Kicsit megkésve, de én is leírom a kérdésekre adott válaszaim, ha nem baj

.
1. - Egyértelműen a 6 részes. Bár azzal az infóval, hogy olyan a történet, hogyha egy részt kihagyunk akkor is értelmes történet lenne kicsit elment az amúgy se nagy kedvem a különálló Hulk sztoritól, de attól még megveszem és a teljességre szavazok, mint mindig

.
2.a - bevallom, még kicsit le vagyok maradva, így még nem olvastam az eddigieket (nagy mennyiséget rendeltem karácsony előtt és beosztom

), de nem teljesen értem, hogy mi köze van ehhez annak a vétónak, hogy különszámot nem lehet felvezetni a sorozatban, mert ez végig ment volna a füzetben és tudtommal nincs szoros köze a különszámos Fenegyereknek (azt leszámítva, hogy utána következik)? Amúgy a Marvel nem tudom milyen jogon erkölcsösködik ilyen tekintetben, pedig mindnyájan tudjuk miket művelnek és milyen az üzletpolitikájuk

.
Amúgy én is szeretem az egységes dolgokat, tehát "az első rész az M+-ban lesz, a többi meg különszámban", már tavaly se tetszett túlzottan, így ennek kicsit örülök, hogy ezt nem engedi a Marvel.
Viszont, ami elszomorít, hogy emiatt egy 3 részes történetre pazarlódik el egy egész különszám :S.
2.b - ez meg nagyon szomorú, mert a DP-s sztorik nagy kedvenceim voltak tavaly

.
3. - A What if-eket alapból nem szeretem, mert amúgy is egy nagy kavarás már az egész Marvel univerzum a rengeteg alternatív világgal, reboot-al, kitörléssel, átírással, így az ilyesmi nem nagyon hoz lázba. De ha tippelni kell, akkor a "Mi lett volna ha Kapitány csapata nyeri a Polgáháborút", mert az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy egyszerűen nem tudunk elszakadni attól a történettől és a Kapitánytól

. Viszont az sokkal jobb befejezés lett volna, szóval szerintem az lenne a legérdekesebb és legvalószínűbb

.
Tény hogy Tomi jelen kérdéseire nem illik az én válaszom, DE ha kicsit is figyeled ennek vagy akár a PPP topic-nak a hsz-it,akkor igenis sokan (akinek nem inge, ne vegye magára) nézik kívánságkosárnak a Kingpin kiadót.
Teljesen igaz volt a hozzászólásod és szerintem itt a legtöbben ugyan így vagyunk azokkal a dolgokkal, amiket leírtál (bár a fórumnak alapból is egyfajta kivánság-kosár funkciója is van

), DE azt kell mondanom, hogy ez az eddigi esetek azon elenyésző része, amikor teljesen önkényes és jogtalanul beszúrt monológ volt, mert fel lett téve egy kérdés és már oldalakon keresztül mindenki szinte csak arra válaszolt, vagyis ez most pont nagyon nem illett ide

.