Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 917188 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Hoby

• Keselyű
  • **
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #180 Dátum: 2012. február 23. - 11:08:27 »
Akkor suli után irány az újságos! ;D
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #181 Dátum: 2012. február 23. - 12:45:35 »
Kaine. hány darabot nyomtatok a Pókemberből? Persze, ha nem indiszkrét.  :hehe:
Ahova én elnéztem ott volt még legalább egy tucat.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #182 Dátum: 2012. február 23. - 12:51:29 »
Sokat.  :)

gapap

• Gibbon
  • *
« Válasz #183 Dátum: 2012. február 23. - 14:33:26 »
Pólusban a Tesconál lévő Inmedioban vettem meg, maradt 5 és volt még 4 Marvel+ is, csak egy picit elrejtve a kisebb alakú képregények mögött.
A minőségre nem lehet már mit mondani, egyszerűen tökéletes, mintha kötetet tartana az ember a kezében. Köszi! Remélem sikeres lesz és még sokáig olvashatjuk kedvencünk történeteit ebben a formában.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #184 Dátum: 2012. február 23. - 15:25:56 »
Ma suli után én is megvettem, bár fura volt, hogy a "gyermek és ifjúsági" részlegnél kerestem ahol a Marvel+ is volt, de aztán az újságos adta oda a pult mögötti polcról. :) Ahogy hazaértem, el is olvastam. Nagyon jó lett ez is, a történet is tetszett ahogy a leleplezés utáni eseményeket részletesen megismerhettük Peter szemszögéből.
Várós a folytatás!

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #185 Dátum: 2012. február 23. - 15:50:10 »
Megvettem én is! ;)
Szerintem a Marvel+-hoz hasonlóan ez is tökéletes lett, ha nem jobb. Most olvastam, de legszívesebben már olvasnám a folytatást. ;)

Lenne valami, ami már régóta érdekel: egy ilyen nagy példányszámú, újságosnál terjesztett kiadványnál körülbelül mekkora arányú fogyás tekinthető jónak? Gondolom egy nagy kiadónál más a helyzet, mint egy Kingpin méretű kisebb kiadó esetében.

Cardas

• Gibbon
  • *
« Válasz #186 Dátum: 2012. február 23. - 15:59:25 »
Nagyon köszönöm a Pókembert  :spidey: , venni fogom, megéri  ;) , rögtön kettőt is beszereztem belőle  :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #187 Dátum: 2012. február 23. - 16:15:32 »
de aztán az újságos adta oda a pult mögötti polcról. :)
Ez kicsit aggasztó, a főoldalon is írták, hogy eldugták a Pókembert, olyan szép.  :headscratch:
egy ilyen nagy példányszámú, újságosnál terjesztett kiadványnál körülbelül mekkora arányú fogyás tekinthető jónak? Gondolom egy nagy kiadónál más a helyzet, mint egy Kingpin méretű kisebb kiadó esetében.
Nagyon nem más, a költségek közel azonosak. Ha olyan 3000 körül elfogy belőle, már biztosan mehet tovább.  ;) De ehhez az kéne, hogy kitegyék, jól láthatóan...

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #188 Dátum: 2012. február 23. - 16:41:45 »
Itt Szekszárdon vettem, elég jól látható helyre voltak kirakva. Volt még belőle 6-7 darab, szóval lehetett válogatni. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #189 Dátum: 2012. február 23. - 18:37:40 »
Ma jártam a tököli tescoban és több mint egy tucat volt kirakva belőle jó látható helyen. Jó volt így látni a képregényt újra az újságos részen.  :D

kzoli

• Sakál
« Válasz #190 Dátum: 2012. február 23. - 18:58:46 »
Megvettem a Pólus Tesco felőli újságárusánál. Nagyon szép,ezt a minőséget vártam.
Azonban lenne egy észrevételem: olvasás közben (nyilván mindenki észrevette,hogy voltak képek,amik a Polgárháború:Háború vége  könyvben is szerepeltek),szóval amikor itt Pókember mondja:"Na ilyet se látni mindennap" ugyanez a szöveg a könyv 15. oldalán a Lénytől hangzik el. Nem mintha olyan baromi fontos lenne ez,csak egy pici észrevétel,hogy ki mondta(?).
Mindent egybevéve nagyon várom a folytatást és 1000 köszi:  :kingpin:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #191 Dátum: 2012. február 23. - 19:23:12 »
Az első történet végén a Lény is ott van Tony emberei között, holott ő semleges maradt. Vagy a 2 rész között kilépett a csapatból?

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #192 Dátum: 2012. február 23. - 20:01:03 »
Nagyon remélem, hogy nem fog érdektelenség miatt megszűnni az újság. Tudom, hogy még korán van erről beszélni de ha az átlagember nem tudja, hogy van ilyen újság akkor baj van. Érdekes, hogy az újságosok nem rakják ki szem elé a példányokat.

kzoli

• Sakál
« Válasz #193 Dátum: 2012. február 23. - 20:18:14 »
Ezt én is furcsállom. A Pólus Center Tescos oldalán levő újságárusnál (a gyerekfüzetek között) eléggé eltüntetve volt a Pókember és a maradék (3db) Marvel+. Így eléggé nehéz új képregényfogyasztót találni. Azért igyekeztem előtérbe tenni (sumákban) a füzeteket,azzal,hogy kijjebb tettem őket.  :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #194 Dátum: 2012. február 23. - 20:57:01 »
Ma megvettem én is, tökéletes minőség. :D Tök jó érzés, hogy újra Pókember-füzetet tarthatunk a kezünkben. ;D Nem tudjuk elégszer megköszönni. :kingpin:
Elolvastam, tetszett a történet, izgalmas volt, várom a folytatást! A rajzok is szépek, bár láttam már szebbeket is, dehát ez rajzolótól függ. A színek szép élénkek, nagyon minőségi a nyomtatás.
Tetszett az első oldalon a fejlécben a klasszikus "Egy atomfizika órán..." ismertető mondat. ;D
+ Jó volt a kis börze reklám is. :D Pont ma akartam megnézni neten, hogy mikor is lesz a börze, de így már tudom. :hehe:
Egyedül ezek a "szélesvásznú" PH-s borítók nem tetszenek, dehát ez a Marvel hülyesége... A lehetőségekhez képest kihoztátok a maximumot a borítóból.
Összességében szuper kiadvány. 8)

de aztán az újságos adta oda a pult mögötti polcról. :)
Ez kicsit aggasztó, a főoldalon is írták, hogy eldugták a Pókembert, olyan szép.  :headscratch:
Ezt sajnos én is tapasztaltam, pedig a Nyugati aluljáróban, a nagyobbik Relay-ben vettem meg, de a pult mögül adták oda. :-\ Nagyon remélem, hogy csak arról van szó, hogy nem volt idejük kipakolni, és nem csinálnak ebből rendszert...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #195 Dátum: 2012. február 23. - 21:51:03 »
Szerintem nem kell ezt túlparázni, anno a Semic-es / Panini-s cucc is szem előtt volt, ez id oda fog idővel...nyilván még meg kell találniuk az újságosoknak a "helyét", mert ha vki rendszerbe csinálja az újságosdit, akkor először ki kell találnia, hogy szisztematikusan hova tegye...ez meg idő. Nyugi, jó lesz ez!
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

lgoutpeti

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #196 Dátum: 2012. február 23. - 22:01:57 »
Na begyűjtöttem én is,meglepődve láttam hogy ezúttal vagy 5 darab közül választhattam(a marvel+ ból csak 2 darab volt anno ahová járok)ez akkor nagyobb példányszámot jelenthet,bízok benne hogy be fog jönni :spidey:és mind megveszik!A többi újság közül kikandikáló pókember felirat,Áhhh,szóval ez még mindig kurvajó érzés.ezt vártam egész héten.Minőség:zsírsüti,nem akarok itt hozsannázni de remélem még akkor is olvashatom ha már a nyugdíjból veszik nekem és a tejbepapit is csövön szürcsölöm. ;D.

A sztori:Nagyon bejött a telefonos poén,sokat mosolyogtam rajta,a bunyós rész,amkap azért jó kemény gyerek,Peter csak tízszer olyan gyors mint 1 ember,meg tíztonnás ütés plussz p.ösztön és még hozzá se tud érni?Bár szerintem nagyon tisztelte mint ellenfelet lehet ezért is írták ilyenre,de azért ez nekem picit fura volt hogy még inkább kihátrál a közelharcból.De legdurvábban Tony szivatta meg ezzel a póköszton kitanulmányozással, az is nagyon tetszett(mint ötlet).Szóval várósak a folytatások,nagyon.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #197 Dátum: 2012. február 23. - 23:12:35 »
Én is ma bementem egy Inmedioba, de nem láttam belőle 1 példányt sem. Ott kerestem, ahol a Marvel + is volt, de sem az, sem pedig Pókember nem volt. Gondoltam, a pult mögött nem kerestem, még biztos nem jelent meg...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #198 Dátum: 2012. február 23. - 23:22:48 »
Polgárháború:Háború vége  könyvben is szerepeltek),szóval amikor itt Pókember mondja:"Na ilyet se látni mindennap" ugyanez a szöveg a könyv 15. oldalán a Lénytől hangzik el. Nem mintha olyan baromi fontos lenne ez,csak egy pici észrevétel,hogy ki mondta(?).
Szerintem ez nem véletlen, mert a két mondat sem egyezik meg pontosan. Amolyan apró poén lehetett, hogy mindketten azt mondják.
Az első történet végén a Lény is ott van Tony emberei között, holott ő semleges maradt. Vagy a 2 rész között kilépett a csapatból?
Igen, a kettő között van az az F4 rész, ami a PH2-ben az első sztori, hogy Ben kilép.
Ezt sajnos én is tapasztaltam, pedig a Nyugati aluljáróban, a nagyobbik Relay-ben vettem meg, de a pult mögül adták oda. :-\ Nagyon remélem, hogy csak arról van szó, hogy nem volt idejük kipakolni, és nem csinálnak ebből rendszert...
Én meg azt remélem, hogy csak a Relay csinál ilyet, a Marvel+ tapasztalatok alapján, és a többi újságosnál kinn lesznek rendesen.
a bunyós rész,amkap azért jó kemény gyerek,Peter csak tízszer olyan gyors mint 1 ember,meg tíztonnás ütés plussz p.ösztön és még hozzá se tud érni?
Igen, elég fura, de a tapasztalat nagyon erősen a Kapi oldalán áll.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #199 Dátum: 2012. február 24. - 10:31:17 »
Hopphopp, én is beszereztem... Pult mögül adta ki a bácsi.  >:( Ez több szempontból is zavart: 1. nem találtam elsőre, és össze-vissza kóvájogtam; 2. jól meggyűrte, amikor kivette. Ettől függetlenül öröm-boldogság!  ;D

Sztori: Kimondottan tetszett. Azért JMS még úgyis kihozta ebből a legtöbbet, hogy nagyon nem akart már kooperálni ilyen crossoverekben (ha jól tudom, már az Avengers se tetszett neki). A magánéleti vívódás erős, a kötelező bunyó gyenge. Főleg ezt a "jajj, most hozzám vágja... meg akkora szimbólum... meg egész életemben csak őt tiszteltem... hú meg há Kapitányt" unom már elég rendesen. De úgy tűnik enélkül nem lehet kapis sztorit írni.
Várom a folytatást!  ;)
"Live for nothing or die for something, your call."