Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685076 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #3600 Dátum: 2015. április 29. - 13:06:23 »
Ööö… Hulkban és Grundyban annyi az összes közös, hogy nagydarabok. Az egyik egy Jekyll & Hyde utánérzet, a másik a haiti zombilegendákból jön.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3601 Dátum: 2015. április 29. - 15:15:58 »
Ööö… Hulkban és Grundyban annyi az összes közös, hogy nagydarabok. Az egyik egy Jekyll & Hyde utánérzet, a másik a haiti zombilegendákból jön.

Első ránézésre akkor is sok a közös bennük. Az meg már másodlagos,hogy milyen mítosz vagy karakter alapján készültek ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3602 Dátum: 2015. április 29. - 15:51:24 »
Pont, hogy a külsőségen túl semmi közös nincs bennük. Ha jó példát akarsz, akkor ott van Man-Thing és Swamp-Thing, amik tényleg ugyanarra két variáció, ráadásul a forrásuk is közös.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3603 Dátum: 2015. április 29. - 16:20:20 »
Pont, hogy a külsőségen túl semmi közös nincs bennük. Ha jó példát akarsz, akkor ott van Man-Thing és Swamp-Thing, amik tényleg ugyanarra két variáció, ráadásul a forrásuk is közös.

Ők tényleg olyanok mint két tojás :hehe: De említhetném akár Thanos-t és Darkseid-ot is, mert bennük szintén sok a közös tulajdonság!

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3604 Dátum: 2015. május 01. - 09:18:50 »
Ők tényleg olyanok mint két tojás :hehe: De említhetném akár Thanos-t és Darkseid-ot is, mert bennük szintén sok a közös tulajdonság!

DeathStroke /  DeadPool :)
Csak DP készítői maguk is észrevették, hogy túlságosan hasonló a karakter, így ahelyett, hogy megváltoztatták volna inkább még hasonlóbbra csinálták és kitalálták, hogy legyen a paródiája :).

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3605 Dátum: 2015. május 01. - 09:55:40 »
Első ránézésre DP és Deathstroke közt sincs sok különbség,de amint jobban elmerül bennük az ember észreveszi,hogy Deadpool-nak a külsőségeken kívül semmi köze nincs Slade-hez :D Na jó, esetleg a vezetéknevük (Wilson),de más nem.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3606 Dátum: 2015. május 01. - 12:44:52 »
Valaki olvasta az Endgame utolsó számát?

Szerintem jobb volt a vége, mint a Death of the Family-nek.
Az biztos, hogy most húztak egy Superior Spider-Man-t, olyan szempontból, hogy Bruce-t egy kicsit pihentetik és mást raknak a mechanikus robotnyuszi cuccba :D
Zöldlámpás! Megnyugodhatsz, nem lett Joker immortal :D
A végén nekem nagyon tettszett az I'm just going to rest here a while with my friend megjegyzés Bruce-tól, plusz a Batman-ből kiálló kártyalapok, ahogy tükrözték a TDKR-ban, hogy Jokerből állnak ki a Batarangok.
A legvégén, mikor Alfred magyaráz, nekem kicsit sok volt a szöveg, de a páncél a kukában szépen visszautalt a színházas Sup vs Bats előtti monológra.

Szóval, összességében nekem bejött, kíváncsi vagyok, hogyan tovább :)
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 14. - 14:13:23 írta Kilgores »

BuB

• Pókfej
« Válasz #3607 Dátum: 2015. május 01. - 13:38:01 »
Nekem az a őáncél a kukában nem volt tiszta...az most mit akart volna mutatni?  :headscratch:

(amúgy furi, hogy ezek után nem Dick lesz Bats... bár gondolom mégegyszer nem akarták volna eljátszani ugyanazt, mint a new52 előtt... de akkor is logikus lépés Dick lenne megint...  :-\ )
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3608 Dátum: 2015. május 01. - 13:59:36 »
Szerintem a következőt szimbolizálta: A legelső monológ a történetben arról beszél Bruce, hogy építették fel a színházat, aztán, hogy: "when gods come down". Szerintem erre utalt, plusz arra, hogy Batman élhetett volna örökké, de nem volt semmi deus ex machina, se Lazarus Pit, se az a szer, amit Joker használt.. inkább belehalt a csatába a legfőbb nemezisével. Aztán ez lehet már csak irodalmi belemagyarázás, de én így értelmeztem, hogy ezt akarja átadni. Amúgy valamelyik oldalon megjegyezték, hogy a Snyder által írt Superman Unchained-ben Luthor ezt már előre megmondta, jópofa :)

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3609 Dátum: 2015. május 01. - 14:12:13 »
Első ránézésre DP és Deathstroke közt sincs sok különbség,de amint jobban elmerül bennük az ember észreveszi,hogy Deadpool-nak a külsőségeken kívül semmi köze nincs Slade-hez :D Na jó, esetleg a vezetéknevük (Wilson),de más nem.

Pedig külsőre is hasonlítanak: kis túlzással kb a sárga lett pirosra cserélve :). Mindegyik zsoldos. A nevük meg Slade Wilson / Wade Wilson :). Meg bevallottan DS-ről mintázták DP-t.
De persze a Swamt Thing / Man Thing a legdurvább koppintás :).

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3610 Dátum: 2015. május 01. - 15:24:24 »
Az a kettő nem úgy koppintás, ahogy gondolod, mert egyhónapos eltéréssel jelentek meg anno, és egyik alkotógárdája se tudott a másikról. Mindketten véletlenül pont ugyanazt a félig elfeledett horrorképregényt vették alapul és fejlesztették egy sorozattá.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3611 Dátum: 2015. május 01. - 19:59:14 »
Kösz  ;) . A Comiyology oldalán belenéztem , ahol a címlapot és három oldalt felfednek  [ gondolom azért ,mert  ez  egy olyan oldal ahol képregényeket rendelni  ha teszik a történet a pár oldal alapján ]   Érdekes hogy azon a címlap változaton  amit már rég bemutattak  Alfréd jobb keze megvan  :o , pedig a 39. számban pont az csapja le Joker a bárddal  .  Akkor kb az történt-e  Batmanal  , mint anno a Bane sztoriban ahol súlyosan meg sérült  és lebénult  . Csak most Joker változatban  :headscratch: .  Vagyis Brucenak mos gyógyulnia kell egy ideig , ezért lesz valaki más az új Batman  :nemtudom: . De ha Jokernek  talán vége is , lesznek helyette mások . Például  Madárijesztő a félelem toxinjaival , vagy Hush is közzel olyan veszélyes min J volt . Sajnos ha most  egyelőre  { NO MORE }  Joker   egyszer úgyis vissza eszi a fene  :stupid: :drying:
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3612 Dátum: 2015. május 02. - 08:58:17 »
Az a kettő nem úgy koppintás, ahogy gondolod, mert egyhónapos eltéréssel jelentek meg anno, és egyik alkotógárdája se tudott a másikról. Mindketten véletlenül pont ugyanazt a félig elfeledett horrorképregényt vették alapul és fejlesztették egy sorozattá.

No, erről nem tudtam. Bár logikus, mert egy ilyen hasonlóságot azért kétlem, hogy hagytak volna per nélkül :).

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3613 Dátum: 2015. május 02. - 21:44:03 »
Biztos-e hogy más lesz a robot nyúl páncélban  :headscratch: és nem Bruce . Mi van ha ö lesz , csak azért ilyen bazi nagy a páncél cucc  , hogy ha Bruce súlyosan  megsérült akkor átmenetileg szűksége lesz olyan szerkóra ami megvédi, és talán mindenféle orvosi ketyerék is bele lesznek építve hogy segitsék a gyógyulását .  Vagy a sérülései miatt lesznek benne a gerincéhez  ,fejéhez kapcsolódó  elektródák hogy működjön a páncél. Benne ülve irányítja  .Kézzel és a testéhez kapcsolt elektródákkal , mert pl deréktól lefelé lebénult . Egy átmeneti időre  :nemtudom: .Vagy tényleg valaki MÁS lesz amig Bruce gyógyul . 1. Alfréd az inas   ;) . 2.  A fia  Damian , 3. Tényleg egy igazi robot . Egy robobat .
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3614 Dátum: 2015. május 02. - 22:07:26 »
Az elég nagy troll húzás lenne a készítőktől ha kiderülne,hogy az új Batman egy drón akit Bruce irányít a denevérbarlangból :lol: Egyébként pedig reális elképzelésnek tartom, mert így sose kerülne bajba és minden harcot megúszna. Persze az már más kérdés,hogy emiatt semmi kihívást nem tartogatna a sorozat ;D

Raisu

• Traveller
« Válasz #3615 Dátum: 2015. május 02. - 23:29:41 »
Izé, már lehet tudni, hogy Gordon lesz a páncélban, nem?

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3616 Dátum: 2015. május 03. - 07:58:41 »
De, a tegnapi FCBD számban volt egy 8 részes bevezető erről, ott derült ki.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3617 Dátum: 2015. május 03. - 23:03:10 »
Hát, végül is Johns Batman Earth One-ja jóformán csakis róla szólt, tehát miért is ne. (Amúgy feltűnt valakinek, hogy Earth One-ból lassan minden tervezettet kiadnak, csak a Batmant nem?)

BuB

• Pókfej
« Válasz #3618 Dátum: 2015. május 04. - 11:04:27 »
Oh, egek... komolyan Gordon lesz Rabbit-Man?  :o  :uhoh: :roll:
Amúgy, jó, hogy az író is érzi ezt, és kifigurázza magát... 
De komolyan nem értem... miért pont ő... nem volt más ilyen alkalmas katona, vagy ügynk, vagy mit tom én, aki kicsit is képzettebb lett volna?   :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3619 Dátum: 2015. május 04. - 18:49:28 »
Én személy szerint biztos nem Gordont-t választottam volna átmeneti Bőregérnek. Megértem,hogy sem Azrael-t sem pedig Dick-et nem lehet újra denevérruhába csomagolni,de akkor mondjuk helyettük lehetett volna a Batwing kódnéven tevékenykedő feka srác. Elvégre néger Batman még sosem volt ;D Vagy ha tényleg az a cél,hogy sokkolják az olvasókat, akkor valamelyik bagoly orgyilkost esetleg magát Owlman-t is bevonhatták volna a buliba.