Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 641893 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re: Spider-Man
« Válasz #940 Dátum: 2008. Május 26. - 20:29:10 »
egyet kell hogy értsek veled Punkkológus :bravo: ,bár MJ nem annyira öreg, hogy ne lehessen egy alternatív történetbe fiatal lánynak ábrázolni, vegyük példáúl a mostani csodálatos pókembert, ott is egy 16-17 éves lány MJ

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #941 Dátum: 2008. Május 26. - 20:47:39 »
MJ-t felőlem kétfejű mumusnak is ábrázolhatják egy alternatív világban, nem fog zavarni. Az a gond hogy nem tudom túltenni magam ezen az OMD-n, BND-n. És túlságosan biztos vagyok abba, hogy Nagy Q a büdös életben nem fogja engedni DeMatteis-t úgy kibontakozni, mint ahogy régen történt. Pont az volt a JMS ellenni legfőbb érv (mármint szerkesztőségi szinten), hogy túlságosan komor hangulatúvá tette Pókember történeteit. Nem beszélve Harry visszahozásáról, ami a mester írásait retconolta leginkább. Egyáltalán nem úgy néz ki a Marvel, mint aki DeMatteis-ben gondolkodik és JMD-nek sincs semmi oka, hogy ismét pók-író legyen.
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #942 Dátum: 2008. Május 27. - 00:12:47 »
JMS komorra tette a világát? Ezt ki gondolja komolyan? Ilyen nevetséges ellenfelekkel, mint ez az új Octopus, Shatra meg sorolhatnám? Plusz Ezékiel, ami szintén egy nagy misztikus hum-buk volt...vagy azért ami MJ-vel történt? Hát, az max magánéleti gond volt, nem lett komor tőle a kép...JMD tette komorrá, össze se lehetne hasonlítani a két korszak hangulati világát. Amúgy meg nem lehet minden történet csupa vidám móka és kacagás.
Idézet
MJ-t felőlem kétfejű mumusnak is ábrázolhatják egy alternatív világban, nem fog zavarni. Az a gond hogy nem tudom túltenni magam ezen az OMD-n, BND-n
Amúgy ezzel én is így vagyok. Ilyen baromságot ki se tudtam volna találni, pedg akármennyire törtem volna az agyam, hogy minnél szarabb sztorit eszeljek ki.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #943 Dátum: 2008. Május 27. - 00:15:46 »
Szerintem ő is JMD-t akart írni...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #944 Dátum: 2008. Május 27. - 00:37:04 »
Na az lehet. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #945 Dátum: 2008. Május 27. - 10:13:17 »
MJ azért itt is bőven huszonjópár éves, csak a rajzoló alkot kissé... egyéni módon. Egyébként pont ez a történet volt az, ami már kezdte a fejlődés jeleit mutatni. Igaz, ez állt a Wells-féle majás sztorira, utánba meg kaptunk egy olyan rettenetes számot, hogy olvasni is rossz volt (jó, főleg olvasni volt rossz). Akik meg a BND ellen vannak, azok nagyon ne reménykedjenek DeMatteis-ben, mert ő is egy direkt BND-s történetet fog írni.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #946 Dátum: 2008. Május 27. - 14:37:56 »
Romita ilyen ronda MJ-t még nem rajzolt. Egyébként a ruhája a mai divatot követi, retro van, tudjátok (topánka, répa szerű gatya) Viszont béna az a szöveg. "MJ visszatér, 14 nap múlva" :drying: :hányás:
Hát minek kell mindent lelőni?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #947 Dátum: 2008. Május 27. - 17:17:49 »
Ron ne fikázd Romita mestert!!!! nagyon tehetséges és jó rajzoló, bár Dodson remélem ezt nem hallota :D :lol:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #948 Dátum: 2008. Május 27. - 17:20:56 »
Romita ilyen ronda MJ-t még nem rajzolt.
Ilyet biztos nem, mert még mindig nem ő rajzolta ezt a képet. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #949 Dátum: 2008. Június 03. - 08:28:00 »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #950 Dátum: 2008. Június 03. - 23:06:31 »
woaah, hogyha nem sikerült volna tűzrókával leszedni a képet??? már kb 5X megvan de azért köszi Sepi itt is jól mutat, bár nem tudtam még mindíg megfejteni a kép valós mondanivalóját...  :headscratch:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #951 Dátum: 2008. Június 03. - 23:08:57 »
Miért lenne ennke a képnek mondanivalója? :D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #952 Dátum: 2008. Június 03. - 23:09:43 »
hát letép a pókruhát és ott alatta a fekete elég furi :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #953 Dátum: 2008. Június 03. - 23:13:47 »
Inkább néz ki szimbiótának a lelkem.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #954 Dátum: 2008. Június 03. - 23:16:44 »
Szerintem az a mondanivalója, hogy JR Jr még mindig bénán rajzol, bár már kezdi ismét felfedezni a görbe vonalakat. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #955 Dátum: 2008. Június 03. - 23:20:47 »
Jah, de még mindíg úgy néz ki Póki, mintha 230 cm lenne...ja meg minek van rajta pellenka? :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #956 Dátum: 2008. Június 03. - 23:21:48 »
Mert beszarás a Brand New Day. ;) De mondhatjuk úgy is, hogy ekkora szarban van a Pókember képregény.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #957 Dátum: 2008. Június 03. - 23:23:27 »
Szerintem az a mondanivalója, hogy JR Jr még mindig bénán rajzol, bár már kezdi ismét felfedezni a görbe vonalakat. ;)
Biztos be volt rúgva.  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #958 Dátum: 2008. Június 03. - 23:40:53 »
Idézet
De mondhatjuk úgy is, hogy ekkora szarban van a Pókember képregény.
Sajnos ez a helyzet. :drying:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #959 Dátum: 2008. Június 04. - 09:06:03 »
Pedig ha leszámítom a tojásfejet, amit egyébként is rengetegen így rajzolnak sajnos Pókfejnél, ez egy kifejezetten jól sikerült rajz Romitától.