0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ben, nekem is adj abból amit beszedtél, az elmúlt napokban brillirozol
Köszi a képeket Ben! Nagyon frankó ez a 6. páncél, nekem bejönnek a szürke részek ( amúgy az Ulti páncél a kedvencem). Viszont azt még mindig nem értem, hogy Hadigép mellvértjén a mini ARC reaktora miért piros?
Idézetet írta: Psycho - 2010. március 18. - 00:24:10Köszi a képeket Ben! Nagyon frankó ez a 6. páncél, nekem bejönnek a szürke részek ( amúgy az Ulti páncél a kedvencem). Viszont azt még mindig nem értem, hogy Hadigép mellvértjén a mini ARC reaktora miért piros?Ennek egy roppant egyszerű magyarázata van. A Vasember páncéllal ellentétben a Hadigép páncél teljesítményküszöbe sokkal nagyobb, ergo sokkal több energiát igényel a páncél. A reaktor felhevülése (ill. a bonyolult metafizikai reakciók, amiket most elmagyarázni túl bonyolult lenne) következtében enyhén pirosas elváltozás figyelhető meg az energiaegységet körülvevő mezőben. Persze az is lehet, hogy Tony a Jediket favorizálja, Rhodey meg a Sitheket. Az ilyen típusú kérdésekre a Marvel is nagyjából ilyen válaszokat szokott adni.
Köszi a képeket Ben! Nagyon frankó ez a 6. páncél, nekem bejönnek a szürke részek ( amúgy az Ulti páncél a kedvencem).
Pont úgy jön ide, mint ahogy Tonynak hiányzik a fél mellkasa és mégis él és virul.
Mármint a Különítményes páncélra gondolsz?