Szavazás

Melyik Pókember sztorit olvasnád legszívesebben magyarul könyvben?

Klasszikus Lee-Romita időszak
Jean DeWolff halála
Kozmikus kalandok
Klón sztori

Szerző Téma: Pókember (Kingpin-kötetek)  (Megtekintve 437128 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Pókember (Kingpin-kötetek)
« Válasz #1980 Dátum: 2012. október 10. - 15:30:05 »
He, kemény hogy így rajzol... :o ilyesmi mozdulat lefotozáson már én is filóztam, csak normális eszköz híján elmarad...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #1981 Dátum: 2012. október 10. - 15:32:15 »
Szinte minden Marvel figura élvezhető nála, de talán a Pókember sikerült a legjobban eddig!

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #1982 Dátum: 2012. október 12. - 20:38:28 »
" Itt már nem volt szimbióta rajta, Reed Richards leszedte róla a hangpuskájával! Ezt a Fekete Macska varta neki, mert tetszett neki a szimbióta kinézete! "

facebookon olvastam és nem is tudtam :o
Meglepő, de most már ezt is tudom :D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1983 Dátum: 2012. október 12. - 21:04:05 »
Az a baj, hogy túl fiatal vagy és ezért kimaradt neked a régi Csodálatos Pókember sorozat. Mert a második sorozatot sajnos nem lehet alapul venni, hiszen az alternatív univerzum volt. Amennyire tudsz, próbálj meg minél többet beszerezni és elolvasni a régi magyar sorozatból. Abban nagyon sok fontos infó benne volt, és eleve a Peter Parker klasszikus sorozat is azt veszi alapul, és az abból kimaradt sztorikat közli.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1984 Dátum: 2012. október 12. - 21:09:06 »
Riviérát amúgy is bírom, jó kis rajzoló/festő, szereti beleélni magát a munkafolyamatokba! :D
http://paolorivera.blogspot.hu/2009_12_01_archive.html
Ebben szerintem semmiféle beleélés nincs, csak szimplán referenciafotókat csinál a különbféle mozdulatokról. Én is baromi sokat csinálok, különösen kézmozdulatoknál jön jól. Vagy ha valaki más épp kéznél van, akkor megkérem őt, hogy tartsa úgy a kezét álljon úgy stb. Az nagyban megkönnyíti a dolgot.

He, kemény hogy így rajzol... :o ilyesmi mozdulat lefotozáson már én is filóztam, csak normális eszköz híján elmarad...
Egy sima kamerás mobil is jó, itt nem a fotó minősége számít, csak az, hogy lásd valamin. De googlis képeket is sokszór nyúlok le csak úgy random módon. Mindig fotót, rajzokat nem másolok.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #1985 Dátum: 2012. október 12. - 21:31:15 »
Az a baj, hogy túl fiatal vagy és ezért kimaradt neked a régi Csodálatos Pókember sorozat. Mert a második sorozatot sajnos nem lehet alapul venni, hiszen az alternatív univerzum volt. Amennyire tudsz, próbálj meg minél többet beszerezni és elolvasni a régi magyar sorozatból. Abban nagyon sok fontos infó benne volt, és eleve a Peter Parker klasszikus sorozat is azt veszi alapul, és az abból kimaradt sztorikat közli.

Hát igen sajnos az kimaradt  :(
Amúgy nagyon szeretem a klasszikus történeteket főleg 60-as évek.Lee-Romita Sr.
Nagyon szívesen, pótolnám a régi csp lemaradásom, de amíg mostanában ilyen jó képregények jelennek meg magyarországon addig nem lesz könnyű,de majd megoldom, mindenképp meg szeretném, a régi csp sorozatot szerezni, mert ahogy te is mondtad, fontosak a benne lévő infók pókember "töprténelméről" és sztorik is biztos jók ;D

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #1986 Dátum: 2012. október 12. - 22:15:46 »
Hát igen sajnos az kimaradt  :(
Amúgy nagyon szeretem a klasszikus történeteket főleg 60-as évek.Lee-Romita Sr.
Nagyon szívesen, pótolnám a régi csp lemaradásom, de amíg mostanában ilyen jó képregények jelennek meg magyarországon addig nem lesz könnyű,de majd megoldom, mindenképp meg szeretném, a régi csp sorozatot szerezni, mert ahogy te is mondtad, fontosak a benne lévő infók pókember "töprténelméről" és sztorik is biztos jók ;D

De még mennyire! A mostani PPP megjelenés miatt újra elkezdtem a sorozatot, még mindig tuti. Az Ultimate sorozatot soha nem szerettem, annak ellenére, hogy az is megvan hiánytalanul, nem tekintettem igazi Pókembernek. Az igazi Póki a régi CSP marad már számomra örökre.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

balogh44

• Thanos
« Válasz #1987 Dátum: 2012. október 12. - 22:30:26 »
" Itt már nem volt szimbióta rajta, Reed Richards leszedte róla a hangpuskájával! Ezt a Fekete Macska varta neki, mert tetszett neki a szimbióta kinézete! "

facebookon olvastam és nem is tudtam :o
Meglepő, de most már ezt is tudom :D

Ismerős nekem ez a face idézet, nem is tudom miért. :D
Ha tudod feltétlen szerezd be őket, ha a fekete ruháról akarsz többet, akkor a régi sorozat 22.-26. 28. számait ajánlom figyelmedbe, utóbbi még MJ múltja miatt is érdekes! ;)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #1988 Dátum: 2012. október 13. - 16:28:30 »
Na ilyenkor örül az ember, hogy szakértők  veszik körül ;D
Megváltoztattam a titulusomat:Pókember rajongó,Lelkes újonc.Köszönöm a tanácsot megfogadom ;)

kzoli

• Sakál
« Válasz #1989 Dátum: 2012. október 14. - 18:03:24 »
Jean DeWolff halála.... Fantasztikus történet! Nagyon örültem,hogy ki lett adva. Fordulatos a sztori,kitűnő minőségben,amit már megszokhattunk a Kingpintől. Csak egy kérdés: a 27. oldal közepén jobbra levő kockában jól vágom,hogy Charles Bronson van rajzolva?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1990 Dátum: 2012. október 14. - 18:23:00 »
Csak egy kérdés: a 27. oldal közepén jobbra levő kockában jól vágom,hogy Charles Bronson van rajzolva?
Igen.

Amúgy kemény volt a börze, elfogyott az összes példány (amit kivitt kaine).
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kzoli

• Sakál
« Válasz #1991 Dátum: 2012. október 14. - 18:27:47 »
Gratulálok a  :kingpin:-nek! Igazán szép teljesítmény! Csak így tovább!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1992 Dátum: 2012. október 14. - 18:45:16 »
Csak egy kérdés: a 27. oldal közepén jobbra levő kockában jól vágom,hogy Charles Bronson van rajzolva?
Igen.
Ja, ezt jól ki is tárgyaltuk a Burgerben zozival és Michoval a párhuzamot a Bosszúvágy filmekkel.  :D

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #1993 Dátum: 2012. október 14. - 18:50:26 »
Gyerek miatt még csak ezt tudtam elolvasni, de ez szuper volt, köszi! Bírom a fekete ruhát és ezt a fajta rajzot is.
A sztori is kiváló, szeretem, ha valami jól fel van építve, kellettek az elvarratlan szálak magyarázatai is a végén.
2 észrevétel (ha jó a helyesírásom):
- ordítatta helyett ordíttatta
- szível helyett szívlel
(ha rosszul látom, bocs ;))
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1994 Dátum: 2012. október 14. - 19:08:34 »
ordítatta helyett ordíttatta
Igen.

Idézet
szível helyett szívlel
Nem feltétlenül, ezek különböző, létező szavak. Az embereket szíveled (=szereted), a tanácsokat megszívleled (=fontolóra veszed).
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #1995 Dátum: 2012. október 14. - 20:22:31 »
Na most én is megadom a kimerítő elemzést amit egy 14 éves srác nyújthat ;D

Nagyon tetszett a kötet hajrá  :kingpin:
Nagyon megragadott az, hogy Peter David már "az első 4 oldalon" megölte JDW-t
Amikor az ember elkezdett belemélyedni a történetbe, olyan volt mint egy jól felépített krimi az ember mindig sejthette, hogy igazából ki a tettes, de a végén mindig az akire leginkább nem számítanál."a csendes dilissel kell vigyázni"
Nagyon jó volt a Fenegyerek történetszál amiből néha vicces jelenetek jöttek, az amúgy komoly történetből.
Nagyon tetszett lebilincselő olvasmány :spidey:
Csak így tovább :kingpin:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #1996 Dátum: 2012. október 14. - 20:24:54 »
Lehet, hogy hülyeség, de Peter David nem az Agatha Cristie Az ABC-gyilkosságokból merítette ezt a csavart?
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #1997 Dátum: 2012. október 15. - 21:56:08 »
Nagyon jó kis történet volt! :kingpin:
SPOILER veszély:
Azon piszkosul meglepődtem, hogy gyakorlatilag már a legelején halott szegény. Az utószóban teljesen igaza volt PD-nek, hogy ez és a halálának a körülményei is, illetve az, hogy egy kifejezetten érdekes és szimpatikus karakterről van szó, elég újszerűen lett előadva. A nyomozó is nagyon jól eltalált figura volt, és a Fenegyerekes szál is tetszett. A rajzokba teljesen bele vagyok szeretve, a színek is, minden a helyén volt.

Külön öröm - még hogy ha nem is ugyanaz - hogy a PPP füzetekben hasonló hangulatú történetek is jönnek majd folyamatosan, nem kell várni egy évet erre hajazó élményre. ;)

(Egyetlen megjegyzés: lehet, hogy csak azért, mert a híreket is folyamatosan próbáltam követni, de ha még egy oldalt sem olvastam volna eddig tőle, Peter David nevét akkor is megjegyeztem volna egy életre. Tudom, hogy kell a reklám, de tényleg annyi helyen láttam már leírva, hogy a Marvel egyik legjobb írója/ezzel futott be/nincs rossz története/stb. hogy már nagyon soknak éreztem. Imádom én is, nem az a baj, csak kicsit mintha túl lett volna járatva az infó. Biztos csak nekem tűnt fel, de gondoltam leírom...)
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1998 Dátum: 2012. október 15. - 22:12:22 »
Mert olyan író, akit nehéz megkerülni, ha amerikai képregényeket olvasol. És nála tényleg eléggé nehéz - bár nem lehetetlen - találni olyan történetet, amire az ember azt mondaná, hogy nem volt minimum elfogadható, de inkább jó. Bár furamód ez a mostani az egyetlen olyan irománya, amire ráfoghatjuk, hogy kiemelkedően ismert, nagy, szóval legalább pókemberen belül toplistás. Mert amúgy olyan igazából, tömegekre kihatóan, évtizedekre megmaradó sztorija nem nagyon van. Helyette akad ezerszám színvonalas mainstream. Ezért jelenleg a tengerentúli képregényes élet egyik legstabilabb alakja. Nem fogod az agyad eldobni tőle, de csalódnod sem kell benne. Emiatt meglehetősen rajongói kedvenc.

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #1999 Dátum: 2012. október 15. - 22:18:29 »
Félreérted: én ismerem és nagyon szeretem. Amit művel az X-faktorral az zseniális, Hulkot önállóan nem szeretem annyira, de amiket ő írt, azokat elolvastam, szóval tudom, hogy zseniális. Azt írtam, hogy annyit találkoztam a nevével mindenhol mostanában (Kingpin háza táján, pl. a lev.rov.-ban, reklámban, stb. hogy már egyszerűen túl feltűnő volt. Aki/ami jó azt kell is reklámozni, de azzal együtt hogy szívesen látom/olvasom/hallom a nevét, már sok volt. Nem anti-kampányolok, azért írtam csak zárójelben a komment végére.
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.