Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 684377 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #2160 Dátum: 2010. december 01. - 18:38:49 »
Ez aranyos. 1300 oldalra azt mondja, "kicsit hosszú"... ;D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2161 Dátum: 2010. december 01. - 18:49:04 »
Egy minihez képest hosszú , viszont egy ongoinghoz képest, amiket most kaine kiad, rövid, hiszen van vége. ;D Ígyis 3 részre osztható történetileg.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2162 Dátum: 2010. december 01. - 19:13:06 »
Ha nem Marvel, nem DC, nem szuperhősös és vicces kell, akkor ott a G-man. Ráadásul az első része csak valami 40 oldal (ha jól emlékszem), ha meg nem jön be, akkor az 5 részes minit simán nem kell kiadni belőle. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2163 Dátum: 2010. december 01. - 19:53:05 »
Én sose értettem, mi a jó a RS-ban. Leszámítva az ötletes szellemoldalt. A sztori nem nagy szám, a lényeg ugyanaz, mint a Wacsiban, az írás meg nem rossz, de különösebben nem is jó. Főleg nem "másfél millió forintnyi jó".
Nem igaz, hogy nem szeretem JMS-t, csak Pókemberhez ne engedjék közel. :) Az F4-be írt nagyon jókat, méghozzá annyira, hogy ki is szeretném adni.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2164 Dátum: 2010. december 01. - 20:20:52 »
Értem, akkor neked sajnos nem tetszett eléggé. :( JMS-t pedig azért gondoltam, mert még nem igazán láttam, hogy valami csekély jó szót írtál volna róla, vagy csak elfelejtettem. :cavinton: Viszont az F4-es sztorijait én nem ismerem. De végülis nem csodálom, hogy jó, hiszen megírt egy nagysikerű sci-fi sorozatot is, és egy F4-be is az kell. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2165 Dátum: 2010. december 01. - 20:47:51 »
Nem igaz, hogy nem szeretem JMS-t, csak Pókemberhez ne engedjék közel. :) Az F4-be írt nagyon jókat, méghozzá annyira, hogy ki is szeretném adni.
Hol? Mikor? Kihagytam valahol egy füzetet, ami nem arról szólt, hogy mindenki sír, hogy mennyire rossz nekik és hogy mennyire diszfunkcionális az egész család?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2166 Dátum: 2010. december 01. - 21:07:01 »
Ezek szerint többet is kihagytál. :) Majd meglátod, ha kijön.
JMS-t pedig azért gondoltam, mert még nem igazán láttam, hogy valami csekély jó szót írtál volna róla,
Hát, nagyon nem szoktam dicsérni, ez biztos.  ;D Annyira elcseszte a Pókembert a hülye ötleteivel, de azt azért elismerem, hogy a stílusa nem rossz. Amikor elkezdte az F4-et, abba is hagytam annak vételét, mert féltem, hogy ott is ugyanúgy fel akarja majd törni a sok éve letett mérföldköveket, de véletlenül kaptam kölcsön egyet valakitől (a vicces, hogy nem azt adta kölcsön, csak angol füzet lévén volt benne három sztori, és ez is benne volt), ami kifejezetten tetszett. A folytatása meg megvolt nekem, így összeállt a kép.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #2167 Dátum: 2010. december 08. - 11:44:56 »
Csak érdekességképpen linkelnék 2 mai Origo-s hírt:

Az egyik a Sandmanről szól:
http://www.origo.hu/kotvefuzve/blog/20101207-kritika-a-sandman-cimu-kepregenyrol.html

A másik meg e miatt a mondat miatt érdekes:
http://www.origo.hu/kotvefuzve/blog/20101208-2011-vegen-johet-az-amerikai-istenek-neil-gaiman-regenye.html
"Azt is megtudtuk, az Agave a Neil Gaiman-képregények kiadásával is kacérkodott, de aztán letett róla. "Presztízs lett volna kiadni, de úgy gondoltuk, hogy olyan ingoványos talaj ez, amire nem akarunk rátévedni" - mondta erről Varga Bálint. "

Azért hála az égnek néha más kiadóknál is szóba jön 1-2 képregény kiadása...még ha nem is lesz belőle semmi..

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2168 Dátum: 2010. december 08. - 15:07:44 »
Jó cikkek, szeretem ezt a "blogot"

Halloween

• Rengető
  • *
« Válasz #2169 Dátum: 2010. december 14. - 21:26:15 »
Most sikerült beszereznem és elolvasnom a Vampirellát, nekem nagyon bejött. :) Amit el lehet várni tőle, azt maximáltan hozza, és időnként határozottan kellenek ilyen sztorik is, én alkalomadtán szívesen olvasnék még belőle, akár hosszabb lélegzetvételűt is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2170 Dátum: 2010. december 14. - 21:45:29 »
Na, akkor csak több elfogyott már belőle, mint az a 8, amit én adtam el eddig.  :D ;D
Örülök, hogy tetszett.  ;)

Halloween

• Rengető
  • *
« Válasz #2171 Dátum: 2010. december 15. - 07:37:20 »
Örülök, hogy én lehettem a bűvös 9-es, de azért remélem még jó sok ember rátalál majd erre a füzetre! :) Nyilván minden képregényt (regényt, filmet, stb.) a helyén kell kezelni és nem mindentől vacsmeni magasságokat várni, a Vampirella a célját abszolút betölti, kikapcsolódást nyújt, szórakoztat, ráadásul úgy, hogy van sztorija, nem csak a képek viszik el, és az ember szívesen elolvassa újra is. Úgyhogy részemről köszönöm, hogy megjelent, jó választás volt!  :bravo:

venom75

• Pókfej
« Válasz #2172 Dátum: 2010. december 15. - 17:52:48 »
Én is nagyon örülök neki , nagyon szép lett , de én úgy gondolom az ára egy kicsit húzós lett. Remélem jön még hasonló kiadás.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2173 Dátum: 2010. december 15. - 21:19:58 »
Gondolom attól függ, ezzel mi lesz. Én nem vagyok ellene.  ;)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2174 Dátum: 2010. december 17. - 21:22:37 »
Elolvastam a Dark Tower - Fall of Gilead Hc-t. Azt hiszem az eddigi 4 DT Hc közül ez volt a legjobb, elég sok hentelés volt a szereplők közt elég nagy és brutális hirtelenséggel de hát valahogy el kellett buknia Gileádnak  :( Na nem baj hisz vhogy el kell indulni a Torony felé  8) És még most jön majd a Jericho hegyi csata  :( Így is elég brutálisan írták ki a kiírandó szereplőket és az abban szereplőket milyen brutálisan fogják megölni...  :( Már előre szomorkodom.  :( :( :( Mivel olvasom a regényeket így képben vagyok kb ki mily szörnyű véget fog érni  :'(

DeathNote4: Na ez is igen bejövős volt. Szegény kicsi Misa  :'(

Olvassa egyáltalán ezeket valaki vagy csak én fanultam meg ennyire ?  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2175 Dátum: 2010. december 17. - 21:24:07 »
Nem csípom Kinget, de a Death Note nagyon jó. De hogyhogy csak a 4.-et olvastad?  :hehe: Már 7 is van.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2176 Dátum: 2010. december 17. - 21:37:28 »
De hogyhogy csak a 4.-et olvastad?  :hehe: Már 7 is van.

Hogyhogy, hogyhogy... Aggresszív kismalacos válasz: CSAK !  :hehe: Amúgy ezért a beszólásért már írlak is fel a privát halál listámra, "Harza Kaine Tamás" meg engedem hogy megválaszd hogy akarsz meghalni, túl snassz lenne neked egy szimpla szívroham  :hehe:

Amúgy a  megjelenése környékén rendeltem egy példányt az egyből de csak nemrég álltam neki és így fanultam meg  :hehe: De nekem ez így nagyon jó, míre behozom a népeket már lesz 9-10 is, addig meg folyamatosan lesz mit felírni a listára  :hehe:

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2177 Dátum: 2010. december 17. - 21:38:34 »
Nekem nem jön be ez a Setét Torony cucc. Se a regény, se a képregény. Pedig próbálkoztam, de marhára untatott.
"Live for nothing or die for something, your call."

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2178 Dátum: 2010. december 17. - 21:39:00 »
Amint megtudom a civil neved hulla vagy...
 :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2179 Dátum: 2010. december 17. - 21:39:13 »
Én választhatok halálnemet? A nyakaddal a kezemben szeretnék meghalni, 40 méterrel a vízfelszín alatt.  :hehe: