Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 692396 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Spider-Man
« Válasz #400 Dátum: 2007. december 04. - 16:03:58 »
Ma sikerül beszerezni néhány régebbi Pókembert, köztük a nemzetellenes összeesküvést is!
Szegény!
Idézet
1- Ki is ez a Nathan, MAy jó barátja? Mi az ő története?
Amolyan majdnem második férj lehetett volna, ha nem hal meg idő előtt.
Idézet
2- Mi ez a panziós dolog, ez honnan jutott eszükbe??
Nem emlékszem, bővebben?
Idézet
3- Valaki felsorolná, Peter eddigi összes lakóhelyét? Mert én már nem tudok kiigazodni. Sorrendben persze. Na és hogy honnan, miért kellett távozni.
Höhö, ez nem lenne egyszerű. Ugye Queensben kezdte a pályát (ha leszámítjuk a szülőcsatornát), May néninél lakott. Aztán az Amazing 40 környékén elköltözött Harryhez, gondolom a városba. Önként tette, szeretett volna önálló lenni, mint minden tizenéves. Onnan azért jött el, mert meghalt Norman, Harry becsavarodott, megtudta, hogy ő a Pókember, és kirúgta. Volna, de még előtte felrobbantotta a saját lakását (majdnem Peterrel és MJ-nel együtt), úgyhogy a lakás megszűnt lakhatónak lenni. Most tartunk az Amazing 130-140 között. Onnan Flash volt olyan rendes, és befogadta magához, amíg talál magának valami helyet. Ha igaz, innen jött a híres-hírhedt Mrs. Muggins-féle albérlet, ami király volt.  ;D Ez kábé az Amazing 140 táján volt. Ott nagyon sokáig lakott, azt hiszem egészen az esküvőig talán. Akkor összeköltözött Mary Jane-nel, ők pedig állandóan költöztek, azt már nem tudtam követni. Laktak bérházban, majd a magyar kiadás végén már luxuslakásban, majd újra Queensben, May nénivel, majd újra máshol, aztán a Bosszú Angyalainál, ahonnan a Polgárháború miatt költöztek ki, most nem is tudom, sehol?

Idézet
Michelene történeteiben egyébként MJ elég egy nulla karakter, semmit se tudott vele kezdeni, már már irritálóan üres tyúknak ábrázolja.
Nem csak ő, Mary Jane-nel senki se tud mit kezdeni. Nem is csoda, mert egyszerűen nincs semmi a karakterében. Stan Lee nagyon jól ábrázolta, az örökké bulizós partigirlként, de amikor kitalálták, hogy ez csak álca, és ő egy nagyon tragikus lány, azzal elrontottak mindent. Ezért nem bánnám, ha tényleg elválnának, ahogy mostanában rebesgetik.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #401 Dátum: 2007. december 04. - 16:26:44 »
Miért kéne MJ karakterében olyna nagy dolgot keresni? Volt a bulizós időszak, az jó volt. Utána támaszt nyújtott Peternek Gwen halála után...külön utakon jártak, végül összejöttek és összeházasodtak. MJ támaszt jelent Peter számára, van egy fontos ember az életében, akit nagyon szeret és akiért mindenét feláldozné. Ennyi, szerintem bőven elég egy feleségnek.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #403 Dátum: 2007. december 04. - 17:08:05 »
Miért kéne MJ karakterében olyna nagy dolgot keresni?
Valóban, feleségnek jó, csak képregény karakternek nem.  ;) Pókembernek tökéletes feleség, csak én önző vagyok, és számomra elég egyhangú róla olvasni. Szívesebben olvasnék például a Macsiról, vagy Jillről Peter mellett.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #404 Dátum: 2007. december 04. - 17:11:11 »
Ahogy a dolgok most állnak odakint a One More Day-ben, lehet, hogy nem kell sokat várnod rá. ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #405 Dátum: 2007. december 04. - 17:53:08 »
Nem tudom, nekem ez egy kicsit abszurd, hogy mindig el akarod választani őket egymástól, csak egy jó író kéne, és ki tudna hozni valamit MJ-ből.
Persze az ilyen elmélkedős, miért mentem egy Pókemberhez sztorikkal már nekem is tele van a tököm.
Macsiról én is szívesen olvasnék, ez mondjuk egyértelmű.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #406 Dátum: 2007. december 04. - 18:05:24 »
Én is szívesne olvasnék róla, de nem mint Peter régi új barátnője. Szerintem bőven elég MJ-nek anniy, hogy Peter felesége. Meglehetne kezdeni próbálni vele valamit, de engem nem zavar, ha ott van. Ilyen alapon May nénivel már az Ember sme tudott mit kezdeni, mert szegény állandóan halálra aggódta magát, meg szívrohama volt, meg bekerült a kórházba, hogy szaporítsa Peter gondjait. Az ő karakterével se tettek semmi érdekeset...illetve, amikor megtudta a titkot, modernizálták. Annyi...

"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #407 Dátum: 2007. december 05. - 08:43:03 »
Én nem akarom, hogy elmenjen! Tudom, hogy Gwen volt Peternek az első igazi szerelme, ettől függetlenül én csak őt tudom tartósan elképzelni mellette. Nem akarok senkit megbántani tényleg (főleg Kaine-t), de amit eddig olvastam Gwenről ő se egy nagy karakter. Amit tudok róla, az maga a makulátlan tökéletesség (Sins Pasttól eltekintve) és sokat az ő jellemével se lehet mit kezdeni, max ha megtudta volna, hogy Peter a Pókember. Ott is egy kicsit mélabúzott volna, majd később egye-fene megbocsátott volna neki, mert olyan jószívű. És nem tudom, hogy van most Amerikában, de szerintem aki felesleges, az May néni. Õ tényleg nem csinál a hazaiban sok mindent, úgyhogy inkább őt kéne kiírni valahogy (nem muszály meghalnia).

Todd

• Pókfej
« Válasz #408 Dátum: 2007. december 05. - 09:26:33 »
Szerintem May simán meghalhatna, már egy öregasszony, senki se élhet örökké, de ha én író lennék természetes halállal nyírnám ki, nem lenne se Peter rágja magát, hogy ez is az ő hibája, se semmi ilyen, meghalna végelgyengülésben, mert már öreg, ennyi.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #409 Dátum: 2007. december 05. - 09:34:38 »
May nénit már a Klón sztorik után sem kellett volns visszahozni...főleg így.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #410 Dátum: 2007. december 05. - 09:40:51 »
Főleg így alatt nem tudom mire gondolsz, de tényleg nem kellett volna.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #411 Dátum: 2007. december 05. - 10:13:49 »
Ahogy a dolgok most állnak még tényleg akarmi lehet.  :o

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #412 Dátum: 2007. december 05. - 10:38:55 »
Hát, a One MOre Day jelenleg úgy áll, hogy már erősen látszik, mennyire görcsölnek ezen a válás-dolgon. Komolyan, mintha a Pokol és minden démonok urának az lenne a lehető legsürgetőbb dolga, hogy megszűntesse Pókember házasságát, mert ez überkozmikus szinten jelentős esemény. Lassan inkább nevetséges, mint tragikus. De ha van egy kis eszük, legalább kiskapuval oldják meg, hogy ez az ötlet becsődöllése esetén is gyorsan lehessen retconolni.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #413 Dátum: 2007. december 05. - 12:25:41 »
Ha May néni lesz az új Szellemlovas én vágok egy szaltót. Aztán jöhet a retcon.  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #414 Dátum: 2007. december 05. - 13:11:24 »
Hát, Galactus hírnöke már volt, szóval egy laza démonvadász állás már meg se kottyanna neki valószínűleg. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #415 Dátum: 2007. december 05. - 13:39:51 »
Hú ez mekkora lenne. May néni mint Szellemlovas...támogatom az ötletet!!! :oh:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #416 Dátum: 2007. december 05. - 15:34:00 »
May néni lelkét eladja Peter, az öreglány pedig egy lángoló tolókocsin visszatér és lezúz mindenkit:
http://image.comicvine.com/uploads/item/2000/1780/161234-aunt-may_400.JPG

Küldjük el ezt az ötletet is a Marvelnek Romita jr. kivégzési kérelmével együtt. ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #417 Dátum: 2007. december 05. - 15:36:51 »
Támogatom a petíciót. ;D

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #418 Dátum: 2007. december 05. - 15:41:47 »