Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 682575 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #3880 Dátum: 2016. október 30. - 22:49:24 »
Még mindig nem érted a lényeget. Ez a topik eredetileg a külföldön megjelenő/megjelent nem Marvel képregényekről szól. Olyanokról, amelyeket nem adnak ki hazánkban.  :nezze:

Az, hogy régebben miket beszéltünk benne, az már a múlt. Valószínűleg elkerülte a figyelmedet, de volt pár változás a közelmúltban a fórumot tekintve. Itt olvashatod is, hogy mit írt róla kaine.
A Semices példád meg már azért rossz, mert az a kiadó megszűnt.

ha már Nem marvel képregény a topic neve akkor itt írom le kérdésemet, nem gondoltam volna hogy csak Kingpin kiadásokról lehet beszélni, amikor mások se csak arról beszélnek! Értitek már a szempontom?
Túlbonyolítod a dolgokat. Akkor igyekszem leegyszerűsíteni a kedvedért: külföldön megjelent DC és Marvel képregényekről lehet beszélni, az adott topikokban. Minden egyéb külföldire itt van ez a topik. De ezekről is csak úgy értekezünk, ha azt más kiadó nem adja ki. Azokat amiket más ad ki, az nem idevaló téma, ahogy most már mondom nem először, arra ott van annak a kiadónak a saját fóruma. Ez főleg azért van így, mert ez egy hivatalos kiadói fórum. Még jobban leegyszerűsítve: az Auchan weblapján sem a Tesco-s termékről értekeznek, mert külön cég a kettő. Vagy témánál maradva, a Marvel fórumán sem a DC képregényekről értekeznek. Ennyi. Ezt mindenki betartja, te is tartsd tiszteletben, hogy ez a fórum egyik szabálya.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #3881 Dátum: 2016. október 30. - 22:56:28 »
Értettem Mister, de akkor hova tehetek fel olyan kérdést mint pl az Ironlady-s,ugy hogy az legális is legyen?
Amugy szerintem eléggé buta példa volt az Auchan-Tesco, mert ott is vannak viták hogy ki hova megy hol jobb ez hol jobb az a termék,és megy ez a Media Marktal meg az Euronicsal ugyan igy,erre való az internet hogy az ember értesüljön érdeklödjön dolgokról, ha ugy van akkor fórumokon olyan emberektöl akiröl/akikröl ugy gonodlja hogy jobban tudja, feltettem egy kérdéstés 3-4 órája megy itt a Hattyúk Halála ezen hogy a Spawnról beszéltem, Kövezettek meg :D
"May the force be with you"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3882 Dátum: 2016. október 30. - 23:17:07 »
Értettem Mister, de akkor hova tehetek fel olyan kérdést mint pl az Ironlady-s,ugy hogy az legális is legyen?
Az Iron Lady még ide belefér. Az határeset, mert ahogy mondtam, az talán valamilyen szinten szerzői képregény. És én úgy láttam, hogy kaptál is rá választ.  :nezze:

feltettem egy kérdéstés 3-4 órája megy itt a Hattyúk Halála ezen hogy a Spawnról beszéltem, Kövezettek meg :D
A hattyúk halálát, már ne is haragudj, de te játszod itt a Spawnnal kapcsolatban. Egyszerűen meg lettél kérve, hogy arról a képregényről ne ezen a fórumon beszélj, mert nem ide való. Azóta folyamatosan arról írsz, hogy miért nem, holott ez is ki lett neked fejtve többször.

Amugy szerintem eléggé buta példa volt az Auchan-Tesco, mert ott is vannak viták hogy ki hova megy hol jobb ez hol jobb az a termék,
Most mondjam azt, hogy ott azért van ilyen, mert olyan sötét emberek írnak oda, akik nem fogják fel, hogy azt nem oda kellene? Amúgy igen, a független fórumok azért vannak, hogy ott vitázzanak és/vagy tanácsokkal lássák el egymás az emberek. Csak ott kezdődnek a bajok, amikor az emberek összekeverik a hivatalos és a független fórumokat. De ez a téma már kőkeményen off itt.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #3883 Dátum: 2016. október 30. - 23:21:51 »
Legalább beszéltünk egy jót,na offoljuk akkor :D
"May the force be with you"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3884 Dátum: 2016. október 30. - 23:28:26 »
Ennyi. Nincs harag, és tisztáztuk a dolgokat.  ;)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3885 Dátum: 2016. november 28. - 10:50:07 »
"Feltételezzük", és azt is, hogy nem vagyok bunkó és most csak ennyit így hirtelen témáról.
Ja, még csak annyit, alig várom hogy a Spawn kiadója bekeményítsen jövőre, na pá!

Január kivételével minden hónapban jön majd ki tőlük képregény.Ez mennyire számít bekeményítésnek?  :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #3886 Dátum: 2016. november 28. - 21:28:09 »
Hja! Jó lesz! ;) :D

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3887 Dátum: 2016. december 07. - 15:56:10 »
Az Image kiadónál a Seven to Eternity  sorozat elég jó . Nagyjából egy misztikus mese és fantasy szerű képregény .
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

balogh44

• Thanos
« Válasz #3888 Dátum: 2016. december 07. - 20:42:46 »
Gyönyörűek a rajzok benne.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #3889 Dátum: 2016. december 07. - 20:45:13 »
A szépség és a tartalom nálam két különálló dolog. Többnyire az utóbbit fontosabbnak tartom.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3890 Dátum: 2016. december 07. - 20:57:18 »
Nem ismerem a fentebb írt képregényt, első bikkre írtam amit. Te ismered?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3891 Dátum: 2016. december 07. - 21:21:19 »
Remender írja, és neki a nem-marveles cuccai általában eléggé jónak mondhatók.

fefeaty

• Pókirtó
  • *
« Válasz #3892 Dátum: 2016. december 12. - 10:03:43 »
Meg is érkezett a Spawn kötet. Jól néz ki.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3893 Dátum: 2016. december 12. - 16:36:10 »
Éééééssss megint felhívjuk a fórúmozók figyelmét arra hogy A Spawn kiadvànyokról nem beszèlünk ezen a fórúmon.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #3894 Dátum: 2016. december 12. - 17:18:48 »
Így van, arra ott a kiadó oldala!!!  :spidey: :spidey: :spidey: :spidey: :spidey:

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #3895 Dátum: 2016. december 20. - 17:01:01 »
http://www.kilencedik.hu/dc-comics-nagy-kepregenygyujtemeny/

Tudom, hogy itt más kiadók kiadványairól nem beszélünk, de csak azért másoltam be, mert arra lennék kíváncsi, hogy ez a kiadvány hogyan egyeztethető össze a Kinpin kiadó már kiadott számaival. Itt olyan részek is kiadásra kerülnek amik már a Kinpin kiadó Batman kiadványaiban is voltak, pl Bábel tornya vagy Batman és fia. Ez jogilag rendben van így?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3896 Dátum: 2016. december 20. - 17:17:21 »
Nagyon nincs. Utánajárunk.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3897 Dátum: 2016. december 20. - 17:31:45 »
Ezt szívem szerint még úgy is megvenném, hogy nem vagyok DC rajongó, annyira jól néz ki. Már csak azért megérné, hogy meglegyen. Brutális. Viszont kicsit átverés szagú. Túl szép, hogy igaz legyen. ezt így bevállalni. Remélem nem az lesz, hogy beszedik a pénzt, aztán nem jelenik meg végig, vagy egyáltalán.
This is a joke. A real practical Joke.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3898 Dátum: 2016. december 20. - 18:01:32 »
A HUSH sajnos szétesett, és így kemény kötetben talán tovább megmarad az ember polcán. ;)
A fordítás nem tudom milyen lesz, de nézzük a jó oldalát: Itthon tök esélytelen DC képregények, mint a Superman, vagy az Igazság Liga kiadásra kerülhetnek!

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #3899 Dátum: 2016. december 20. - 18:11:04 »
Hogy csengetnek ilyenért, hogy utána nyomathassák?