Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 582315 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: A Bosszú Angyalai
« Válasz #1380 Dátum: 2008. október 17. - 22:14:43 »
Nekem sincs semmi bajom ezzel a történettel, a karakter is nagyon jó. ;)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1381 Dátum: 2008. október 18. - 13:43:34 »
Pedig eredetileg ezt a részt ki akartam hagyni.  :surp: :D De ezek szerint ez is lehet a legjobb valakinek.  :)
:surp: Akkor már meg sem merem kérdezni, hogy van-e esély Sentry minisorozatának kiadására... :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1382 Dátum: 2008. október 18. - 13:54:15 »
Nem túl valószínű. De persze nyilván függ a követelésektől is.  :D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1383 Dátum: 2008. október 18. - 14:04:38 »
Értem. :)
Az ki fog derülni valamikor, hogy ki volt az a Tábornok aki ezt tette Õrszemmel?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1384 Dátum: 2008. október 18. - 14:11:59 »
Igen, a HálóZsákos Őrszem v2-ben Generális néven szerepel.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #1385 Dátum: 2008. október 18. - 14:29:33 »
Addig fogom kiadni, amíg veszik. Egyelőre jó szelek fújnak, de az Õrszemben kevesebb az akció, nem tudom milyen fogadtatása lesz, aztán majd jönnek a bénább rajzolók, ott meg végképp nem tudom.
Öhmm, itt ugye nem Finch-Deodato-Cho-McNiven csapatra gondoltál? :D Persze, tudom, hogy nem. Ha nem történetekről beszélünk, hanem rajzolókról, akkor az első gond a Polgárháborús Howard Chaykin. De mivel a szorinak sincs semmi értelme, ezért biztos kihagyjuk.

Szóval a gondok csak Yuval fognak kezdődni, de szerintem egyáltalán nem olyan taszító, mint ahogy azt beállítod. Papíron még szebben mutatnak a rajzai, én nagyon várom már őt. Minden esetre azt biztos nem mondhatod rá, hogy béna. :P

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1386 Dátum: 2008. október 18. - 14:33:13 »
zozi, ígérem hamarosan elolvasom, mert eléggé érdekel. :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1387 Dátum: 2008. október 18. - 18:29:24 »
akkor az első gond a Polgárháborús Howard Chaykin. De mivel a szorinak sincs semmi értelme, ezért biztos kihagyjuk.
Csak már említve volt az is, hogy mivel nagy valószínűséggel (ha nem is kaine, de majd valaki) ki fogja adni a Polgár Háborút, ezért nagy az esélye, hogy az Angyalos számok is meg fognak jelenni.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #1388 Dátum: 2008. október 20. - 12:42:12 »
Ki ez a valaki, elkerülte a figyelmemet. Itt a Spidertomon volt róla szó? Mert bevallom, mostanában nem jutott időm az itteni böngészésre is. :(

Na de mégis, ki? A Fumax kizárt, épp most "építenek le", vagyis értitek, megfontoltabbak a kiadásokkal kapcsolatban. Képes nem ad ki, más sem ad ki, új kiadó se ad ki, szóval ki ad ki?  :lol:

Egyébként meg nem. A CW és a Frontline alapból sok, a melléjük írt sztorik a sorozatokból csak apró részleteket adnak hozzájuk általában, nem hinném, hogy ezek közül még néhánnyal bepróbálkozzon valaki. Angyalaokkal meg Pókemberrel egyébként is eljutunk odáig.

Szóval hol is esett szó erről? Kérlek, idézd!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1389 Dátum: 2008. október 20. - 12:50:08 »
Idézni nem fogom, mert már nekem sincs fogalmam róla, hogy hol is volt róla szó, mivel nem mostanában volt. Az biztos, hogy kaine mondta, hogy a főmini ki lesz adva, de tudod milyen, részletekbe ő sem bocsátkozik. Azt persze mondta, hogy nagy valószínűséggel a Pókemberes és a Bosszú Angyalai CW-s történetek ő fogja kiadni. Viszont attól függetlenül, hogy a Fumax leépít, a CW eléggé nagy dolog  ahoz hogy bevállalja.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1390 Dátum: 2008. október 20. - 14:39:12 »
Ugyan már, Ron, hova akarsz te kész információkat kapni 2 évvel előre, amikor még a jövő éviket se árultuk el?

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #1391 Dátum: 2008. október 22. - 12:47:37 »
Héhé, bocsánat! :(  :-[
Nem tudtam, hogy ezek ilyen távlati tervek, nem írta azt senki!
2 év, az tényleg sok!

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #1392 Dátum: 2008. október 23. - 13:40:25 »
Amíg én pénzhíánnyal küszködöm, Kanaszta kölcsönadja a saját könyveit, hogy ne akkor kelljen róluk véleményt formálni, amikor már rég az új szám az aktuális. :)
Viszon sajnos már nincs a kezemben, volt néhány kisebb kérdésem (tényleg apró jelentőségű), de majd felteszem őket máskor.

Kaine egyszer azt mondta, hogy azt szeretné, hogy a Kingpin olyan név legyen, amiben bízhatnak a vásárlók, mert nem ad ki hülyeségeket (itt a Mightyvel kapcsolatban mondjuk megütköznék, márha lesz valamikor). Az Õrszemtől mégis vonakodott. Pedig szerintem ez abszolút vállalható sztori, nem is értem! ;D Alapjáraton nem bonyolult, de Bendis remekül megkeveri egy kicsit az időt/helyszíneket, hogy fenn tartsa a figyelmünket. Éppen ezért egy kicsit nyújtott, mondanák sokan. Szerintem meg nem. Ha minden jelenetet kevesebb kockába és 2 füzetbe sűrítünk, akkor ez túlságosan tömör lenne. Mert a jelenetek többségének azért igenis helye van. Ez alól talán kivétel az oldszkúúl 3 oldalnyi Sentry képregény, de mivel remek hangulatfestő (mind a rajz, mid a szöveg, Bendis nagyon ért ennek a megidézéséhez), mégis fájna az ember szíve, ha kihagyná. A másik Rozsi és Vasember beszélgetése, aminek a sztori szemszögéből nem sok szerepe van, de azért nem zavaró. Szóval minden más szerintem kell. És megmondom miért nem bánom, hogy a divathoz híven jó sok képkockára szednek jeleneteket, most előnyükre válik. Egyszerűen csak azért, mert szépek! Azokon a gyönyörű, háttérmentes, letisztult paneleken én sokat gyönyörködtem, hogy épen hova helyezik bennük a szereplőket. Meg még voltak hasonlók, de csak ez jut hirtelen eszembe.

McNivent nem szerettem egy ideig, aztán a fekete-fehér rajzai, illetve a CW-s beállításai meggyőztek arról, hogy nagyon tud a fickó! Az egészoldalas Sentry például az egyik kedvencem, ahogy sugárzik belőle az erő, és ő mégis nyugodtan behunyja a szemét, szóval szerintem óriási! A képregényben egyébként rengeteget pózolnak, tényleg, egy kezemen nem tudnám megszámolni hányszor, de a szuperhős képregényektől ez valahogy nem idegen számomra. :)

Ami nekem mindig is sántított egy kicsit, az a telepaták magyarázkodásai, hogy most ilyen agyban vagyunk, meg ilyen betegséged van, és úgy győzheted le, hogy bla bla bla. Ennyi erővel szét is eshetne a világunk, ezek összevissza csinálhatnának mindent, csak szerencsére az X-Men pölö becsületes, szóval hagyjuk. A dialógusok is (-Menjetek, mert jön ő -Ki az az Õ? -Hát az Árny - Segíteni szeretnénk! -Nem, mert akkor jön az Árny...) néha fárasztóak. Jenkins szrepeltetésének viszont pirospont, azért ez is mutatja, hogy az egyszerű sztori mellett Bendisnek azért remek ötletei vannak (vagy csak jó helyről lopja őket :lol:)

Szóval ha a sztori nem is egetrengető vagy emlékezetes, szerintem teljesen rendben van!

Külalak: A borító gyönyörű, tökéletes. ;D ;D Ráadásul most veszem csak észre, hogy a logó is rendszerint nagyobb, hogy ne legyen annyi üres hely. A felirat vad, piros színe is frankó. Sikerült a legjobb borítót kiválasztani. A Sentrys felirat is frankó. Minden frankó! Még Ronin is Frankó! :lol: A belbecs ugyancsak. Dokumentációk, előzetesek, panasz nem érheti őket! Az is nagyon tetszik, hogy a tartalomnál a fehér szín dominál, és nem a szürke. Így sokkal élénkebb! ;D Már a legelején tetszett, hogy ilyen tudatosan kitaláltad ezeket a szürke belső oldalakat, és nem félúton jutott eszedbe! :P Ami nem tökéletes, az a gerinc. Miért cseréltétek fel a színeket? Eddig a Bosszú Angyalai volt sárga, a cím piros. így már nem mutat olyan egységesen. :twisted: >:( :(

Hogy Roncsoló, meg Póknő, milyen magas, hát ezen nem érdemes vitázni, itt azért akkora Roncsoló, mintegy Hulk, hogy érzékeltessék, mennyivel erősebb a törékeny Póknőnél. Ennyi stilizáció simán belefér! :D :lol:

Tehát ismét köszi Kaine!
 :kingpin: :kingpin: :kingpin: :kingpin: :kingpin: :kingpin: :kingpin: :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1393 Dátum: 2008. október 23. - 14:51:30 »
Minenekelőtt köszi a részletes beszámolót.  ;)
Valóban szeretném azt elérni, hogy a Kingpin név garancia legyen a minőségre, és a Mighty egyelőre csak érintőlegesen érdekel. Az Õrszem számomra bizonyított, csak nem elsőre. Első olvasatra úgy tűnt, hogy egy agyalós sztori, az elején akcióval, hogy az is legyen benne, de aztán rájöttem, hogy nagyon is jól összerakott sztoriról van szó. McNiven is inkább visszahúzott, mint nem, mert bár jónak tartom, azért Finchet jobbnak, a következőt pedig megint ő rajzolja.
Bendisnek páratlan érzéke van a párbeszédekhez, ha ez sokszor nem is tűnik úgy. A sok egyszavas ismétlés, vagy visszakérdezés mind azt a célt szolgálja, hogy életszerűbbé, hétköznapibbá varázsolja a szituációt. Stan Lee is emiatt volt (többek között) nagyon jó.
A szürke belső oldalak ötlete még gyerekkorból jött, mert a régi svéd-dán-norvég Pókembereknél is igy volt, és már akkor tetszett. Jó a kontraszt a többihez képest, és ráadásul egyedivé varázsolja a Kingpin-könyveket. :)
A gerincet nem tudom, majd Ati jön és megmondja.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1394 Dátum: 2008. október 23. - 16:29:45 »
Az a baj azzal az életszerűséggel, hogy egy idő után úgy tűnik, mintha egy sereg halláskárosult, vagy egy csapat beszédfelfogási nehézségekkel küzdő egyén lenne együtt. Itt még alig érezni, de az Illuminatiban, ahol csupa lángelme ült együtt, és egy szimpla mondaton fél oldalt rágódtak, míg mindegyik felfogta, az őrületbe tudott kergetni.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1395 Dátum: 2008. október 23. - 17:58:14 »
A Kingpin szerintem is egy jó kiadó, szeretem olvasni a köteteit! :kingpin:
Én majd a Secret Invasion-nél leszek kíváncsi, hogy kaine melyik címekből ad ki. :)

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #1396 Dátum: 2008. október 23. - 18:53:37 »
Ami nem tökéletes, az a gerinc. Miért cseréltétek fel a színeket? Eddig a Bosszú Angyalai volt sárga, a cím piros. így már nem mutat olyan egységesen. :twisted: >:( :(
Azért, hogy tuggyá mibe belekötni, ha már minden ennyire tetszett.  ;D
Azért változattam meg, mert a címek színe is változott a borítón. A logók színe szerint adom a gerincfeliartok színeit is...
Nem tudsz megfogni! Ki van itt minden találva!  ;)

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #1397 Dátum: 2008. október 23. - 18:57:33 »
Benya, szép is lenne, ha beírnád erre a fórumra, hogy a Kingpin szerinted meg egy gyenge kiadó!  :lol:

Ati, dehogy nem tudlak! Nagyon trükkös, most hogy így mondod, a Bosszú Angyalai feliratok valóban mindig azonos színűek. De az alcímek nem... :roll: :roll:  :P

Más: A szavazás, miért Pókemberre vonatkozik? Ez nem a Bosszú Angyalai topic? :)
« Utoljára szerkesztve: 2008. október 23. - 19:43:48 írta NERIDA »

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #1398 Dátum: 2008. október 23. - 20:25:37 »
Ööö... miva? A logó színe is mindig változik és az alcímeké is. Így a gerincen is visszaköszön ez. Nézd meg egy kicsit jobban!

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #1399 Dátum: 2008. október 23. - 21:16:46 »
Ööö... miva? ;D
Az gerincen lévő alcímek, és a borítón lévő alcímek színe már nem eggyezik meg, csak a BA logójé.