MARVEL+ 2015/4.:
Jó: Az X-Men nagyon érdekesen alakul, kíváncsi leszek a folytatásra. Annak idején, még a Marvel+-os Astonishing-ek előtt, ebből a szériából csak a #1-6.-ig, és a #25-30.-ig olvastam, így tényleg várós nekem minden hónapban hogyan is alakul a sztori. Érdekes volt látni Rozsit ilyen állapotban!

A rajzok mint mindig most is szépek voltak, Cassaday nagyszerű paneleket alkalmaz!
Rossz: Deadpool, komolyan adni akartam neki még egy esélyt, mivel az előző történet nem jött be, de ez a sztoi a borítóján kívül semmi jót nem tartalmazott sajnos. A Figura eleme, ugye az, hogy nem lehet komolyan venni, na már most, sajnos az író hozzá igazította a többi karaktert, így Megtorlót is, (hátra szerelhető műkar?

) csak néztem, hogy "most mi van?", hogy Kitty-t idézzem. Számomra picit csalódás volt, és sajnos a rajzok sem segítettek ezen. Azért remélem, a következő számban feltűnő Fenegyerek, valamelyest segít majd a sztorin.
Összegezve: Szép, igényes X sztori, és egy Deadpool kaland, mely talán lehetett volna jobb is, így ezt a füzetet nálam az Astonishing vitte!
Értékelésem: 7/10