Zseniális borító és nagyon örülök, hogy ki lesz adva ez a sztori, mert a Mutánsvilágnak ez a legjobb és legérdekesebb része. Bár szerintem ez nem feltétlenül "What if", mert úgy tudom, hogy létezik a Mutánsvilág (Earth-58163), vagyis ez egy másik világban játszódó történet, mint pl a Pókember 2099. Bár ezen lehetne vitatkozni, mert úgy tudom a legtöbb "What if" is számozva lett, hogy melyik világban játszódik

. De mindegy, nem is fontos, igazából csak azért kötöttem ebbe bele, mert ha azt mondjuk egy sztorira, hogy "másik világ", akkor megtörténik csak máshol, míg ha azt mondjuk, hogy "what if" történet akkor meg csak egy fikció, ami sehol se történik meg

.
Viszont szerintem különszámba jobb lett volna, mert így ha jól tudom 5 részes, vagyis év végéig csak ez a történet fog menni. Én pedig jobban szerettem a Marvel+ kezdeti időszakát, amikor még antológiásabb volt. Jó, hogy van egy állandó sorozat is benne (X-men), de az első években az volt a jó, hogy mindig mást kaptunk. Szóval csak szerintem jobb lenne, ha a 2 (max 3) résznél hosszabb történetek különszámba kerülnének, mert jó lenne, ha nem tudnánk előre szinte minden megjelenést már év elején.
De ezek legyenek a legnagyobb gondok a sorozattal

.