. Sajnos 5 másodpercbe tellett, míg ezt kimondtam." :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 06. - 23:47:44 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1006 Dátum: 2009. május 06. - 23:47:53 »
Ja, a törhetetlen ablak volt az a poén, ami miatt a megjelenéskor már nagyon tetszett ez a sztori.  ;D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #1007 Dátum: 2009. május 07. - 08:23:39 »
'Kevesen tudnak igy taxit fogni" :lol: :lol: :lol:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1008 Dátum: 2009. május 07. - 14:42:28 »

De a legjobb az akkor is a May Néni vs. Rozsó volt. xD xD xD

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1009 Dátum: 2009. május 08. - 15:36:04 »
Nos, én is átrágtam magam a Hihetetlen Pókemberen, szóval tesék vigyázni mert most  :spoiler:

Hát, most már tudom, hogy miért nem olvastan én ezt soha újra, miután egyszer túl voltam az angol változaton. Hihetetlenül lapos a fő cselekmény szál és nekem ez az egész Hidra dolog valahogy nem tűnt olyan "hű de nagyon fenyegetjük a világot" érzésnek, mint ahogy azt JMS nyilván szerette volna. Ráadásul Deodato rajzaival sem vagyok megelégedve, a Thunderbolts-ban, vagy akár még most a Dark Aevngersben is sokkal szebben rajzolt ennél. Bár mondjuk ezt már gabyval beszéltük, hogy a rajzokban azért a kihúzónak is van némi felelőssége. A sztorira már mondtam, hogy elég lapos, de legalább a poénok egész jók benne és ez azért menti egy kicsit a kötet helyzetét. Nekem a kedvenc poénom (bár tuti nem annak szánták) az, amikor MJ olvassa az újságot, és az egész újságban csak annyit lehet látni a főcímen kívül: nononononononononononononono...és így tovább... :D Szerintem roppant viccesen néz ki... ;D
A fordításra nincs panaszom és bár ezért kaine nyilván leszedi a fejem, de Ati fordításai szerintem sokkal jobban sikerültek és sokkal jobban illenek a sztoriba, szóval neki tényleg csak gratulálni tudok. Nagyon jól ültette át magyarra a poénokat és tényleg az volt az, ami miatt öröm volt olvasni ezt a kötetet. ;)
Szóval összességében nekem egy erős közepes, olvastam már jobbat is és rosszabbat is. Most már tényleg csak azt kívánom, hogy gyorsan legyünk túl az Other-en (még nagyon nem szoktam hozzá a magyar címhez... :D) és jussunk már el végre a Mr. Parker Goes to Washington-ig! :kingpin:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1010 Dátum: 2009. május 10. - 20:27:52 »
Elolvastam én is ma. :)
Tele volt tök jó poénokkal, nem is sorolom őket, annyi volt benne, ami tetszett, amolyan igazi pókemberes, amilyennek lennie kell. Már kérdezték anyámék is, hogy mit röhögök ennyire, miközbe olvastam. :) Szóval nekem nagyon bejött, most olvastam először ezeket a részeket, és így egybe nagyon jó.
A Spidertomos részt én is kiszúrtam hátul, de ezt már írták mások is. A minőség kiváló, semmi panasz nem lehet rá, és mivel kettőt vettem belőle, így az egyiket nyitogathatom bátran. :D (A nyomdának egy apró rossz pont, hogy néha elcsúsztatták a piros vagy a kék színt ami úgy láttam csak szövegbuborékoknál észrevehető, de nem feltűnő.)
Az összes szereplő jó volt benne, még akik keveset szerepeltek, azok is.
Deodato-ról annyit, hogy most csak egy színészt ismertem fel a rajzai között, pedig volt több is ismerős. Az 59. oldalon lascombe, szerintem Jhon Travolta.
Szerintem semmi baj nem volt a rajzaival, a fotóalbumos esküvői kép egyszerűen gyönyörű.
A történet elmegy, jó volt olvasni, ahogy derültek ki az újabb dolgok folyamatosan. Ha bele kéne kötni valamibe, az csak annyi lehetne szerintem, hogy Peter túl gyorsan rájött mindig mindenre. A fotós szál is jó volt Mary Jane-el, főleg ahogy Tony elintézte az egészet a végén. Nem sok szava lehetett annak a kis fotóriporternek.
Azzal a négy génmanipulált hidra ügynökkel mi történt a későbbiekben? visszatértek még, elkapták őket valamikor vagy csak simán elfeledkeztek róluk?
Egyetlen dolog amit nem igazán értek, hogy a rakétában lévő vírusok mitől lettek ártalmatlanok? Azért mert az óceánnál robbant fel a rakéta? Ott is úgyanúgy bele kellett volna menniük a vízbe, és hasonló pusztítást véghezvinni, mintha a víztározóba esik bele nem? Vagy egyszerűen felrobbant, és elégtek a vírusok?
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 10. - 20:29:36 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1011 Dátum: 2009. május 10. - 21:00:33 »
Nem figyeltél! ;) Peter mondja a kötetben, hogy az óceán fölé kormányozza a rakétát, mert akkor a sokkal nagyobb víztömegben feloldódik a keverék és nem visz végbe akkora pusztítást. ;) (bár én személy szerint nem vagyok meggyőződve erről, de hát ez már más tészta...)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1012 Dátum: 2009. május 10. - 21:26:57 »
Az a 4 klón pedig nem tért vissza eddig egyszer sem a Pókemberben.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1013 Dátum: 2009. május 10. - 21:28:57 »
De figyeltem, kedves doktorom, de eléggé logikátlan, de ha ennyi, akkor ennyi. Ez van.
This is a joke. A real practical Joke.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1014 Dátum: 2009. május 10. - 21:45:51 »
Szerintem is az, de hát JMS nyilván nem biológus végzettségű és nem tudhat az ilyemiről. Erről mi már nem tehetünk... :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1015 Dátum: 2009. május 11. - 18:25:59 »
És ha simán nem bírták csak a sót?

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1016 Dátum: 2009. május 11. - 19:50:52 »
Az ilyen rakátákba általában spórákat töltenek. Azoknak pedig bírniuk kellene... ;)

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #1017 Dátum: 2009. július 16. - 11:34:59 »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1018 Dátum: 2009. július 16. - 12:22:32 »