Ahogy tg is írta: egyike a soha ki nem adott, mégis sokat beszélt nagyobb Póksztoriknak, vagyis sokan kíváncsiak rá. Plusz, sokat szeretik Venomot, sokan Vérontót, sokan a bunyós sztorikat, vagy a tömeges bunyókat. Ebben pedig mindez ott van.
Nekem a kedvenc képregénygonoszaim a Venom és a Carnage, viszont a bunyós sztorikat csak filmeken szeretem, képregényekben jobb, ha van történet. Ennek ellenére kötelező vétel lesz

Erre írta, hogy a Klónsztori az, ami annyira megosztó, hogy még akár problémás is lehet.
Én a Klónsztorit se olvastam még, és talán még jobban várom, viszont elég sokat olvastam róla, és nekem ott az jött le, hogy nem is a történetet szidták, hanem azt, hogy elindult valamerre, egy eget-rengető fordulat felé (
valójában Peter a klón), de végül nem voltak elég tökösek, hogy ezt meglépjék és mégis kiderült, hogy
mégse ő a klón. Legalábbis nekem a legtöbb kritikából ez jött le, hogy nem a színvonallal van bajuk, hanem ezzel a tehetetlenséggel és bátortalansággal.
Pedig azzal, hogy
ő lett volna tényleg a klón igen jó sztorikat ki lehetett volna hozni utólag, pl. hogy miután kikészül ettől, idővel szép lassan rájön, hogy nem a származása a lényeg, hanem, hogy milyen ember, hogy miket tesz, hogy MJ (vagy nemtom ki volt akkor épp a csaja) azt mondja, hogy őt szereti akár klón akár nem, mert ő volt mellette, amikor szüksége volt rá, meg ilyenek, de ehhez sajnos gyávák voltak a Marvelnél.
De mivel még nem olvastam, ezért nem tudhatom, hogy mennyire vannak benne ilyesmik ennek ellenére

2015: The Child Within
2016: Maximum Carnage
2017: 90-es évek
2018-2019: Klónsztori
2020: a 2000-es évek (a vol. 1 végéig, vagyis a 119. szám végéig).
2021: 60-as évek.
Ezt én is kérdezni akartam, de megelőztek

. És amúgy mi a terv? 2021 után vége, vagy utána is folytatódik, csak még nincs értelme azon agyalni így előre?
Amúgy engem leginkább a CsPv1 és HPv1, valamint a HPv1 és a CsPv3 közti kimaradt részek érdekelnének

. Vagy az a "a 2000-es évek"? Bár most olvasom, hogy nem, mert "a 2000-es évek" gyakorlatilag ez alapján a 90-es éveket takarja, legalábbis a Wikipédia szerint

.