Nagyon jó kis történet volt!
SPOILER veszély:
Azon piszkosul meglepődtem, hogy gyakorlatilag már a legelején halott szegény. Az utószóban teljesen igaza volt PD-nek, hogy ez és a halálának a körülményei is, illetve az, hogy egy kifejezetten érdekes és szimpatikus karakterről van szó, elég újszerűen lett előadva. A nyomozó is nagyon jól eltalált figura volt, és a Fenegyerekes szál is tetszett. A rajzokba teljesen bele vagyok szeretve, a színek is, minden a helyén volt.
Külön öröm - még hogy ha nem is ugyanaz - hogy a PPP füzetekben hasonló hangulatú történetek is jönnek majd folyamatosan, nem kell várni egy évet erre hajazó élményre.

(Egyetlen megjegyzés: lehet, hogy csak azért, mert a híreket is folyamatosan próbáltam követni, de ha még egy oldalt sem olvastam volna eddig tőle, Peter David nevét akkor is megjegyeztem volna egy életre. Tudom, hogy kell a reklám, de tényleg annyi helyen láttam már leírva, hogy a Marvel egyik legjobb írója/ezzel futott be/nincs rossz története/stb. hogy már nagyon soknak éreztem. Imádom én is, nem az a baj, csak kicsit mintha túl lett volna járatva az infó. Biztos csak nekem tűnt fel, de gondoltam leírom...)