Szerző Téma: Kingpin Képregények  (Megtekintve 475978 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Vorador

• Rózsa
  • *
Re:Kingpin Képregények
« Válasz #1500 Dátum: 2017. január 01. - 14:05:28 »
Milyen aranyos, hogy pont akkor jutott eszébe, amikor szóba került az újranyomás :D :D

http://www.jofogas.hu/budapest/Polgarhaboru_A_haboru_vege__Marvel__60389336.htm?first=1

Hol lehet olvasni az újranyomásról? És ami a legfontosabb: Peter Parker Pókemberből is lesz? :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1501 Dátum: 2017. január 01. - 14:12:56 »
Hol lehet olvasni az újranyomásról?
A kiadó Facebook oldalán.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1502 Dátum: 2017. január 01. - 14:44:26 »
Azt szeretném kérdezni, vagyis inkább érdeklődnék, hogy a kiadó tervei között, nem szerepel-e klasszikus Marvel történetek kiadása, akár HC kiadásban megpróbálva? X-Men, Bosszú Angyalai, Vasember, Thor? Itt elsősorban a 70-es, 80-as évek béli történetekre gondoltam.
« Utoljára szerkesztve: 2017. január 01. - 14:48:30 írta balogh44 »

Peter P

• Tarantula
  • *
    • Hálózsák
« Válasz #1503 Dátum: 2017. január 01. - 14:45:25 »

Rendelni is ott lehet majd?

Vorador

• Rózsa
  • *
« Válasz #1504 Dátum: 2017. január 01. - 15:17:26 »

Kösz!

Kaine, nem nyitnál itt a fórumon egy topicot, ahova berakod a facebook oldalon megjelent fontosabb híreket? Pl. a Top 25 legjobb Pókember történetről nem szívesen maradtam volna le, csak véletlenül vettem most észre az újranyomás miatt.

Hirtelen amiket még nagyon bírok és nem voltak a listán: Gang War, Peter David külvárosi sztorija, az esküvő. Ha alaposan átgondolnám, hogy mik a kedvenceim, akkor félő inkább top50 lista kéne. :)

A Vadász lelke nekem hatalmas csalódás volt. A tökéletes utolsó vadászata után vétek volt megbolygatni Kravent.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1505 Dátum: 2017. január 01. - 16:28:47 »
Hol lehet olvasni az újranyomásról? És ami a legfontosabb: Peter Parker Pókemberből is lesz? :)
Nem, Peter Parkerből nem lesz. A Polgárháborúra évek óta nagyon erős az igény, de valójában most láttam csak, hogy milyen nagy is. Azt megcsináljuk, ha kapunk rá engedélyt.
Azt szeretném kérdezni, vagyis inkább érdeklődnék, hogy a kiadó tervei között, nem szerepel-e klasszikus Marvel történetek kiadása, akár HC kiadásban megpróbálva? X-Men, Bosszú Angyalai, Vasember, Thor? Itt elsősorban a 70-es, 80-as évek béli történetekre gondoltam.
Nem igazán. Nem biztos, hogy nem fog megjelenni semmi, soha, de szerintem merész lenne 70-es évekből HC kiadványt csinálni. Először inkább TPB lenne, ha egyszer megkísérelnénk.
Rendelni is ott lehet majd?
Rendelni mindent itt, a webshopban lehet csak.
Kaine, nem nyitnál itt a fórumon egy topicot, ahova berakod a facebook oldalon megjelent fontosabb híreket? Pl. a Top 25 legjobb Pókember történetről nem szívesen maradtam volna le, csak véletlenül vettem most észre az újranyomás miatt.
Azért nem látom értelmét, mert eddig jóformán mindent kitettem ide a főoldalra is, amit oda. Ez a 25 most azért maradt le, mert itt épp szerverhiba volt. Lehet, hogy még utólag is kiteszem majd. Most kerültek ki az előfizetői sorsolás nyertesei.
Idézet
Hirtelen amiket még nagyon bírok és nem voltak a listán: Gang War, Peter David külvárosi sztorija, az esküvő. Ha alaposan átgondolnám, hogy mik a kedvenceim, akkor félő inkább top50 lista kéne. :)
A Bandaháborút én nem szerettem, a Külvárosi kirándulás az nagyon jó, az 50-ben nekem is benne lenne. :)
Idézet
A Vadász lelke nekem hatalmas csalódás volt. A tökéletes utolsó vadászata után vétek volt megbolygatni Kravent.
Nekem visszahozta a hangulatát, még ha az eredetivel nem is ért fel.

Vorador

• Rózsa
  • *
« Válasz #1506 Dátum: 2017. január 01. - 21:17:13 »
Azért nem látom értelmét, mert eddig jóformán mindent kitettem ide a főoldalra is, amit oda. Ez a 25 most azért maradt le, mert itt épp szerverhiba volt. Lehet, hogy még utólag is kiteszem majd. Most kerültek ki az előfizetői sorsolás nyertesei.

Szerintem érdemes lenne itt is kitenni a főoldalra, mert később a facebookon nem nagyon lehet majd rátalálni. Egyébként feltűnt, hogy a listád szinte teljes egészében ezredforduló előtti képregényekből áll (23 a 25-ből). :)

Nagyon érdekelne mások toplistája is, akinek van kedve, az írjon egyet.
Sőt, mi lenne, ha mindenki elkészítené a toplistáját és kiderülne, hogy a Kingpin és az olvasói szerint melyek minden idők legjobb Pókember történetei? Illetve hogy az egyes írók hány toplistás sztorit alkottak, pl. esélyes, hogy a Kraven utolsó vadászata lenne az első helyezett (remélem :) ), de lehetséges, hogy nem DeMatteis juttatta a legtöbb történetet a top25-be. Vagy mely időszakban keletkezett a legtöbb toplistás füzet, stb. Vállalnám a listák elemzését, összesítését.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1507 Dátum: 2017. január 01. - 21:32:05 »
Ez tényleg jó ötlet lenne. :)

coleman

• Bűnölő
« Válasz #1508 Dátum: 2017. január 02. - 16:37:41 »
BTW a 25-ös listád azt is jelenti, hogy nem lesz több keménykötéses pók? A top 8-ból a Kravent (#1) kiadtátok kemény fedéllel, a többi pedig vagy volt már magyarul vagy idén lesz, amennyire láttam normál kiadásban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1509 Dátum: 2017. január 02. - 19:32:21 »
Egyelőre nem lesz. Talán később.

Green Goblin

• Gibbon
  • *
« Válasz #1510 Dátum: 2017. január 28. - 18:56:23 »
Varható majd barmilyen más képregény?Pl.:Flash,Hangya,Amerika kapitány?Elnézést ha nem ide illő a kérdés :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1511 Dátum: 2017. január 28. - 21:34:49 »
Külön, vagy új képregény nem várható. Amerika Kapitánynak most van sajátja, a Marvel+ több, mint egy évig.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1512 Dátum: 2017. február 10. - 15:03:40 »
Képregényes szempontból igazán jó hetem volt. :) Hétfőn megjött a hihi pók, szerdán mát jött a marvel+ meg egy bónusz amcsi x-men (köszökösziköszi  ;D ), ma pedig átvettem a peter parrker pókembert.  :D :)  :ugral: kb :P
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1513 Dátum: 2017. február 10. - 17:06:02 »
Csak így tovább. :)

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #1514 Dátum: 2017. július 20. - 00:47:50 »
Érdeklődnék, hogy lesz-e nyári webshop akció, és ha igen, mikor?

kzoli

• Sakál
« Válasz #1515 Dátum: 2017. július 20. - 06:28:05 »
Változott a megjelenések sorrendje? Eddig úgy volt, hogy PPP 35: augusztus, HP 2017/4: október. Most olvasom a Megjelenések oszlopban, hogy HP 2017/4: augusztus, PPP 35: szeptember. Mondjuk, ez a változás jobb lenne, mert akkor szeptemberben 2 Marveles megjelenés lenne az eddigi 1 helyett.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1516 Dátum: 2017. július 20. - 11:57:25 »
Érdeklődnék, hogy lesz-e nyári webshop akció, és ha igen, mikor?
Igen, augusztusban valamikor.
Változott a megjelenések sorrendje?
A PPP 35-öt előrébb hozzuk egy előre nem látott esemény miatt. Ugyanezen okból lesz változás a HP különszámmal kapcsolatban is.

Halloween

• Rengető
  • *
« Válasz #1517 Dátum: 2017. július 23. - 17:03:42 »
De a PPP 35 hátrébb ment, nem előre, mert az év elején kiadott táblázat szerint az augusztusban jött volna. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1518 Dátum: 2017. július 23. - 18:30:45 »
Igen, de az még év eleje felé ment hátrébb.  :D

kzoli

• Sakál
« Válasz #1519 Dátum: 2017. július 28. - 23:52:39 »
Az FB-n olvastam, hogy lesz némi változás a HP kiadásában idén. Jól értelmeztem, hogy így lesz a kiadások menete? :
Augusztus: HP 34 (ASM#618-619) & HP 2017/4 (ASM#630-633)
Szeptember: HP 2017/5 (ASM#634-637)
Október: HP 35 (ASM#620-621)