Kapinál egy csomószor volt már, hogy ő maradt fent legtovább, habár sosem ő volt a legerősebb. Én ezt bírom benne (kicsit mint SonGoku, gyengébb az ellennél, de akkor is kitart és győz!) Persze lehet nézegetni, a fizika törvényeket, de ez képregény... Az életben senki sem tud beledobni semmit sem a napba. Vagy max elindítani az irányába, kilökve a dolgot az atmoszférából, és akkor is pár év kellene mire becsapódik. (vagy ha fénysebességgel menne akkor 8 perc kellene)
Éppen egyik fizikus kollégista haverommal dumáltam arról, hogy mit okozna egy borsó szem ha fénysebességgel nekimenne egy hegynek (ha még emlékeztek valamikor felvetettem).
Õ azt mondja, hogy fénysebességgel ha menne egy tárgy elégetne bármit körülötte felfoghatatlanul gyorsan, szóval a hegy elpárologna egy szempillantás alatt. Kicsit olyasmi módon mint Johnny szupernovája, hogy ha azt eléri akkor megeshet, hogy meggyújtja magát a levegőt és kiégeti az egész bolygót. Csak ezt fel kellene szorozni kb 1000-el ha fénysebességet nézünk. Szóval ha ezt megoldják a képregényben akkor Kapi is kibírja a hulk méretü ütéseket, habár szét kellene morzsolódnia az összes csontjának, mielőtt még beérne az ütés. (nem a golyó üti a lyukat, hanem az előtte lévő levegő)
Ami még nekem sosem tiszta, hogy hogyan bír Rozsi mindent amit csak lehet szétvágni? Oké, adamantium, a világ legerősebb fémje, de hogy tud olyan könnyedén egy acéltömböt kettészelni? Ha fogsz egy titánium katanát ami szuperéles és nagyon precízen nekisuhintod egy pl. 2 centis fadarabnak, nem vagyok biztos benne, hogy olyan szépen elvágnád mint rozsi a vasbetont. (persze gyorsaság meg erő itt a legnagyobb befolyásoló, de egy zárat átvágni csak úgy hogy pöccint egyet a bicskáján...)
Vonaton olvasásról: egyszer valami angol újságot olvastam egy gyors vonaton Debrecen fele és csak néztek rám a cigány srácok, hogy "Nézd már, ez valami külföldit olvas! Mi vagy te, MSZP-s?" Ez annyira megmaradt bennem!