Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1050541 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
Re:Marvel +
« Válasz #4040 Dátum: 2014. szeptember 16. - 21:39:28 »
A történet pedig a legjobb a kiadványaink közül.

Mert a PPP különszám még nem jelent meg ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4041 Dátum: 2014. szeptember 16. - 21:56:09 »
Oké, a PPP az egyetlen riválisa. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #4042 Dátum: 2014. szeptember 17. - 19:34:33 »
Marvel+ 2014/5.:

A Jó: X-Men: A sztori igazán pörgött, egy olyan oldal se volt, mikor untam volna, a rajzok is gyönyörűek voltak, és természetesen nagyon hatásosak is! Nagyon várom a folytatást! Második történet: Végre egy olyan sztori, mikor a rajz és a történet hangulata pont megfelelő! Ezt Finch munkájára mondom, aki Jeph Loeb depressziós kis sztoriját tökéletesen tálalta. A mai, kinti Pókemberek rajzolói tanulhatnának tőle!
A rossz: Nincs ilyen! :D
Összegzés: Egy nagyon látványos, szép, tartalmas Marvel+ füzet, mely tartalmilag és kivitelezésileg egyaránt jól sikerült!
Értékelésem: 5/5.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4043 Dátum: 2014. szeptember 18. - 14:27:00 »
Ez a szép csomag még tegnap délután jött, meg majd kiugrottam a bőrömből annyira megörültem neki ;D
A csomagolás tökéletes volt, mindegyik 100%-os állapotban érkezett, a bónusz képregényt és a kártyákat pedig köszönöm :)
Megérte ezért 1 hónapig diákmunkán lenni ;)

Még aznap elolvastam az egész Végtelen hatalom sztorit és azt kell mondjam imádtam, le se tudtam állni vele, a történet nagyon élvezetes, izgalmas és jól felépített volt, mindemellett a rajz is tökéletesen passzolt hozzá. Érdekes volt mert jó pár karakterrel most találkoztam először, de a két főszereplő Warlock és Thanos mindketten eszméletlenül jól megírt karakterek, piros pont Jim Starlinnak.

Nálam ez a történet 10/10

Köszönet Tomi hogy elérhetővé tetted számunkra  :kingpin:
« Utoljára szerkesztve: 2014. szeptember 18. - 14:33:53 írta Comicboy »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4044 Dátum: 2014. szeptember 18. - 15:31:48 »
Starlin találta ki Thanost és Warlockot is, és marha jól írja őket, nekem is nagyon tetszik. Thanos még jobb lesz a folytatásban, a Végtelen Háborúban. Általában nem a kedvenceim a kozmikus sztorik, de ha Starlin írja őket, akkor simán jobbak, mint egy jó földi történet.

A kép túl kicsi, nem látszik jól. :)

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4045 Dátum: 2014. szeptember 18. - 18:33:31 »
Ah, látom nem én vagyok az egyetlen emberi lény aki év(ek) után kapott észbe, és nagyobb mennyiségben rendeli utólag.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4046 Dátum: 2014. szeptember 18. - 20:38:06 »
Nem, meglepően sokan vagytok így ezzel. :)

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4047 Dátum: 2014. szeptember 18. - 21:00:36 »
Csak majd annyira legyünk sokan egyszer végre, hogy kockázat nélkül be lehessen lőni a két havi lapokat havinak!  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4048 Dátum: 2014. szeptember 18. - 21:35:59 »
Úgy legyen! :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4049 Dátum: 2014. szeptember 18. - 21:39:45 »
Starlin találta ki Thanost és Warlockot is, és marha jól írja őket, nekem is nagyon tetszik. Thanos még jobb lesz a folytatásban, a Végtelen Háborúban. Általában nem a kedvenceim a kozmikus sztorik, de ha Starlin írja őket, akkor simán jobbak, mint egy jó földi történet.
Ez egy marha jól kezelt csapat képregény volt, engem is meglepett.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4050 Dátum: 2014. szeptember 18. - 21:55:44 »
Starlin találta ki Thanost és Warlockot is, és marha jól írja őket, nekem is nagyon tetszik. Thanos még jobb lesz a folytatásban, a Végtelen Háborúban.

Van valami remény arra nézve hogy magyarul is látjuk a Végtelen Háborút?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4051 Dátum: 2014. szeptember 18. - 22:31:36 »
Hogyne, rajta vagyok az ügyön.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4052 Dátum: 2014. szeptember 18. - 22:36:55 »
Hogyne, rajta vagyok az ügyön.

Király ;D :kingpin:

kzoli

• Sakál
« Válasz #4053 Dátum: 2014. szeptember 20. - 12:34:56 »
Azt olvastam, hogy az Alexandra tönkrement. Így nem lehet kötetként kiadni a Fenegyerek-et. És azt is olvastam, hogy a Fenegyerek-kötet füzetként lesz folytatva. Csak a kíváncsiság hajt, semmi egyéb: miért Marvel+ különszám-formában jelenik meg a folytatás, nem pedig különálló folytatásként? Igaz, a lényegen mit sem változtat, de azért kíváncsi vagyok.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4054 Dátum: 2014. szeptember 20. - 13:29:55 »
Mert így könnyebb a terjesztése.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4055 Dátum: 2014. szeptember 20. - 13:37:42 »
Valahol azért humorosnak tartom, hogy ugyanolyan cselekhez folyamodsz, mint a negyvenes évek amerikai kiadói. A történelem és az ő ismétlései. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4056 Dátum: 2014. szeptember 20. - 22:38:49 »
Hát azért mi sehol nem vagyunk hozzájuk képest. Nálunk van pár száz Relay üzlet, és kábé ennyi, ahol el kell tudnia fogyni ezeknek a képregényeknek. Ha kiadom külön Fenegyerek címmel, akkor ez egyből egy pluszköltséget jelent, mert engedélyeket kell szerezni egy új kiadványra (mellesleg időbe már bele se férne, mert az úgy 3 hónap), és az újságosi terjesztés is macerás, mert nem automatikusan vennék be az újságosok, akik a Marvel+-t, hanem megint elölről kéne kezdeni vele mindent - ami mellesleg szintén több, mint 2 hónap. Hogy a Batman ezen a címen megjelent májusban, ahhoz előző novemberben kezdtem el intézni az ügyeket.  ;)

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4057 Dátum: 2014. szeptember 23. - 11:59:11 »
Most olvastam el az új M+-t.
Az X-men mint mindig: most is tökéletes, nem is kell róla többet mondani :)
A Kapitány halála viszont most annyira nem jött be. Persze voltak benne jó részek: pl. a párhuzam a Hulk-os csata és a Rinós között, valamint érdekes volt látni Pókember hogy éli meg az eseményeket, meg Rozsomák monológja is nagyon ütött a végén. De akkor is gáz volt, hogy Pókember ok nélkül rátámadt a Rinóra (miért szólalt meg egyáltalán a Pókösztöne?), majd mikor kiderült, hogy csak kijött a temetőbe az anyjához volt pofája lezúzni szerencsétlent. Úgy éreztem, hogy itt inkább a Pókember volt a negatív karakter.

Ja és az utolsó szám borítóján még reménykedek, hogy valamilyen módon mégis más lesz, mert ez nem néz ki túl jól :).
« Utoljára szerkesztve: 2014. szeptember 23. - 12:03:13 írta kevinkain »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4058 Dátum: 2014. szeptember 23. - 12:38:53 »
Valahol az is volt a lényege annak a sztorinak, hogy Pókember annyira kiborult, hogy nem önmaga. Azt megmagyarázta, hogy miért támadt a Rinóra utána.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4059 Dátum: 2014. szeptember 23. - 14:31:11 »
Nem tudom, szerintem Pókember ilyen téren mindig is ordas nagy bunkó volt, szóval ezen én nem meglepődtem, hanem ilyen, "hát igen EZ pókember" gondolattal reagáltam.
Szóval valahogy mindig benne volt ez az előbb ütök, utána sem kérdezek elv, ha meglátta valamilyen ellenségét, nem ez az első eset. Plusz a másik a mások titkos identitásának masszív letojása, ami még ott van Pókember legunszimpatikusabb tulajdonságai listámon. Ilyen téren az volt a csúcs, mikor az ájult Póklányról lehúzta a maszkot, és átrakta a saját fejére.  ;D
Pedig igazán megtanulhatta volna már, hogy ő se szereti, ha random rátámadnak, főleg ha épp civilben van.
Persze vélhetőleg ő úgy gondolja, hogy ezek bűnözők, megérdemlik, de függetlenül ezektől a sztoriktól, már régebben is mindig úgy éreztem, hogy egy minimális fokú amolyan "betyárbecsület" szorulhatott volna belé.
« Utoljára szerkesztve: 2014. szeptember 23. - 14:35:20 írta Todd »