Szerző Téma: Kingpin Képregények  (Megtekintve 477166 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

csorbi

• Mysterio
  • **
  • HUMANITY IS THE ENEMY!!!!
Re:Kingpin Képregények
« Válasz #580 Dátum: 2011. január 11. - 16:12:15 »
Pontosan ezt a pozitív választ vártam  :D

HidraSTAR

• Gibbon
  • *
« Válasz #581 Dátum: 2011. január 11. - 18:33:14 »
A DC Extrának nagyon örülök, hogy végre ilyen is lesz :)
az előfizetését még nem tudom, pénzügyileg be kell osztani mert ebben az évben sok jó képregény várható. ( A Semices csekket is a héten fizetem be, és a Polgárháborús könyvek is jönnek ) Nálam első helyen a Marveles képregények állnak és utána jön csak a DC ( de ez annak is köszönhető, hogy Superman és Batmanen kívül nem nagyon ismerjük a többi Dc szuperhőst  )
Egyenlőre várom a további infokat, hogy milyen lesz a DC extra ( melyik hős lesz benne, történetek, rajzstílus ) és utána meglátom hogy mire fusssa a pénzemből :)
Az első számra nagyon kíváncsi vagyok és a borítójára  :oh:
Which is strongest Good or Evil ?? Good... Why ??
Because Evil can only destroy that, which Good creates.
Evil cannot create.
Without Good, Evil wouldn't exist !!!

venom75

• Pókfej
« Válasz #582 Dátum: 2011. január 11. - 19:06:19 »
Kemény évnek nézünk elébe , annyi jó képregény jeleneik meg , hogy biztosan kiürül a pénztárcánk.

Khkicsi

• Rózsa
  • *
« Válasz #583 Dátum: 2011. január 11. - 19:23:15 »
Én csak annyit mondok, hogy nagyon hálás vagyok ezért a kiadványért. Rám számíthatsz mint előfizetőre.

Hajrá  :kingpin:!

kzoli

• Sakál
« Válasz #584 Dátum: 2011. január 11. - 19:42:44 »
Én annak örülök,hogy mégis lesz idén "rendes" (értsd:nem Ulti) Pókember.Köszi a Semicnek!  :spidey:  Megjelenik a sokszor leírt Polgárháború,amire nagyon kíváncsi vagyok.Köszi a Kingpinnek! :kingpin2:   Sőt lesz olyan DC is,ami nem Superman vagy Batman.  :worship:   Az Y folytatása számomra pedig egy nagyon jó hír. :bravo:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #585 Dátum: 2011. január 11. - 19:50:54 »
Az Y folytatása számomra pedig egy nagyon jó hír. :bravo:
Nekünk is jó hir volt  :oh: ,hogy összejött rá pénz :smcents:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #586 Dátum: 2011. január 11. - 20:18:29 »
Venom 75-nek igaza van abban, hogy nem semmi kidások lesznek idén. 4 DC-füzet, 2 Polgárháború kötet, a havi Csoda Pók, most nézem, hogy a Képes is négy Batman kötetet ígér, kettőt tavasszal, kettőt ősszel, 2 Hellboy, 2 Sandman, 2 Kázmér és Huba, plusz abból a képes könyv... és ezek csak azok, amik engem érdekelnek. Ráadásul még nem vettem meg a Vampirellát és a legutóbbi Hellboy-t és Sandmant sem. Lassan ott tartok, hogy a külföldi rendelésekre már nem is lesz pénzem... :)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #587 Dátum: 2011. január 11. - 20:31:35 »
Venom 75-nek igaza van abban, hogy nem semmi kidások lesznek idén. 4 DC-füzet, 2 Polgárháború kötet, a havi Csoda Pók, most nézem, hogy a Képes is négy Batman kötetet ígér, kettőt tavasszal, kettőt ősszel, 2 Hellboy, 2 Sandman, 2 Kázmér és Huba, plusz abból a képes könyv...
Ha van kiadás az a baj,ha nincs az a baj :twisted:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #588 Dátum: 2011. január 11. - 22:47:54 »
Sajnos nem várt esemény történt: az egyik képregényt a fan füzetben lelőtték, mert a jogai visszaszálltak az alkotókra. Ez a Fallen Angel lett volna (az első két rész). Aki tudja, olvassa el, mert nagyon jó sorozat. Nagy kár érte.  :( Most kereshetek másikat helyette. Ráadásul csak 2 részről lehet szó. Van rá javaslat? Egy napom van dönteni.

wenkman

• Grizzly
  • *
« Válasz #589 Dátum: 2011. január 11. - 23:37:24 »
Sziasztok!

Elkezdtem visszaolvasgatni, de sajna túl sok a hsz, és feladtam.
Légyszi segítsetek!
1. Azzal a kiadással mi a helyzet, ami az anno kimaradt Buldózeres sztorival fog kezdődni? Abból lesz csak 300 db nyomtatva?
2. Lesz Marvel Extra 2011-ben is?
3. A márciusi börzére megjelenik a Polgárháború?

Előre is kösz!
Dávid Péter  ;)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #590 Dátum: 2011. január 11. - 23:38:57 »
Idézet
Van rá javaslat?

Van. :) Íme:

-most adtak ki egy Teen Titans one-shotot (mármint decemberben) Cold Case címmel, ami kitesz két számot, csak épp ismerni kell hozzá az Indentity Crisist és legalább két Tini titán történetet is, hogy igazán érhető legyen
-Superman/Batman 51-52. (csak nézz rá és megtudod, miért mondom... ;D)
-Dixon-féle Birds of Prey egyrészesek (pl. a Wolves és a Revolution)
-a Robin sorozatból a 156. és 159. részek, két nagyon jó egyrészes sztori

Banyek, jellemző, hogy egy normális két részes sztori sem jut ilyenkor eszembe, de majd agyalok még reggelig. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #591 Dátum: 2011. január 11. - 23:46:45 »
Nem kell olyan, amihez ismerni kell bármit is.
Superman, Batman, Robin továbbra sem jó.
Az a két Birds of Prey viszont érdekel. Hány oldalasok, mikor jelentek meg, ki rajzolta őket? El kéne olvasnom...

Szia!
1. Azzal a kiadással mi a helyzet, ami az anno kimaradt Buldózeres sztorival fog kezdődni? Abból lesz csak 300 db nyomtatva?
Sajnos abból idén már nem lesz semmi. A Panini nem engedte a fan füzeteket - ellentétben a DC-vel.
Idézet
2. Lesz Marvel Extra 2011-ben is?
Ezért egészen biztos, hogy idén nem lesz. Ha a könyv jól fogy, jövőre megint lehet.
Idézet
3. A márciusi börzére megjelenik a Polgárháború?
Igen, nagyon remélem. :)
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 11. - 23:48:37 írta kaine »

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #592 Dátum: 2011. január 12. - 00:40:11 »
Idézet
most nézem, hogy a Képes is négy Batman kötetet ígér

Ezt hol láttad?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #593 Dátum: 2011. január 12. - 07:52:50 »
Félreértelmezte Bayer Tóni félreértelmezhető hsz-ét a Kneten. A Képes négy vagy öt DC-kötetről tárgyal jelenleg. De lesz benne Bőregér.
kaine:
-Straczynski Brave and the Bold-jai. Totálisan önálló történetek, előismeret zéró, elvégre időben is ugrálnak, és kb. mindenki, aki olvasta agyondicséri, emrt tényleg annyira jók. És friss is, egy-két évesek.
-Justice League v1 #200: régi gárda vs. új gárda, minden oldalt más, akkori szuperszár rajzolt.
-Brave and the Bold v1 százkilencven... valamennyi... Bruce Wayne önéletrajtza
-Green Lantern/Green Arrow (v. Green Lantern v2) #85-86: eléggé drámai, sőt, talán kemény is, de legendás
-Kár, hogy Superman ki van zárva, mert amúgy gondolkodás nélkül mondtam volna az Action Comics #775-öt, ami teljesen önmagában áll (nincs előzménye, se folytatása), és egy legenda.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #594 Dátum: 2011. január 12. - 09:31:29 »
Idézet
Félreértelmezte Bayer Tóni félreértelmezhető hsz-ét a Kneten. A Képes négy vagy öt DC-kötetről tárgyal jelenleg. De lesz benne Bőregér.
Ja, csak először még konkrétan Batmant írt, utána módosított, nézd csak meg. ;)

Idézet
Straczynski Brave and the Bold-jai. Totálisan önálló történetek, előismeret zéró, elvégre időben is ugrálnak, és kb. mindenki, aki olvasta agyondicséri, emrt tényleg annyira jók. És friss is, egy-két évesek.
Hú, tényleg, abból is pl. a Légiós történet, aminek a második részében feltűnik a Helyettes Hősök Légiója... :D

Idézet
Az a két Birds of Prey viszont érdekel. Hány oldalasok, mikor jelentek meg, ki rajzolta őket? El kéne olvasnom...

Dixon írta és, ha jól látom az egyik Dick Giordano, a másikat Stefano Raffaele rajzolta és mind a kettő 97-ben jelent meg. Ja é asszem ezek nem bővítettek, csak 22 oldalas mind a kettő. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #595 Dátum: 2011. január 12. - 12:02:04 »
-Straczynski Brave and the Bold-jai. Totálisan önálló történetek, előismeret zéró, elvégre időben is ugrálnak, és kb. mindenki, aki olvasta agyondicséri, emrt tényleg annyira jók. És friss is, egy-két évesek.
Megnézem.
Idézet
-Justice League v1 #200: régi gárda vs. új gárda, minden oldalt más, akkori szuperszár rajzolt.
A legtöbb ember nem bírja, ha egy minit is többen rajzolnak, nem hogy oldalanként mást. Ezt inkább kihagyom.
Idézet
-Brave and the Bold v1 százkilencven... valamennyi... Bruce Wayne önéletrajtza
Bármennyire is próbáljátok, ezredszer is: Batman NEM!  :)
Idézet
-Green Lantern/Green Arrow (v. Green Lantern v2) #85-86: eléggé drámai, sőt, talán kemény is, de legendás
Ez viszont érdekesnek tűnik.

Idézet
Dixon írta és, ha jól látom az egyik Dick Giordano, a másikat Stefano Raffaele rajzolta és mind a kettő 97-ben jelent meg. Ja é asszem ezek nem bővítettek, csak 22 oldalas mind a kettő
Ezt is megnézem, köszönöm mindkettőtöknek.  ;)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #596 Dátum: 2011. január 12. - 12:48:47 »
A régi, DC által kiadott Star Trek képregényeket is lehet ajánlani? :D Egyébként estig kell döntened? Mert addig akkor még gondolkodom, hogy esetleg van-e valami 2 részes sztori, ami eszembe jut. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #597 Dátum: 2011. január 12. - 13:07:34 »
Lehet ajánlani, csak azokat az IDW-től kellene kérnie.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #598 Dátum: 2011. január 12. - 13:10:41 »
Lobo belefér?
Csak mert van pár One-Shotja meg minije, némelyik kontinuitáson kívüli.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #599 Dátum: 2011. január 12. - 13:14:52 »
Lobo belefér?
Csak mert van pár One-Shotja meg minije, némelyik kontinuitáson kívüli.
Ezt már én is megLOBOgtattam, de valsz a gyenge korábbi hazai szereplése miatt esélytelen (amit sajnálok)
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"