Szerző Téma: Kingpin Képregények  (Megtekintve 476484 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
Re:Kingpin Képregények
« Válasz #1280 Dátum: 2014. április 30. - 12:44:11 »
Mar megint le vagyok maradva....majusban pok kot :kingpin:et ,a legelejetol??? :oh:
BATMAN,Spawn,Star Wars

Fantomex

• Vérontó
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1282 Dátum: 2014. április 30. - 13:26:47 »
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :))
Tudom, hogy egyesével nem éri meg, de egyszerre erre nem lesz annyi pénzem :S  Csak érdekelt, hogy ha úgy adódik úgy is lehet e. Majd meglátom :)

Még egy pókember kezdtem el gyűjteni, de az is necces , az is legelejétől van Csodálatos Pókember második szériája.  Nem baj ha a hihetetlen nem az elejétől van sztorilag :)

Van a facebookon eladós csoport, meg persze börzék fesztiválokon is tudsz venni Kingpin Pókokat meg mást is.

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
BATMAN,Spawn,Star Wars

loislaneMJ

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #1284 Dátum: 2014. május 01. - 10:42:34 »
Ha lesz batman képregények, lesz superman is ? *.* :D

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1285 Dátum: 2014. május 01. - 17:00:45 »
Szerintem amíg a Batman nem bizonyít hogy életképes és veszik, addig max vendégszereplő lesz.

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #1286 Dátum: 2014. május 02. - 11:04:30 »
Jövő hét péntek-szombaton ugye a HP különszám és a Marvel+ már kereshető az újságárusoknál?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1287 Dátum: 2014. május 02. - 12:26:58 »
A különszám nemigen, a M+ már igen.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #1288 Dátum: 2014. május 03. - 09:33:20 »
Úgy látom a a Pifről lecsúsztál kaine. Bayer kiadja a fesztiválra. Jobban örültem volna, ha te adod ki, az legalább minőség lenne...

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

csorbi

• Mysterio
  • **
  • HUMANITY IS THE ENEMY!!!!
« Válasz #1289 Dátum: 2014. május 03. - 11:50:08 »
Ez a bosszú a Batman miatt...... :hehe:  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1290 Dátum: 2014. május 03. - 12:19:04 »
Hogy mondhatod ezt látatlanban? Különben a Pifet én sem adtam volna fényes lapon. Egyébként pedig megkérdezett róla, kiadhattam volna én is, de már nem fért bele az időmbe.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #1291 Dátum: 2014. május 03. - 12:28:09 »
Az eddig megjelent kiadványai miatt. Hiánypótlóak az biztos, de sajnos nincs az ár/érték arány köszönőviszonyban sem. Bár ez a Pif most nem is lesz drága, de az is igaz, hogy csak 24 oldal...
Igen gondoltam, hogy egyeztettetek előtte, mert ő a francia képregények itthoni gondviselője, gondolom általa beszélted volna le a kiadást is.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #1292 Dátum: 2014. május 03. - 19:28:25 »
Akkor a kötetekkel kapcsolatosan, ebben a témában én is szeretnék kicsit tisztábban látni, amennyiben lehetséges. Átjőve a Batman fórumoldalról.
Ha nem tud több Daredevil megjelenni az idein kívül, akkor van rá esély, hogy füzetekben jöjjön? Borzasztóan kár lenne, ha nem lennének kötetek. Az meg főleg, ha a Daredevil leállna...

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #1293 Dátum: 2014. május 03. - 19:44:17 »
Na és persze a Bosszú Angyalai... :(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1294 Dátum: 2014. május 03. - 20:23:49 »
A Fenegyerek mindenképpen folytatódik majd, akárhogy is. A legrosszabb eset, hogy mindenből füzetes különszám lesz, nem kötet.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1295 Dátum: 2014. május 03. - 20:43:33 »
Mármint akkor, egy évben akár 4 különszám is kijöhetne a Marvel+-ból? :headscratch:
Mivel gondolom, átkerülne a Fenegyerek és az Új Bosszú Angyalai oda, ha már nem lesz kötet.

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #1296 Dátum: 2014. május 03. - 20:52:49 »
Ha belegondolsz 'balogh44' kijöhet egy 112 oldalas különszám is, tehát egy kötet beleférhet egy füzetbe is. De ha úgy nézzük, akkor persze lehet gondolom 4 is, ha más különszámok is vannak esetleg.
Viszont nagyon jó, hogy a Daredevil mindenképpen folytatódik valamilyen formában.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #1297 Dátum: 2014. május 07. - 10:35:57 »
A Fenegyerek mindenképpen folytatódik majd, akárhogy is. A legrosszabb eset, hogy mindenből füzetes különszám lesz, nem kötet.

Most próbáltam visszaolvasni, de nem találtam erről semmit, hogy most ez honnan jött, vagy mi van a kötetekkel? Lehet idővel nem lesznek kötetek és a kötetes sztorik M+ különszámokban fognak megjelenni? Mondjuk a kötetes megjelenés mellett egyetlen érv van, mégpedig az, hogy jobban néz ki a polcon, mint a füzet. Ezzel szemben a füzeteknek az előnye, hogy olcsóbb, valamint jobb olvasni, mert nem kell félni, hogyha teljesen kinyitod esetleg kiszakadhatnak a lapok :). Amúgy én simán megvenném, ha akár 5-6 különszám lenne M+-ból :), csak akkor nem örülnék, ha mondjuk le kellene mondani valami sorozatról, vagy újabb sztorikról, mert nem extra különszámként, hanem a tervezettek helyett lennének a kötetes sztorik.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1298 Dátum: 2014. május 07. - 10:46:43 »
Ha csak néha lenne 1 kötet pl 1-2 évente, akkor sokkal jobban értékelnék, akiket érdekel. Úgyhogy talán nem is baj, hogy most az újságárus terjesztés felé tendál a kiadás. Néha kell a változtatás, ha új szelek fújnak.
Szerintem ez az egész téma abból indult ki, hogy az egyik nagy könyvesboltnál meg fog szűnni a terjesztés nagy valószínűséggel.
This is a joke. A real practical Joke.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1299 Dátum: 2014. május 07. - 10:51:11 »
A Kötetes terjesztés jóval macerásabb, már sokszor volt szó a hátrányairól.