Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 576400 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re: A Bosszú Angyalai
« Válasz #780 Dátum: 2008. január 05. - 14:07:43 »
Miért, volt elég nagy káosz a címek körül, nem... a Káosznáől sokaknak nem tetszett, hogy Káosz lesz Oszolj helyett, a Kitörésnél a betűtípusokkal és az elrendezéssel akadtak egyeseknek gondjai, a Marvel Könyvek Pókinál meg a Könyvek volt fura a Lovagok helyett...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #781 Dátum: 2008. január 05. - 15:04:53 »
Akkor már el se árulom, hogy a következő kiadványomnak mi helyett mi lesz a címe.  :lol:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #782 Dátum: 2008. január 05. - 15:30:58 »
Nos, legalább a következő BA-tól nem kell félni. A Ronint nehéz lenne átnevezni. :D
Habár...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #783 Dátum: 2008. január 05. - 16:31:41 »
Annak a magyar címe "Állás nélkül maradt szamurájharcos" lesz.  ;D

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #784 Dátum: 2008. január 05. - 18:44:31 »
a Káosznáől sokaknak nem tetszett, hogy Káosz lesz Oszolj helyett, a Kitörésnél a betűtípusokkal és az elrendezéssel akadtak egyeseknek gondjai,
Azért ne feledjük, hogy az Oszolj sorozatcím volt! A történet valódi címe az eredetiben is Káosz.  ;) A Kitörés!-nél volt betűtípus és elrendezési gond? Komolyan? Mi volt az? Én nem emlékszem rá. Ez sztem a Káosznál merült fel.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #785 Dátum: 2008. január 05. - 19:14:50 »
Annak a magyar címe "Állás nélkül maradt szamurájharcos" lesz.  ;D
Ez jól nézne ki borítón! :lol:

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #786 Dátum: 2008. január 05. - 22:39:10 »
A Kitörés!-nél volt betűtípus és elrendezési gond? Komolyan? Mi volt az? Én nem emlékszem rá. Ez sztem a Káosznál merült fel.
Nem emlekszel, en mondtam, hogy a boriton a Kitores logo kicsit benacska, mert valami szogletesebb, menobb betutitpust jobb lett volna. De hat csak en vagyok ilyen finnyas. :P

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #787 Dátum: 2008. január 06. - 11:07:51 »
Komoly? Akkor azt nem olvastam. Hát, sajnálom, hogy nem jön be. De hát nem lehet mindenkinek megfelelni, igaz, én igyekszem.  ;) Az eredetin nem volt cím, de a sztoriban ezt a betűt használták, és gondoltam, akkor legyen a borítón is ugyanolyan. Kipróbáltam egy, a logóhoz hasonló betűvel, de nem ütött el túlzottan. Így ezt választottuk. Majd a hamarosan készülő MKP 2-nél lesz egy kérdésem alcímbetűtípus-ügyileg – bár már van elképzelésem. Akkor majd lehet hangot hallatni.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #788 Dátum: 2008. január 07. - 13:02:37 »
Kár, hogy a tegnapi bookline-t nem linkeltem be. Nagyon jól nézett ki: 5-6-7 Kingpin volt.  :D 5. az ÚBA, 6. a Pók, 7. a Káosz.  :D Ma már a Káoszt visszaelőzték, ketten is.
Az alexandrán viszont rendületlenül tartjuk az első két helyet a nem mangáknál (9., 10.).

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #789 Dátum: 2008. január 07. - 13:11:02 »
Tényleg jól nézhetett ki, de az a lényeg, hogy még mindig ott van.  :kingpin:

Todd

• Pókfej
« Válasz #790 Dátum: 2008. január 07. - 14:22:53 »
Igaz, hogy kicsit megkésve írom, de öszéntén örülök, hogy ilyen sikeres a Kingpin az utóbbi időben.
Gyakorlatilag most azt csinálsz amit akarsz, nem lehet igazán nagy baj.
Várjuk a folytatást!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #791 Dátum: 2008. január 07. - 15:53:12 »
Hogy érted az "azt csinálsz, amit akarsz"-ot?  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #792 Dátum: 2008. január 07. - 15:57:42 »
(Ha tippelnem kéne, Todd úgy véli, hogy elég sikeresek voltak a profittermeléshez... ergó, el tudnak látni másik kiadványokat isa, beindult a szekér, és egyéb ilyen közhelyek. Vagy pedig, hogy olyan jó érzékkel nyúltál ezekhez, hogy ha így folytatod, akkor minden Kingpin-kiadvány hasonló sikerre számíthat. De ha egyik sem, Todd úgyis megmagyarázza.)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #793 Dátum: 2008. január 07. - 16:03:50 »
Valamelyikben biztos igazad van.  :D
A tegnapi lista (5-6-7) itt még látható a jobb szélen, a bookline-nál.
http://www.kepregeny.info/

Todd

• Pókfej
« Válasz #794 Dátum: 2008. január 07. - 19:44:12 »
Az első variáció az amire én gondoltam, már megvannak a biztos sikert nyujtó kiadványok, így nyugodtan nyomhatod a kevésbé populárisakat is, mert az ÚBA, meg az MKP simán elviszi őket a hátán.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #795 Dátum: 2008. január 07. - 19:56:11 »
Ja, hát akkor még kicsit azért tévedésben élsz.  :) Elsősorban, a Vertigonak 4 kötete volt, ami mind bukta volt, előbb hozza be valami azoknak az árát. Másodsorban, attól, hogy ezek jól mennek, még messze nem jelenti azt, hogy máris nyereséges: még ezek sem hozták vissza az árukat, közel sem.  ;) Csak éppen ezeknél várható, hogy előbb-utóbb behozzák. Így várható, hogy ezeket lehet/érdemes folytatni. Persze azért nem zárkózom el a további kockáztatás elől, csak éppen már jóval óvatosabban fogok hozzá, mint az elején.

Todd

• Pókfej
« Válasz #796 Dátum: 2008. január 07. - 20:08:29 »
Ebben az esetben azért még vannak kihívások, de reméljük a legjobbakat. Ha elég jók a fórumos észrevételeim, akkor egyenlőre most nem hazárdírozol egy ideig.
Most nagyon úgy néz ki, hogy beindult a bolt, és ez mindenképpen jó hír.
Hajrá  :kingpin:!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #797 Dátum: 2008. január 07. - 20:15:17 »
Csak éppen ezeknél várható, hogy előbb-utóbb behozzák. Így várható, hogy ezeket lehet/érdemes folytatni.
Én már annak is örülni fogok, ha csak ez a kétfajta könyv (BA és Pókember) folytatódni fog. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #798 Dátum: 2008. január 07. - 20:48:22 »
Igazából, nagyon nem is szeretnék elmenni másfelé. Nem mondom, hogy nem lenne kedvemrevaló egy Marvel Extra könyv is, de ez még a jövő zenéje. Mondhatjuk, hogy viszonylag biztosra megyek ezzel a két címmel (remélem), de ahogy zűr lesz valamelyikkel, úgyis észreveszem. A kockázatot most a klasszikus Pókban látom, sajnos egyre jobban. Vladi klasszikus Rozsomákja már az 50. helyet tapossa az alexandrán, ami nagyon nem jelent jót. Az elején megvolt érte a nagy felhajtás, aztán leült a dolog. Pedig igazán jól kiválasztott történetről van szó.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #799 Dátum: 2008. január 07. - 21:01:36 »
No igen, ráadásul annak a borítóján ott van Frank "olyank*ahíresvagyokhogymindjártszétdurranafejem" Miller neve is...
A BA-ban mondjuk érdekes lenne,ha nem kockáztatnál, tekintetbe véve, hogy összesen maradt - ha már a Sentry kilőve - kettő értelmes sztori, és az egyikhez kell előzménynek a Civil War... vagy elfogadhatod molzo tanácsát, és visszább mész, de az meg már megint régi dolog (relatíve) és jöhet, hogy kockázatos-e vagy sem...