Na remélem hogy az idén meg jelennek azok a képregények amik a Kingpin Next rovatban voltak a képen . Mert már a Batman első száma megjelent . Meg talán a Marvel plusz is kijön még most Januárban . Valószínű és remélem is hogy már a DC is és a Marvel is megadta az idén megjelenő képregények listáját . Vagyis már meg vannak a kiadás engedélyei és jógai a Kingpinél . A Batmanban talán lesz még a Son of Batman , meg a Ragadozók később más sorozatok is . A Marvel Pluszban pedig folytatódik az Astonishing X-men 13tól - a 18ig számig az idén . Mivel ha jól tudom erre a sorozatra a Marvel megadta a kiadási jogokat a 26. számig , így még jövőre 2016-ban is ez az X-men sorozat lesz végig .

A második sorozat pedig változik .KÉRDÉS tudható -e hogy az idei első számon kívül amiben az X-men és a Végtelen háború lesz , mik lesznek a második történetek a többi számban

. Vagy ez 1 még nincs teljesen eldöntve , 2 esetleg még titok hogy mik jelenek meg . Remélem hogy már megadta a Marvel azokat a címeket amik a Marvel Pluszban megjelenhetnek .Akár Hulk, Fenegyerek , vagy bármi más is lesz a második történet . És ami valószínű hogy én is, más olvasók és a Kingping is talán-esetleg szeretné ha kb így lenne , mondjuk a következő öt évben 2020-ig .1. Legalább még egy DC képregény sorozat a Batman mellet .Mondjuk DC Válogatás címen amiben pl fő sorozatnak az 2011ben meg újult Supeman lenne , második történetnek akár az Igazság Liga, Zöld Lámpás, Flash , Csodanő stb mehetne. 2. Azután szép fokozatossan HAVI kíadású képregények jellenének meg kb 2018-tól a kiadónál . 3. Meg még sajnos csak feltételesen más kiadók képregényei is .Mondjuk a Dark Horse, Image , Valiant , kiadó valamelyik sorozata , náluk is egész jó képregények vannak . Tényleg nagyon remélem én is , meg más olvasók de talán te is mint a Kingpin vezetője hogy 2020ig fejlődik annyit a Kingpin kiadó hogy ezek a tervek legalább részben meg valósuljanak . Úgy hogy hajrá

én szurkolok annak hogy legyen valami belöle . Remélem hogy majd 2020ban tényleg olyan szinten áll majd a kiadó és fejlődik annyit hogy kb HAVI 5-6 sorozatot elbírjon a piaca . Vagyis akkor már lehetőség lesz évi 12-12 Hihetetlen Pókember ,Marvel Plusz , Batman , DC válogatás

, és talán még más kíadók sorozatai is megjelenek . Még akkor is ha nem csak a kiadón , ha nem más körülményeken is múlik . De szerintem azért az a természetes hogy egy kiadó fokozatossan fejlődik ,gyarapodik több lehetősége lesz és több cím , kiadvány jelenik meg nála . Úgy hogy HAJRÁ , GYERŰNK remélem valami azért beválik belőle .