Mi nem tetszett benne? Szerintem is jó volt egyébként, főleg, hogy mindenféle kütyüket is használt.
A kütyükkel nem volt semmit baj. Nekem a mozgása, az ugrándozásai voltak túl
kúlak. Például mikor lefújja a végén valamivel az utolsó biztonságit. Elhiszem, hogy egy képregényes szuperkémnek ez tényleg rutinfeladat, de az már túllépte az ingerküszöbömet, hogy modelljárással, egy picit se arra pillantva, közben minden erejét megfeszítve szexistennőként nézve a kamerába elintéz egy nagydarab férfit.
Pedig szerintem nagyon jó volt. ötletes, jól koreografált, profi harcos. A másik pozitívum még Rourk karaktere. Ja és Downey nagyon jó színész és stark figuráját is nagyon jól kitalálták.
Talán épp az volt a bajom vele, hogy olyan jól koreografált. Semmi spontaneitást nem éreztem benne, mintha előtte minden biztonságinak elmagyarázta volna, hogy kell bejönniük, hogy át tudjon ugrálni rajtuk.
És Vanko nekem is nagyon tetszett, leszámítva a film eleji üvöltését, amit már írt is valaki itt vagy a HZs-n.
Két fájó pont volt nekem mindössze a filmben, hogy a végleges verzióból rengeteg jelenetet kivágtak amelyekből egy-két villanás a trailerekben még szerepelt. Gondolok itt például arra, amikor Tony lőgyakorlatot tart az Özvegynek, vagy a repülős jelenet a kidobott sisakkal. De volt még ilyen jópár.
Mivel én nem néztem trailereket, ezért nekem ez nem fájt.

A sisakcsókosat még valamikor láttam, furcsálltam is, hogy nem emlékeztem, hol volt. Akkor most nem

.
A másik szívfájdalmam, hogy...
Az a jelenet olyan vicces volt, hogy ott akármilyen
pajzsot elfogadtam volna.