Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 686008 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #620 Dátum: 2008. szeptember 24. - 17:36:15 »
Én tudok, de a képregényt megszerezni meg nem.  :nezze:

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #621 Dátum: 2008. szeptember 24. - 17:38:23 »
Viccnek annyira nem volt vicc, mert mindenki sejheti, hogy honosítva lesz, mivel már mondtam, hogy folytatni fogom a sorozatot a Supergirl utáni részekkel (és akkor itt jegyezném meg, hogy mindeki vegyen majd Supergirl kötetet... ;D). De most gondolkodok, hogy a Sam-et kivágom belőle és megcsinálom külön előre, mert hihetetlenül megfogott... ;)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #622 Dátum: 2008. szeptember 24. - 17:39:23 »
Én tanulok angolul. Az osztályban az egyik legjobb angolos vagyok, de fogalmam sincs, hogy tudok hozzájutni ehhez a képregényhez.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #623 Dátum: 2008. szeptember 24. - 17:42:50 »
Képregényboltban.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #624 Dátum: 2008. szeptember 24. - 18:30:47 »
doki: Ne tedd. Az pontosan oda kell. Annak a sztorinak nem lehet máshol a helye, mint az előtte olvasható történet után. Úgy kerek az egész. És úgy szimbolizál sokmindent, amitől a DC két leghíresebb alakjának közös sorozata ha csak egyetlen számra is, de egy különösen jelentős művé válhatott, sajnos egy elég megrázó dolog hatására.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #625 Dátum: 2008. szeptember 24. - 18:55:16 »
Elárulnád, mi az?

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #626 Dátum: 2008. szeptember 24. - 18:57:09 »
Nem. Ezt nem lehet egyszerűen elmondani. Ezt olvasni kell. ;)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #627 Dátum: 2008. szeptember 26. - 20:32:33 »
Na kérem tisztelettel, a munka frontján egyre inkább élesedik a harc, és mivel megjelent a konkurencia, úgy döntöttem, én sem ülhetek tovább a babérjaimon. Szóval, összefoglalók újratöltve! Figyelem, spoilerveszély! :spoiler:

Superman 680.
Kezdjük is mindjárt az Acélkutyával! Nem tévedés, nem elírás, ez a szám bizony kőkeményen Kryptoról szól! Aki, miután Atlas kiütötte a gazdiját, nagyon zabos és ezt Atlas tudtára is adja. Bár nem értem, hogy az alkotók miért hagyták ki azt a ziccert, hogy esetleg a szó legszorosabb értelmében megszorongassa Atlas tökeit… :DViszont Krypto így is nagyon zabos, annyira, hogy még az a sugár sem tudja megállítani őt, amivel Kara-t megállították az előző számban. És egyre inkább kíváncsi lettem arra a rejtélyes alakra is a háztetőn, akit Jimmy lekapott a kamerájával.
És Szupi? Nos, ő rájön, hogy egy kis mágia kellene ahhoz, hogy összeszedje magát, szóval, még a blöki tartja a frontot, ő épp a városban parádézó Zatanna-hoz sietne, de csak az unokaöccsét, Zatarra-t találja ott, de sebaj, mert a kisöcsi is tud ám segíteni. Szóval, miután Szupi visszakapta az erejét, jól be is építi Atlast az aszfalt alá, amiért az bántotta Krypto-t. Aztán jön a nagy jelenet a végén, amikor a tömeg előtt kijelenti, hogy a városnak új hőse van: Krypto kutya! :D
10/6

Superman/Batman 52.
Emlékeztek, mennyire dicsértem ezt a múltkor? Hát most nem fogom annyira. Mert valami hihetetlenül elrontották!  :roll:
Az egész nem indul rosszul, a kis gonosztevők egész aranyosak a maguk módján, de csúcsot akkor is a kis JLA viszi, akik találkoznak az eredeti JLA-val. Főleg a két Fekete Kanári beszélgetése fergeteges. Na meg szegény Batman, aki ott marad bébicsősznek nekik, miközben a többiek a kis gonoszok ellen mennek. És amikor Kara megkérdezi, hogy hol a wc, ott aztán röhögtem! :lol: Ja és találjátok ki, hogy mit néznek a TV-ben: hát Tiny Titans-t! ;D
Na de most jön a fekete leves. A vége. Azt valami hihetetlenül elrontották. Ez az egész kis Szupi halála és a végén azaz erkölcsi példázat valami hihetetlenül felesleges és erőltetett volt. Nem is értem, hogy minek kellett belerakni…
10/6

Teen Titans vol3 62.
Na, végre itt is valami jól kezdődő sztori, a One Year Later óta. Így lassan 30 szám után már pont ideje volt. Igazából itt gondba vagyok, hogy mit mondjak nektek, mert gondolom, a nagy részetek nem igazán van toppon Teen Titans ügyben. Itt pedig bizony vannak szép számmal visszautalások. (tényleg, vajon még rajtam kívül az országban Teen Titans és Supergirl rajongó? :headscratch:)
Na de lássuk: Cassie a kórházban meglátogatja a csapat okostojásainak lány tagját, akit Wonder Dog jól helybenhagyott. És aki, ahogy kivettem a sztoriból, Árész fiának lesz a házi kutyusa és nagyon úgy tűnik, hogy a kiskölök keveri a kakit de nagyon. Cassie pedig rosszul lesz. Kezd elgyengülni…
De ő most nem annyira érdekes, sokkal inkább Bombshell, aki megszökik az őrizetből, és rendez is egy visszavágót a Titánokkal, akik alul is maradnak, köszönhetően pl. Cassie újabb elgyöngülésének. Aztán pedig apuci után ered, mert mind megtudta ő változatta azzá, ami.
Igazából most erről nagyon többet nem lehet mondani, mert eléggé érződik rajta, hogy bevezető sztori. Sok mindent ki lehet hozni belőle (pl. jöjjön már végre újra össze Robin és Cassie… :'(), de nagyon el is lehet szúrni. Majd meglátjuk mi lesz.

Na és, hogy miért pont erről a háromról kaptatok összefoglalót? Nos, ennek is megvan az oka. A Superman azért került bele, mert gyúrunk a New Krypton-ra, (jövő hónapban Brainiac 5. rész + New Krypton Special), amiben remélem Krypto kap egy szupermacskát! ;D A Superman/Batman, azt hiszem nem kérdéses, hogy a kis JLA miatt, a Teen Titans pedig azért, mert szerintem ez nem lesz benne a KN-s összefoglalóban. És sose felejtsétek: nemsokára jön a Supergirl tpb! :nezze:       

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #628 Dátum: 2008. szeptember 26. - 20:35:50 »
A Dog of Steel-en jót derültem.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #629 Dátum: 2008. szeptember 27. - 10:46:54 »
Idézet
És sose felejtsétek: nemsokára jön a Supergirl tpb! nézze       
Nem felejtjük Doki, de lassan Supergirl TPB lesz a te neved, nem Doc Samson. Vigyázz magadra! :hehe:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #630 Dátum: 2008. szeptember 27. - 11:39:03 »
Majd kérek magamnak egy Supergirl Lover titulust... ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #631 Dátum: 2008. szeptember 27. - 21:24:14 »
Inkább átírja Sepi a nevedet, ha lehet ilyet csinálni. :nezze: :hehe:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #632 Dátum: 2008. szeptember 27. - 21:36:30 »
Mindent lehet, csak akarni kell... :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #633 Dátum: 2008. szeptember 27. - 21:52:18 »
Hát, van fórummotor, ami támogatja a névátírást (a miénk is)... :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #634 Dátum: 2008. szeptember 27. - 21:57:00 »
Itt is át lehet írni, de doki, a titulust te is betudod írni magadnak a profilodban. ;)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #635 Dátum: 2008. szeptember 27. - 22:03:20 »
Tudom, csak nem akarom. Csak pepo kedvéért írtam a dolgot. ;)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #636 Dátum: 2008. október 02. - 22:07:23 »
Na, gondoltam épp itt az ideje, hogy ezt a topikot is használjuk, szóval beszéljünk egy kicsit Supergirlről. Szokás szerint lehetnek benne spoilerek, szóval tessék vigyázni! :spoiler:

Supergirl vol5. 34.
Meg kell vallanom, kicsit izgultam, hogy új író és rajzoló is jön a sorozathoz, de aztán nagyon pozitívet csalódtam. Remélem nem csak én vagyok így ezzel és esetleg az eladási listákon is látszik majd némi javulás. :D
A sztori nagyon jó! Szenzációsan van felépítve, és a Joe Kelly féle Secret Identity, Special, Big Girl, Small Word hármas óta ez az eddigi kedvencem. Végre nem hagyják ki azt a ziccert, hogy csináljanak Kara-nak egy igazi titkos személyiséget, és ráadásul mindezt igen eredeti módon is teszik. Először azt gondoltam, hogy na puff, most akkor kapunk egy női Connert és újra lesz egy unokatestvére Clarknak, akit apus és anyus pátyolgathat. De nem! Ez a Lana Lang dolog, nagyon, de nagyon nagy ötlet volt! És kivitelezés és óriási! Főleg, ahogy Kara szinte mindenkit végigkérdez hogy mit tegyen. Szóval, azt kell mondanom, hogy ez a része a dolognak zseniális. :D
De ott van a kissé már nagyon is elcsépelt dolog: a szemüveg. Nekem ez kicsit már sok és abszolút nem értem, minek kellett neki is egy szemüveget felvennie. És akkor még azt nem is említettem, hogy Conner szemüvegét kapja meg Robintól, mondván, azért tette félre, hogy hátha valakinek még jó lesz a családban. (itt jegyezném meg, hogy örömmel konstatáltam, hogy a „Robin-barlang” még mindig létezik, és talán McKeever sem felejtette még el azt a ziccert, aminek a magvait az Teen Titans 50-es számaiban elvetette… :D) Na csókolom, ha nekem a legjobb barátomtól maradna egy szemüveg és csak az, akkor azt biztos nem adnám oda senkinek. Vagy ha már mégis, akkor nyilván a volt barátnője lenne… :roll:
De ettől függetlenül nekem ez a szám nagyon bejött. Ha nem tudnám, hogy a következő számtól ezerrel becsatlakozik ez is a New Krypton crosseverbe, akkor azt mondanám, hogy az új olvasóknak tökéletes alkalom a bekapcsolódásra.
10/8

És ha már itt vagyok, had sírjak már egy sort: nézegettem a decemberi megjelenéseket és úgy tűnik, Titánéknál csapat átalakítás lesz. Ez még nem lenne gond, de nem véltem felfedezni Cassie-t a borítón… :(Conner halálát még elviseltem. Az oké. De ha nekem  Cassie-t is ki merik nyírni, vagy elmegy a csapattól, akkor én sztrájkba kezdek! :drying:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #637 Dátum: 2008. október 02. - 22:17:30 »
Idézet
Ez a Lana Lang dolog
Gondolom Lindát szerettél volna mondani, nem?  ;)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #638 Dátum: 2008. október 02. - 22:19:27 »
Nem, te az új nevére gondolsz, én pedig arra, hogy Lana behozata az egész sztoriba volt nekem jó ötlet és váratlan húzás. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #639 Dátum: 2008. október 02. - 22:22:12 »
Ja, akkor értem. Hirtelen azt hittem, hogy félreírtad a nevét.  :)