Szavazás

Melyik Pókember sztorit olvasnád legszívesebben magyarul könyvben?

Klasszikus Lee-Romita időszak
Jean DeWolff halála
Kozmikus kalandok
Klón sztori

Szerző Téma: Pókember (Kingpin-kötetek)  (Megtekintve 428837 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:Hihetetlen Pókember
« Válasz #1460 Dátum: 2010. március 29. - 20:35:28 »
Amúgy van olyan oldal ahol lehet őket olvasni? egyik barátomat nagyon érdeklik.

venom75

• Pókfej
« Válasz #1461 Dátum: 2010. március 29. - 20:50:27 »
Angol vagy Magyar ?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1462 Dátum: 2010. március 29. - 21:07:42 »
Magyarul sehol.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1463 Dátum: 2010. március 31. - 13:02:55 »
Természetesen angolul!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1464 Dátum: 2010. március 31. - 13:10:24 »
Akkor a szokásos:  :google:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1465 Dátum: 2010. május 02. - 19:32:54 »

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1466 Dátum: 2010. május 02. - 19:42:31 »
Sajnos egyet kell értenem ezzel a cikkel. Szerintem is lehetett volna sokkal jobb a Másik, ha egy író - rajzoló páros csinálja végig.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #1467 Dátum: 2010. május 02. - 19:48:36 »
Nekem ez egy 12 részes színes-szagos semmi volt, de sebaj...Ha nem jelent volna meg akkor biztos azért sztrájkoltam volna. Jöjjön a polgárháború! :spidey:
"Live for nothing or die for something, your call."

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1468 Dátum: 2010. május 02. - 22:04:59 »
Akkor hagyjam ki ?  :hehe: Nekem még nincs meg a cucc.  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1469 Dátum: 2010. május 02. - 22:39:41 »
Bedőlnél néhány véleménynek?  :lol: :hehe:
Bár nagy utóhatása valóban nincs, semmivel sem rosszabb, mint bármelyik előző kötet, sőt. Csak mivel nagy durranásnak szánták, mindenki azt várja tőle, ezért a csalódás. Önmagában nézve mindkét kötet tök jó.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1470 Dátum: 2010. május 03. - 08:25:28 »
Ááá, így már nem kell. Holdlovag és killingjoke fogja kinyírni a kiadót.  :hehe: :hehe: :hehe:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1471 Dátum: 2010. május 03. - 09:20:04 »
Ááá, így már nem kell. Holdlovag és killingjoke fogja kinyírni a kiadót.  :hehe: :hehe: :hehe:
Én miért nyírnám ki? Én megvettem mind a két kötetet. ;) Te is vedd meg és akkor te is hozzájárulsz, hogy minél előbb vissza hozza az árát. ;) Amúgy a Másik tényleg nagyon jó alapötlet. Mondom nekem az volt a baj, hogy 3 vagy 4 író írta és bennem valahogy ilyen egyhelybentoporgós érzést keltett. De azért nem rossz sztori, csak...

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1472 Dátum: 2010. május 03. - 09:41:00 »
Annyira lehúztad a kötetet hogy elmegy tőle az ember kedve  :hehe: :hehe: :hehe:

Persze azért mindenképp beszerzem majd.  :D  ;)

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #1473 Dátum: 2010. május 04. - 21:55:52 »
Szia kedves (Spider)Tomi,
szertném megragadni az alkalmat, hogy legújabb kiadásod,  Pókember- A Másik című 2 kötetes  képregényt véleményezzem.

Először is szeretném megköszönni, hogy általad még mindig létezik magyar nyelvű, nem Ulimate és nem elektronikus  Pókember sorozat. Kitartásod, elhivatottságod és képregény szereteted példaértékű.
Részemről jobban örülnék gyakoribb megjelenésnek, mint 2 kötet/év, de a másik oldalon ennél többet viszont nem tudnék/akarnék Pókember képregényekre költeni, figyelembe véve, hogy megvettem az összes eddig kiadott Batman, Watchmen, Sandman, stb.. képregény köteteket is + még olvasom a Dűne és Dexter könyveket, úgyhogy végülis ezt a ”lassú” ütemet el is tudom fogadni.
Ami az árat illeti,ha neten rendelem ~ 2500 Ft/6 = ~ 420 Ft/rész úgy gondolom mindenképpen elfogadható, főleg ha ilyen szép és igényes  ”köntösbe” öltöztetett képregényről van szó.
Ámde a sok dícséretet félretéve engedd meg,hogy  negatívumokat is írjak.  Egyrészt nekem jobban tetszene az eredeti képregény méret, értsd magasabb és szélesebb, ill. meg kell hogy erősítsek egy korábban  írt hozzászólást, miszerint a lapok hajlamosak kiesni. Ezeket a képregényeket én személy szerint nagy becsben tartom, ennek ellenére a Pókember Other 1. kötet borító utáni első 2 lapja nemsoká ki fog hullani. Ezenkívül az Other 2. kötet borító utáni  6 oldala össze volt ragadva fent jobb oldalt, úgyhogy ezeket szét kellett választanom  (téptem ill. kisollóval vágtam).  Ne érts félre, nem reklamálni akarok, csupán jelzem neked ezeket az észrevételeim. Főleg annak tükrében tűnnek ezek a kiadások rosszabb minőségűnek, hogy eddig megvettem az összes kiadott képregényedet és ezidáig egy hasonló minőségi probléma sem fordult elő.

Ami magát a történetet illeti egyetértek több korábbi hozzászólással,miszerint ez az eddigi legjobb általad kiadott Pókember képregény. Régen élveztem ennyire egy Pókember kötetet. Szintén egyetértek abban, hogy a nyomkövető kissé  â€gagyi”, de Peter David és Mike Deodato tolmácsolásában ő is kíváló. Én személy szerint imádom Mide Deodato rajzait, de Pat Lee-ét egyáltalán nem. Pókembert még csak csak tud rajzoloni, de az emberi arcokat szörnyen rajzolja. Mike Wieringo jobb egy fokkal, de az ő rajzai meg túl vidámak ill. túl dedósak egy spiderman fő vonalhoz. De ezek még mind jobbak,mint John Romita Jr., na az az igazi tragédia. (szerintem, tudom hogy van akinek tetszik)
Nekem személy szerint nem jön be Pókember és Rozsomák, mint Bosszú Angyalai. Egyértelműen csak a pénz miatt kerültek be a csapatba. Amúgy ez Pókembernek totál karakter idegen.
Nem tetszenek a nagy Amerika kapitányos monológok sem. Ill. a Mary Jane-es lelkizős mindenbe mindent belemagyarázós részek sem. Sajnos én már csak ilyen röghöz kötött Pókember rajongó vagyok, akinek a The Child Within meg a Kraven utolsó vadászata meg a Vészmanós alap sztori ill. a klón sztori a kedvence.

Olvastam a korábbi hozzászólásokban, hogy semmi utalás nem lesz a jövőben az új képességekre meg a Pók oldalára. Pedig nekem ezek a részek tetszettek.

Jut eszembe ha már ennyit írok, hadd kérdezzem meg mi lett azzal a szállal amit JMS indított meg, hogy Pókember már öreg és más ruhája van, és el fog bukni a jövőben. Ezt a szálat se vitték tovább?

Üdvüzlettel

jst22 

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1474 Dátum: 2010. május 04. - 22:12:35 »
Köszönöm, hogy hosszan véleményezted a történeteket!  ;)

Sajnos az eredeti képregényméret nagyon nem nyomdabarát. Először én is azzal próbálkoztam (Vertigo 1), de a nyomdák a papírgyáraktól tekercsekben, vagy ívekben kapják a papírt, és azzal a mérettel az ív kb 40%-a levágásra kerül, megy a kukába. Ezzel a mérettel pedig egy ívből kijön két oldal, így nincs selejt hulladék. Ez annyit jelent, hogy egy könyv kb. 400.000 ft-tal drágább a képregény méretben, ennyit pedig sajnos nagyon kevés könyv képes visszatermelni. Eddig összesen 3 olyan könyvem van a 20-ból, ami visszahozta volna az eredeti méret árát is.

A lap kiesés szerencsére továbbra sem jellemző a könyveimre, de ha elhozod a Fesztiválra őket, kicserélem neked. Az Evolúciónál egyet én is találtam, aminek a lapvégek össze voltak ragadva, de nem kellett vágni, egyszerűen csak "átpörgettem" és nyom nélkül szétvált.

Én szeretem az Angyalok között Pókembert, mert kicsit olyan karaktere van, mint a hősidőkben. Például, mint a Marvel Extra 1-ben, ha emlékszel arra. Kicsit laza, kicsit mégis feszült a többiek között, vicces, komolytalan. Nagyon más, mint a saját történeteiben, ahol már többnyire komoly, de én szeretem mindkét verzióját. :)

Deodato király, Romita Jr-t én se csípem. Klón sztori reméljük egyszer még lesz. :)

Egyetlen utalás van arra a szálra, amit JMS írt, mint Pókember utolsó kalandját. Hogy a Szabó megtervezte neki azt a bizonyos ruhát.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1475 Dátum: 2010. május 19. - 20:35:03 »
ill. meg kell hogy erősítsek egy korábban  írt hozzászólást, miszerint a lapok hajlamosak kiesni.

Ja én mikor megvettem a Marvel Könyvek: Pókember első kötetét a könyvesboltból úgy csomagolva beraktam az autó hátsőülésére és másnap mikor volt időm végre elolvasni, akkor vettem észre, hogy 16 oldal hiányzik belőle.  :(
Tudom, hogy a könyvesbolt hibája ill. az enyém, mert nem néztem meg alaposan mikor megvettem, vagyis ne vegyétek panasznak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1476 Dátum: 2010. május 19. - 23:12:15 »
Vidd vissza, kicserélik.  ;) Kötelességük.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1477 Dátum: 2010. május 22. - 19:29:33 »
Rég volt már és beletörődtem.  :)
Nem beszélve, hogy az én hibám, hogy nem néztem meg jobban, így magamra vállalom a bűntudatot.
"A képregény vásárlással nagy felelősséggel jár"  :lol:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1478 Dátum: 2010. május 22. - 21:24:31 »
Idézet
Nem beszélve, hogy az én hibám, hogy nem néztem meg jobban, így magamra vállalom a bűntudatot.
ugye most csak viccelsz. A te hibád, mert nem nézted meg, hogy elkúrták-e vagy sem? Tőled függetlenül történt a dolog, és nyomdának, vagy a kiadónak lett volna tiszte ellenőrizni, hogy minden példány hibátlan és ezáltal forgalomba bocsájtható-e. A hibát nem te követted el.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1479 Dátum: 2010. május 22. - 23:00:13 »
Ilyet egyetlen kiadó vagy nyomda se fog csinálni. Sőt, semmilyen tömegtermeléssel előállított termék gyártója és forgalmazója nem fog csinálni. Egy gazdasági menedzser az ötletet is körberöhögné.