Szerző Téma: Zene  (Megtekintve 213570 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Zene
« Válasz #360 Dátum: 2013. július 30. - 17:00:07 »
Az nagyon ciki, ha én mostanában A Kis Hableány egyik betétdalára vagyok rákattanva? :-[
http://www.youtube.com/watch?v=Cgsb87-X1Sc&feature=share
Ariel eredeti hangja még most is nagyon jó formában van. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ju

• Pókfej
« Válasz #361 Dátum: 2013. július 31. - 00:22:13 »
Itt van még egy adalék nem rossz ez az Avicii.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UfunpBot0lk#at=104

Ez már igazából semmi extra... :nemtudom:  persze lehet, hogy csak én nem értek az elektronikus zenéhez (na jó, biztosan nem értek hozzá, csak van néhány dallam, amit szeretek hallgatni ;))

Kargarosz

• Gibbon
  • *
« Válasz #362 Dátum: 2013. július 31. - 07:55:36 »
Itt van még egy adalék nem rossz ez az Avicii.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UfunpBot0lk#at=104

Ez már igazából semmi extra... :nemtudom:  persze lehet, hogy csak én nem értek az elektronikus zenéhez (na jó, biztosan nem értek hozzá, csak van néhány dallam, amit szeretek hallgatni ;))

Igazából én se, de valahogy bejön a stílusa igaz a régi retro disco zenéknél nincs jobb ez egyértelmű.

http://www.youtube.com/watch?v=WMPM1q_Uyxc&list=RD02Xt_YhSxjshY

Csak egy példa. :D
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 31. - 19:56:13 írta Kargarosz »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #363 Dátum: 2013. július 31. - 17:07:42 »
Holnap Anthrax koncert a Parkban.
Milyen volt? Én Belladonna távozása után már nem szerettem őket.

Todd

• Pókfej
« Válasz #364 Dátum: 2013. augusztus 01. - 08:35:09 »
Hát akkor nem vagy képben Kaine, mert Joey Belladonna volt a legutóbbi 2011-es Worship Music albumukon is, és a koncerten is.  ;)
Nekem a 2011-es albumuk nagyon bejött, de előtte valóban vagy 20 évig nem csináltak semmit ami értékelhetőt.
A koncert röviden brutális volt (még most is cseng kicsit a fülem).
Nagyjából a régi klasszikus számokat nyomták az Among the Livinges időszakból, és az új albumról párat. Minden őrültség volt, ami egy metál koncerten előfordulhat, Joey rögtön a második szám elött elkezdett rázni egy Hungarian War Dance feliratú hatalmas magyar zászlót, innetől kezdve alig alig állt le a masszív pogózás, így eléggé félre kellett húzódnunk amikor félmeztelen ordító berszörkerek rohantak be a harctérre.
Beladonna hatalmas arc, nagyszerűen értett ahhoz, hogyan hergelje a végsőkig a tömeget ("I want to see a fucking war here!" "Are you ready to get your ass kicked?!"), látszott rajta, hogy rohadtúl élvezi az egészet, és szerencsére a park "őrei" is sokkal megengedőbbek voltak mint máskor.
A zenei oldal is nagyon impresszív volt, a hangosítással nem volt semmi gond (mondtam már, hogy még mindig cseng a fülem?), és mindenki abszolút album minőségben szólt.
A kezdés nekem eléggé fura volt viszont, mert máskor 7-től van előzenekar, ami most nem volt (mi az, nincs most egyetlen friss feltörekvő hazai metál banda sem, aki szívesen játszott volna a lépfene elött?), így majdnem fél kilencig csak sörözgettünk, meg üldögéltünk.
De abszólút megérte várni.  :pogo:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #365 Dátum: 2013. augusztus 01. - 15:49:35 »
Hát, ahogy mondtad, évtizedek óta nem volt miért követni őket, tényleg nem tudtam róla, hogy visszatért. Arra emlékszem, hogy a régi klippekben JB hatalmas arc volt, nagyon bírtam. :)
Hát, csak ki kellett volna akkor menni, bár nem voltam itthon, úgyhogy mindegy is.

Todd

• Pókfej
« Válasz #366 Dátum: 2013. augusztus 01. - 18:22:04 »
Hát, ahogy mondtad, évtizedek óta nem volt miért követni őket, tényleg nem tudtam róla, hogy visszatért.
Jó, ebben abszolút igazad van.  ;) Nyilván nálam ez másképp van, mivel én már kábé akkor kezdtem egyáltalán követni őket, amikor ő már évek óta kiszállt, így számomra nem tünt annyinak az a szünet, mint ami valójában volt.
De számomra is az Anthrax csak az amiben ő is ott volt. Indians, NFL, Antisocial, Madhouse, ilyesmik és most már élőben is hallottam őket.
Arra emlékszem, hogy a régi klippekben JB hatalmas arc volt, nagyon bírtam. :)
Hihetetlenül energikus, nem mondtam volta meg, hogy ez az ember már elmúlt 50 éves. Scott Ian még az aki nagy benyomást tett rám, az az ember szó szerint félelmetes, és ők ketten nagyon uralják a színpadot.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #367 Dátum: 2013. augusztus 01. - 19:24:38 »
Igen, ő is mindig minden klippben ugrált, riffelt, meg minden. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #368 Dátum: 2013. augusztus 01. - 19:36:22 »
Remélhetőleg most nem kell újabb 21 évet várni rá, hogy megint fellépjen nálunk ez a formáció.

balogh44

• Thanos
« Válasz #369 Dátum: 2013. szeptember 15. - 20:30:18 »
Mostanában ez a kedvencem:

Ez amúgy az Eleven testek című film egyik betétdala is! ;)

SwitcX

• Vendég
« Válasz #370 Dátum: 2013. szeptember 15. - 21:17:46 »
Idén rengeteg jó lemez jelent meg, íme az egyik aktuális kedvenc:

Ju

• Pókfej
« Válasz #371 Dátum: 2013. szeptember 16. - 01:29:38 »
Én ettől nem tudok szabadulni, mióta láttam őket élőben:

Meg tőlük is nehezen:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #372 Dátum: 2013. szeptember 16. - 12:36:34 »
« Utoljára szerkesztve: 2013. szeptember 17. - 08:44:30 írta Mr.Sinister »

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #373 Dátum: 2013. szeptember 16. - 13:29:02 »
A Katatonia tenyleg fincsi lett.

A NIN-nek meg ez az uj albuma valahogy nem talalt be nalam. Meg mindig a Downward spiral es a Further down the spiral a tutik :)

Volt valaki esetleg a Mercenary koncerten a mult heten? Ezt a Showbarlangot minek eroltetik? Szarabb helyet nem is lehetne talalni egy koncert szamara.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #374 Dátum: 2013. szeptember 16. - 13:48:51 »
A mostani lemezük sem rossz, csak másabb mint a többi. Néhol eléggé tánczenésre sikeredett ugyan,de érdekes módon még így is tetszik amit csinálnak :) A Downward Spiral-os hasonlatoddal maximálisan egyetértek, azt semmi sem übereli!!!

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #375 Dátum: 2013. szeptember 16. - 15:53:09 »
Lehet, hogy pont ez a bajom, hogy "csinalnak".  Korabban a NIN egyedul Reznorrol szolt.
Most meg nincs kulonbseg a NIN es a How to destroy angels kozott. Erzodik az asszony hatasa a NIN albumon is :/
Pedig az elso How to.. album meg viszonylag jo is volt. De ez a Welcome Oblivion mar inkabb valami furcsa egyvelege a pop zenenek es a regi NIN hangulatnak. Talan nem is lenne baj, de sajna "izzadtsagszagu". Mintha ket, egyebkent osszeegyeztethetetlen vilagot akarnank egymasba mosni.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #376 Dátum: 2013. szeptember 16. - 16:34:33 »
Ebben tényleg van valami, mert nem te vagy az első akitől ezt hallom meg hát én is rendelkezek hallószervekkel :D Sanszos,hogy Mariqueen lesz Reznor, Yoko Ono-ja. Nekem a How to formációjuk tetszik az viszont tényleg nonsense számomra is,hogy akkor miért kell a NIN-t azzá változtatni? Elvégre ezért találták ki a sideproject kifejezést,hogy azokat az ötleteket amik nem férnek bele a saját bandája imázsába, annak külön zenekart szenteljen.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #377 Dátum: 2013. szeptember 16. - 16:39:16 »
Én ettől nem tudok szabadulni, mióta láttam őket élőben:

Há-há!
Hozzánk decemberben jönnek. Azt hiszem 4.-én.  ;D

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Ju

• Pókfej
« Válasz #378 Dátum: 2013. szeptember 16. - 21:48:47 »
Há-há!
Hozzánk decemberben jönnek. Azt hiszem 4.-én.  ;D

Én is várom, hogy jöjjenek BP-re. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #379 Dátum: 2013. szeptember 16. - 22:22:18 »
Ideje újra emlékeztetni mindenkit: ebbe a topikba csak linkek mehetnek, youtube beszúrások nem, mert idővel marhára lelassítja a fórumot.