Szerző Téma: Vasember  (Megtekintve 358828 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Vasember
« Válasz #1140 Dátum: 2010. szeptember 11. - 21:26:06 »
Horrornál még rendben van, bár ott se szeretem, de akciófilmnél én se értettem, illetve felírtam annak a számlájára, hogy világosban bénán nézne ki.  :)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1141 Dátum: 2010. szeptember 11. - 21:31:48 »
Idézet
A végén a nagy hirig alatt ugyanúgy sötét éjszaka volt mint az egyben így majdhogynem az AvP2 sötétségét érte el és így nem is látszott sok minden
(Ja, hogy most jött dvdrip...) Moziban minden látszott.

Horrornál még rendben van, bár ott se szeretem, de akciófilmnél én se értettem, illetve felírtam annak a számlájára, hogy világosban bénán nézne ki.  :)
Általánosságban nem tudok rá mit mondani, mert nem szoktam akciófilmeket nézni, de a szóban forgó esetben nem értem, miért gondoljátok, hogy világosban jobb lett volna. Szerintem nagyon is vagányak voltak a mindenfelé (épületeken, páncélokon, rakétákon stb.) világító kis fények.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1142 Dátum: 2010. szeptember 11. - 23:03:56 »
Jaja, most jött egy ritka jó minőségű verzió. Német kép, magyar hang  ;D De nem hiszem hogy az eredetin több fog látszani...  :uhoh:

Általánosságban nem tudok rá mit mondani, mert nem szoktam akciófilmeket nézni, de a szóban forgó esetben nem értem, miért gondoljátok, hogy világosban jobb lett volna. Szerintem nagyon is vagányak voltak a mindenfelé (épületeken, páncélokon, rakétákon stb.) világító kis fények.

Aham, akkor ez a magyarázat, fényes nappal gáz lett volna ha csak kis fények röpködnek a képen, a nézők meg azt kérdezik hogy hol vannak a szereplők, így meg csak nem látjuk őket mert sötét van.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1143 Dátum: 2010. szeptember 12. - 09:17:35 »
Én se értem a problémát, szerintem is tök látható volt minden a film végi nagy akcióban.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1144 Dátum: 2010. szeptember 12. - 11:41:42 »
Pontatlanul fogalmaztam, arról a részről beszélek amikor a végén röpköd a sok robot Tony után az éjszakában. Na ott gyakorlatilag csak csóvákat és lóf*szt látni.

De a végső bunyó sem volt hú de kivilágítva de tény hogy jobb mint a röpködésnél (nyilván mert nem röpködtek :hehe:)

Erre gondoltam.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1145 Dátum: 2010. szeptember 12. - 20:40:08 »
Én pedig általánosságban beszéltem, a Vasember 2 szerintem is teljesen látható volt.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1146 Dátum: 2010. szeptember 13. - 09:42:32 »
Szerintem is csak az általad nézett verzió volt olyan, mert nekem sem volt problémám a sötéttel. Minden jól látható volt. ;) De a kedvencem amikor a full cgi képen ott virított a két arc, mert persze egy csata közepén mindenképp fel kell húzni a rostélyt, hogy beszélgessünk, hátha szájbalő egy robot már messziről. :)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1147 Dátum: 2010. szeptember 13. - 11:25:13 »
Nagyon jó a release képminősége, és full sötétben néztem egy jó minőségű lapos tv-n.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1148 Dátum: 2010. szeptember 14. - 16:39:06 »

balogh44

• Thanos
« Válasz #1149 Dátum: 2010. szeptember 28. - 19:40:04 »
Az InterCom felbontotta a szerződését a Paramount-al, így többek között a Vasember 2. DVD/BD megjelenése is kétségessé vált!! :S

venom75

• Pókfej
« Válasz #1150 Dátum: 2010. szeptember 28. - 19:47:20 »
Na ne, nagyon várom már.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1151 Dátum: 2010. szeptember 28. - 20:03:48 »
Félek egy jó darabig várhatjuk még!
Érdemes belegondolni, ha egy olyan nagy cég mint az InterCom, nem tud eleget tenni a Paramount kéréseinek, akkor melyik másik hazai kiadó tudd majd?
Nem örülnék, ha el kéne felejteni a dupla lemezes, jobb esetben fémtokos Paramount DVD-ket, de sajnos fenn áll a veszély, hogy igen, és helyettük fapados, nuku extrás, hajszálvékony/újrahasznosított tokos cuccokra lehet számítani, 990 Ft. áron!!!! :S

venom75

• Pókfej
« Válasz #1152 Dátum: 2010. szeptember 28. - 20:08:47 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1153 Dátum: 2010. szeptember 28. - 20:16:12 »
Érdekes. A srác biztos fluxus kondenzátort is árul meg Terminator gömböt.

venom75

• Pókfej
« Válasz #1154 Dátum: 2010. szeptember 28. - 20:20:10 »
Másnak is feltűnt, hogy valami nem stimmel.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1155 Dátum: 2010. szeptember 28. - 21:56:01 »
Érdekes, hogy a DVD kiadás az Intercomnál van, hiszen a filmet nem ők forgalmazták. Sajnos. Ezért lesz Bosszúállók a folytatásból.  :drying:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1156 Dátum: 2010. szeptember 29. - 17:44:12 »
Az InterCom felbontotta a szerződését a Paramount-al, így többek között a Vasember 2. DVD/BD megjelenése is kétségessé vált!! :S

http://www.dvdextra.hu/news.asp
"Kedves Filmbarátok!

Szeretnénk bejelenteni, hogy senkinek sem kell sokáig hiányolnia a Paramount Home Entertainment és a Dreamworks Animation termékeit a polcokról. 2010. október 1-jétől a fenti stúdiók cégünket, a Select 86 Kft-t bízta meg termékeinek képviseletével Magyarországon.

Szeretnénk, hogy minél kevesebb problémát okozzon az átállás, ezért már október 14-én a piacra kerül a nagysikerű Iron Man folytatása, a Vasember 2 DVD és BD formátumban. Hogy senkinek se okozzunk csalódást, a DVD 1 lemezes, 2 lemezes és 2 lemezes fémdobozos verzióban jelenik meg, míg a Blu-Ray kiadás 2 BD-t fog tartalmazni.

Ebben az évben még a következő filmek megjelenését tervezzük: Túl jó nő a csajom (október 28.), Így neveld a sárkányodat (november 4.), Az utolsó léghajlító (november 25.). A sorozatkedvelőknek is szeretnénk jó hírt közölni, hiszen nem szakad meg a közkedvelt CBS tévésorozatok kiadása.

És a végére hagytuk azt, amit már mindenki vár és reméljük, az év sikere lesz: december 2-án jelenik meg a Shrek a vége, fuss el véle! Így teljes lesz a Shrek gyűjtemény!

Egyéb terveinkről igyekszünk folyamatos tájékoztatást adni.

Tisztelettel: A Select Video csapata"

BuB

• Pókfej
« Válasz #1157 Dátum: 2010. szeptember 29. - 17:53:47 »
Hm, ha még meg se jelent, hogy a fenében vannak már fent a letöltő helyeken a BD ripek, meg a Dvd iso formátumú cuccok... :headscratch:
Ezt soha nem értettem...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1158 Dátum: 2010. szeptember 29. - 17:56:36 »
Úgy hogy a gyártónál lévő jómunkásemberek kilopják a nyers dvd-t, mint ahogy a gyári munkás is kilopja a csavarhúzót vagy a takarítónő a domestoszt.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1159 Dátum: 2010. szeptember 29. - 19:02:11 »
Mondjuk erre volt egy tippem, de akkor is furi, hogy ennyi idő után se esik le nekik, hogy vki lopkod? ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL