Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685282 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #3260 Dátum: 2014. október 04. - 19:04:15 »
Szuvenír jog? Az olyan, mint a koncepciós tábor?
Igen, meg a túrós laska cukorral!

balogh44

• Thanos
« Válasz #3261 Dátum: 2014. október 10. - 20:30:08 »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3262 Dátum: 2014. október 10. - 21:10:17 »
És? Megveszik majd pár tízezren, mert jubileumi, aztán visszamegy a képregényboltak Ilyen-Is-Van részlegébe.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3263 Dátum: 2014. október 10. - 21:57:00 »
:D

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #3264 Dátum: 2014. október 10. - 22:09:53 »
Jön Spawn (figyelsz Talgaby? :brow: ):

http://zspider.blog.hu/2014/10/10/nycc_csutortoki_hirek

Hát sajnos ebből magyarul,nem sokat fogunk látni. :( :(
Tudom,hogy Talgaby te nem szimpatizálsz a Pokolivadékkal,de én imádom!!! :iloveyou:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3265 Dátum: 2014. október 17. - 20:31:57 »
Két dolog miatt utálom az amerikai képregényeket.

1. Ez a fárasztó megölöm-feltámasztom trükk. Ennek egy alváltozata a "csak itt ölöm meg, de egy párhuzamos univerzumban él tovább" megoldás.

2. Nem csinálnak normális véget a történeteiknek hanem folytatják vég nélkül. Pedig egy történet akkor történet ha van eleje, közepe és vége.
És nem amerikai képregényeket olvasol?

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3266 Dátum: 2014. október 18. - 13:42:39 »
Nem csak kizárólag azokat olvasok.Azok inkább kisebbségben állnak a keleti olvasmányokkal szemben nálam.
Egyébként olvasok amerikai cuccokat,mert érdekel,hogy mivel rukkolnak elő manapság.De az még nem azt jelenti,hogy szeretem is őket!
Egy idő után már sok ez az össze-vissza kavarás, meg a hatszáz millió féle univerzum.Se füle-se farka.
A régieket szerettem,sőt még most szeretem is.De van egy pont,amikor azt mondom,hogy eddig ismerem el az adott művet,a továbbiakban nem érdekel.
A régi Pókemberben volt,amikor kiderül,Ned Leeds a Vészmanó.Ami szerintem tök kézenfekvő is lett volna.Aztán később egy új író az egészet felborította azzal,hogy előrukkolt azzal,legyen inkább Rod Kingsley a Vészmanó,Nedet csak agymosással rávette,hogy néha szálljon be helyette.Nevetséges.Szóval új írók jönnek-mennek,és mindig variálnak.Emiatt írtam,hogy a történeteknek sosincs vége.Soha!

Todd

• Pókfej
« Válasz #3267 Dátum: 2014. október 18. - 14:09:31 »
Szerintem a mi a hiba a nagy nyugati kiadókkal témát már kiveséztük. Most itt konkrétan tényleg arra vagyok kivancsi, hogy más egyéb képregényeket miket olvasol?
Én szdretem a független szerzőibb amcsi képregényeket Sandman, Hellboy, Crow (tökéletes mű), Scott Pylgrim. Ezért bánom nagyon, hogy az ilyen tipusu kiadók, akik ezeket nyomták becsődöltek.
De az europaiak közül is bejött pár. Dampyr, Dylen dog.
Plusz nyomon követem a magyar megjelenéseket is. A Theo, a Deveraux, a Bloodlust, Kalyber Joe olyan képregények szerintem amik nemzetközi szinten is jók lennének, de Sárdi Kati most megjelent Lacrimosája is ilyen.  Már kinőtt a magyar képregény (alkotói szinten) a gyerekcipőböl.
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 18. - 15:26:28 írta Todd »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3268 Dátum: 2014. október 18. - 16:20:02 »
Sajnos amikor ezt kiveséztétek,akkor én még nem voltak itt regisztrálva.Szóval pótolnom kellett. :D
Dampyr nálam is nyerő,meg a Hellboy.
Lehet amerikai helyett csak simán Marvelt kellett volna írnom.Igen,ez lesz az igazi.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3269 Dátum: 2014. október 18. - 16:27:04 »
A régi Pókemberben volt,amikor kiderül,Ned Leeds a Vészmanó.Ami szerintem tök kézenfekvő is lett volna.Aztán később egy új író az egészet felborította azzal,hogy előrukkolt azzal,legyen inkább Rod Kingsley a Vészmanó,Nedet csak agymosással rávette,hogy néha szálljon be helyette.Nevetséges.
Nagyon nincs igazad. Aki az összes vészmanós sztorit írta, az elejétől tervezte, hogy ki legyen, amikor lelepleződik. Aztán az az író elment a Marveltől, a következő meg tippelhetett, hogy akkor most ki legyen. Mivel minden nyom Nedre mutatott (nem véletlenül), hát megtették őt, holott abszolút logikátlan volt, sőt, pár eseménynek teljesen ellentmondott. Amikor az író visszajött, akkor megírta, hogy képzelte el ő eredetileg, vagyis amit te most hülyeségnek gondolsz, mert átírták, az az eredeti, és Ned az átírás.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3270 Dátum: 2014. október 18. - 16:32:11 »
Pedig annyira kézenfekvő volt,hogy akkoriban mindig veszekedtek Bettyvel,és sokszor eltűnt Ned napokra,hogy gyerek fejjel is azt mondtam,tök nyilvánvaló,hogy ő a Vészmanó.Sőt,volt hogy Lance Bannonra is kiakadt,mikor meglátta,hogy Vészmanóról nyilvántartást vezet és képekkel volt kitapétázva a fal.Akkor volt egy olyan szövege is Nednek,hogy a Rózsa nem egy lekvár.Vagy valami hasonló.Ezzel is igazolva,hogy Vészmanóként reagált az egészre,hiszen akkoriban a Vészmanó é a Rózsa társak voltak.
Ez nekem jobban is tetszett volna.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3271 Dátum: 2014. október 18. - 16:34:20 »
Igen, az író nem véletlenül terelte a gyanút rá(juk), hogy nagyobbat durranjon, amikor kiderül, hogy nem ő az.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3272 Dátum: 2014. október 18. - 16:43:27 »
Az ilyen fajta csavarokat és túl bonyolításokat nem szeretem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3273 Dátum: 2014. október 18. - 16:56:56 »
Pedig ez alap minden történetben. Mennyire unalmas egy krimi, amikor el akarják titkolni a gyilkos kilétét, te meg már az első perctől tudod, mire megy ki a játék, nem?

BuB

• Pókfej
« Válasz #3274 Dátum: 2014. október 18. - 17:32:58 »
A régi Pókemberben volt,amikor kiderül,Ned Leeds a Vészmanó.Ami szerintem tök kézenfekvő is lett volna.Aztán később egy új író az egészet felborította azzal,hogy előrukkolt azzal,legyen inkább Rod Kingsley a Vészmanó,Nedet csak agymosással rávette,hogy néha szálljon be helyette.Nevetséges.
Nagyon nincs igazad. Aki az összes vészmanós sztorit írta, az elejétől tervezte, hogy ki legyen, amikor lelepleződik. Aztán az az író elment a Marveltől, a következő meg tippelhetett, hogy akkor most ki legyen. Mivel minden nyom Nedre mutatott (nem véletlenül), hát megtették őt, holott abszolút logikátlan volt, sőt, pár eseménynek teljesen ellentmondott. Amikor az író visszajött, akkor megírta, hogy képzelte el ő eredetileg, vagyis amit te most hülyeségnek gondolsz, mert átírták, az az eredeti, és Ned az átírás.
Azért ez régóta motoszkál bennem, így most rákérdezek:  nem akarod kiadni ezt a Vészmanó Él sztorit?  ;D
Olyan jó lezárása lenne a "magyar korszaknak" annak idején hány ember "nőt fel ezen", hányan írogattak a levelezésbe csak a Vészmanó kiléte miatt  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3275 Dátum: 2014. október 18. - 17:58:20 »
Aki az összes vészmanós sztorit írta, az elejétől tervezte, hogy ki legyen, amikor lelepleződik.

És ő a 80-as évek királya, az egyik kedvenc íróm, a csodálatos Roger Stern! ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3276 Dátum: 2014. október 18. - 18:05:55 »
Azért ez régóta motoszkál bennem, így most rákérdezek:  nem akarod kiadni ezt a Vészmanó Él sztorit?  ;D
Olyan jó lezárása lenne a "magyar korszaknak" annak idején hány ember "nőt fel ezen", hányan írogattak a levelezésbe csak a Vészmanó kiléte miatt  ;D

Ez egy jó kérdés. Nem adod ki, kaine?

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3277 Dátum: 2014. október 18. - 19:08:45 »
Na ha már a krimis példát hozod....
A Columbo filmekben már az elején tudod,hogy ki a tettes,mégis imádni való filmek voltak.   :brow:

fefeaty

• Pókirtó
  • *
« Válasz #3278 Dátum: 2014. október 18. - 21:14:13 »

Ez egy jó kérdés. Nem adod ki, kaine?

Szerintem ki fogja adni, valamikor már volt róla szó.  :spidey:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3279 Dátum: 2014. október 18. - 22:30:53 »
De igen, egyszer biztosan, de egyelőre még nem fér bele.
A Columbo filmekben már az elején tudod,hogy ki a tettes,mégis imádni való filmek voltak.   :brow:
Csakhogy abban nem érezted hülyének a rendezést, mert tudnod is kellett. Ott nem az volt a lényeg, hanem  a tettes és a nyomozó macska-egér játéka. Ne keverd a kettőt.