A macskásból szerintem a két szám közötti hangulateltérés volt a lehúzó. Sajnos még nincs meg, egy barátomtól kaptam kölcsön, az első hatalmas volt, de a második a sok vicceskedés után szerintem és szerinte is csalódás volt.
Hát ez oké, de akkor az elsőnek nagyon kellett volna fogynia, de nem fogyott jobban, mint a második.
Camponaban a 4 db BA-t beraktak az allitott francia albumok moge (magyarul a foldre, ahol senki se latja.)
Mondanom se kell, ket napja kivettem oket onnan, es a polc tetejere raktam, ahol ugye manga uralom van. Ma megkerdeztem, es "sajnos" elfogytak. De nem baj, azt mondtak hoznak meg.
Hehe, ezt én is így szoktam, köszi!

A Lurdy-házban, az Alexandrában megint elcseszték a polcokat: az eddigi képregényes helyet kettészedték, és ott most csak a mangák vannak, meg a fantasyk. A többit betették a gyerekkönyvek mögé-közé.

De ott is alul volt a BA, úgyhogy kitettem fölülre.
A Libri a legkevésbé jó a számomra, ők nyúlják le a legnagyobb százalékot, ergo tőlük kapom a legkevesebbet egy-egy eladott példányért.
A legtutibb, ha tőlem veszik meg a könyveimet, a második a Trillian képregénybolt a Blahánál, a harmadik az Eduárd, vagy a Delta Vision, vagy az 576. Aztán jön az Alexandra, végül a Libri.
Meg hátha lesz olyan, aki mind a három Marvel Könyvet szeretné karácsonyra. 
Biztos lesz.

Bár jóval több Marvel könyv lesz már addigra.