Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 918117 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #540 Dátum: 2012. augusztus 20. - 16:08:05 »
Hazaérve egy rakat képregény várt és köztük a legszebb borítójú a HiPó volt. Baromi jól néz ki! ;)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #541 Dátum: 2012. augusztus 20. - 17:12:48 »

Szerintem a füzetek egyenkénti rendelésének nem sok értelme van. Sőt, ha nem olvasta az ember a régi sorozatot, talán nem is annyira érthető. Bár ez csak az én véleményem.
Én pont ezzel szembesültem. Egyelőre ez így valahogy nekem spec nem kerek, hiszen az első sorozatoból egy darab sincs meg. De azzal együtt külön így jó volt.

Akkor neked rendesen spoilerezünk ha a régi számokról beszélünk. Ha tervezed beszerezni, akkor jobb lesz a helyzet, bár nekünk sem kerek minden, elég sokmindenből kimaradtunk mi is.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

balogh44

• Thanos
« Válasz #542 Dátum: 2012. augusztus 20. - 18:16:08 »
Bár késve, de elolvastam a legújabb HP-t, maga a sztori jó volt, bár nekem az nem tetszett ebben, hogy az időben visszaléptünk újból a Polgárháború körüli időszakhoz. Már ha jól értesültem arról, hogy ez most ugyanezt az időszakot mutatja be. Ha nem így van, és félreértettem, és rendesen tovább haladunk az időben, akkor jó, csak én ebben a szellemben olvastam el a képregényt, és így egy kicsit gáz volt, hogy időben még mindig ott toporgunk, ahol januárban voltunk.
De mindezt félretéve tetszett ez is, mint az összes többi.

Comicboy: elsősorban kérlek, ne kopizz be egy teljes oldal hsz-t a fórumból pm-be, mert 1: átláthatatlan 2: itt is el tudom olvasni.  ;)
Ha valaki komolyan gondolja, elteszek neki 1 számot év végéig, de nem tovább. Bár érdekes, mert most 1500 ft-ot kellene előkeríteni hozzá, év végére ez már 9000 ft lesz, nem tudom, mitől lesz könnyebb akkor egyszerre.
A PPP-hez hozzászólva, lehet, hogy jelenleg vannak olyanok akik nem tudnak egyszerre leakasztani 9000-et, de havonta 1500-öt, meg oda tudnak adni erre.

Szerintem a füzetek egyenkénti rendelésének nem sok értelme van. Sőt, ha nem olvasta az ember a régi sorozatot, talán nem is annyira érthető. Bár ez csak az én véleményem.
Én pont ezzel szembesültem. Egyelőre ez így valahogy nekem spec nem kerek, hiszen az első sorozatoból egy darab sincs meg. De azzal együtt külön így jó volt.

Bár nekem csupán egy-két szám hiányzik a régi sorozatból, teljes mértékben egyet értek veled, valóban könnyebben ki tud adni az ember 1500 Ft-ot a kezéből egy hónapban, mint 9000-ret elővarázsolni valahonnan! ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #543 Dátum: 2012. augusztus 20. - 23:24:05 »
Elolvastam én is a 7végén a Hihi pókot. Igazából kicsit sajnáltam, hogy nem az előző szám történetét folytatták, mert arra nagyon kiváncsi lettem volna, de remélem mielőbb sor kerül arra is. :)
Ami a jelen történetet illeti, érdekes volt, kellő feszültség volt benne, ugyanakkor meglepően véres volt az "átlag" Pókember sztorikhoz képest. A rajzolás viszont nem jött be annyira nekem, mert jobban szeretem a realisztikus rajzokat, ez inkább rajzfilmszerű volt, amire az élénk színek is ráerősítettek. De amúgy imádom, hogy ilyen profin tudnak színezni a mai technikával, tök jól visszaadják a fényeffekteket, pl. amikor Gyík szeme világít.
Viszont két dolgot nem értettem:
1. Hogyhogy Connors fia is át tud változni gyíkká?
2. Úgy tudtam, John Jameson csak a holdkőzet hatására tud átváltozni farkasemberré, a követ viszont Póki megsemmisítette. A régi sztorikban is át tudott változni a kő nélkül?

Egyébként a kiadvány minősége csúcsprofi, a kétoldalas borító meg nagyon király. :kingpin:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #544 Dátum: 2012. augusztus 21. - 06:43:37 »
Nem semmisítette meg, ott van a szervezetén belül. Évek óta oda-vissza változott, aztán permanensen a másik formájában ragadt... amíg Mefisztó ezt is helyre nem hozta végtelen gonoszságában.

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #545 Dátum: 2012. augusztus 21. - 09:49:49 »
A múlt héten én is megvettem, és egyáltalán nem csalódtam, érdemes volt várni!  :kingpin:
Ez a dupla borító iszonyat jól néz ki, ahogy már előttem is méltatták (legszívesebben vennék még egyet, hogy a borítót kitegyem a falra :) - bár az olyan, mintha meggyaláznám azt a számot ezzel). A történet érdekes volt, akciódús, bár nem voltak benne óriási mélységek :), de jó volt megint egy kis Hírharsona és vártam már nagyon, hogy ne a PH-s történetek legyenek. A Fekete Macskát meg mindig jó látni :). Én örülök, hogy most ez a sorozat megy tovább, végre nem JMS az író, a rajz kicsit fura volt elsőre, a Spawn-ra emlékeztetett erősen (biztos a fényes lapok miatt is).
A kiadvány kivitele csillagos ötös, színre-szagra egyaránt :), meg jó kis adalék volt az 50 évet röviden bemutató oldal is.
kaine, lehet, hogy már mások kérdezték, és elnézést, ha elsikkadtam a válasz felett vagy túl korai a kérdés: mi következik a Vadállat után? A Sensational sorozattal folytatod?

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #546 Dátum: 2012. augusztus 21. - 10:04:31 »
a rajz kicsit fura volt elsőre, a Spawn-ra emlékeztetett erősen (biztos a fényes lapok miatt is).

Nekem is elsőre ez jutott eszembe,aztán rájöttem hogy Angel Medina volt a rajzoló,aki korábban a Spawnt is csinálta.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #547 Dátum: 2012. augusztus 21. - 11:01:48 »
(legszívesebben vennék még egyet, hogy a borítót kitegyem a falra :) - bár az olyan, mintha meggyaláznám azt a számot ezzel).
Először én is azért vettem másodpéldányt, de aztán gyorsan meggondoltam, és inkább eltettem épségben mindkettőt. :)
Idézet
kaine, lehet, hogy már mások kérdezték, és elnézést, ha elsikkadtam a válasz felett vagy túl korai a kérdés: mi következik a Vadállat után? A Sensational sorozattal folytatod?
Szerintem már leírta valahol, hogy a sensationel fog folytatódni. úgy rémlik arról volt szó, hogy a polgárháborús részek jönnek még utána, de az tényleg odébb van.
This is a joke. A real practical Joke.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #548 Dátum: 2012. augusztus 21. - 12:20:39 »

Akkor neked rendesen spoilerezünk ha a régi számokról beszélünk. Ha tervezed beszerezni, akkor jobb lesz a helyzet, bár nekünk sem kerek minden, elég sokmindenből kimaradtunk mi is.
:) Igen, de nem most tervezem, mivel ez sem kis összeg, de már nézegettem milyen árakban vannak a komplett sorozatok. 60e körül találtam.
Ezt így diákként még lehetetlen összegyűjteni (Na jó nem az, csak nagyon sokáig tartana), így ez majd akkor lesz, ha majd dolgozok, pár éven belül az is bekövetkezik. Plusz ott a nyári munka is, habár arról hallottam azért elég rossz dolgokat, de ez nem ide tartozik.)
Szóval mire odaérek, addigra úgyis elfelejtem, amiket itt olvastam. :)
De még ez előtt be szeretném fejezni a V2-es CsP-t, illetve a régi HP-t, ami 28 számból áll, és ha ezek megvannak, utána szándékozom megvenni valahogy a V1-es sorozatot.

Bár nekem csupán egy-két szám hiányzik a régi sorozatból, teljes mértékben egyet értek veled, valóban könnyebben ki tud adni az ember 1500 Ft-ot a kezéből egy hónapban, mint 9000-ret elővarázsolni valahonnan! ;)

Pontosan erről beszélek. :) Így is hozzá lehet jutni, csak így több a kockázat. :)
SD. EJC.

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #549 Dátum: 2012. augusztus 21. - 12:29:16 »
Hat en remelem minel tovabb maradunk a sensational vonalon. Minden teren jobban bejott ebbol a korszakbol az a cim. Meg az annual is, bar arra nem sok remenyt latok:) kicsit szirupos, de nekem nagyon bejott anno:)

SD. EJC.: a nyari melo nem megvetendo. anno gimis koromban mindig abbol fedeztem a PC fejleszteseimet:)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #550 Dátum: 2012. augusztus 21. - 13:13:12 »
Ne gondoljátok, hogy nem jön be nekem a sensational (mert tetszik meg minden) de a kedvencem akkor is az amazing szóval remélem majd azt is folytatjuk :kingpin:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #551 Dátum: 2012. augusztus 21. - 14:28:42 »
1. Hogyhogy Connors fia is át tud változni gyíkká?
Ez a folytatásból fog kiderülni.
Idézet
Szerintem már leírta valahol, hogy a sensationel fog folytatódni. úgy rémlik arról volt szó, hogy a polgárháborús részek jönnek még utána, de az tényleg odébb van.
Nem. EZEK a polgárháborús részek. Ami utána jön, az a PH azon időszakából való, amikor már leleplezte magát ÉS átállt a másik oldalra. Vagyis a Vadállat lesz mindkét párhuzamos címből 1-2 történet, majd visszatérünk az Amazingre.
De még ez előtt be szeretném fejezni a V2-es CsP-t, illetve a régi HP-t, ami 28 számból áll, és ha ezek megvannak, utána szándékozom megvenni valahogy a V1-es sorozatot.
27 számból áll, nem 28-ból. Érdemesebb előbb a régi CSP-t beszerezned, mert annak van köze ezekhez az újakhoz, míg a V2-esnek semmi.
Hat en remelem minel tovabb maradunk a sensational vonalon. Minden teren jobban bejott ebbol a korszakbol az a cim. Meg az annual is, bar arra nem sok remenyt latok:) kicsit szirupos, de nekem nagyon bejott anno:)
Nekem is tetszett, de 34 oldalas, nagyon nincs hova tenni.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #552 Dátum: 2012. augusztus 21. - 14:47:28 »
Nem. EZEK a polgárháborús részek. Ami utána jön, az a PH azon időszakából való, amikor már leleplezte magát ÉS átállt a másik oldalra. Vagyis a Vadállat lesz mindkét párhuzamos címből 1-2 történet, majd visszatérünk az Amazingre.

Nem vitaképpen, de akkor az unmasked-et is tervezed kiadni, vagy azok a részek nem lesznek?
Én egy kalap alá vettem a kettőt, mert lényegében mindkettő a polgárháború alatt játszódik.
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #553 Dátum: 2012. augusztus 21. - 21:48:25 »
Egyetértünk. Azok is azok. De ezek is.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #554 Dátum: 2012. augusztus 22. - 12:35:42 »
Tomi régen te vezetted a levelező rovatot régen az Újvilági: A csodálatos pókember képregényeknél?
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #555 Dátum: 2012. augusztus 22. - 12:38:49 »
Ez a folytatásból fog kiderülni.
Nem semmisítette meg, ott van a szervezetén belül. Évek óta oda-vissza változott, aztán permanensen a másik formájában ragadt... amíg Mefisztó ezt is helyre nem hozta végtelen gonoszságában.
Ahha, értem. Köszi!
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #556 Dátum: 2012. augusztus 22. - 13:22:51 »
Igen, én.

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #557 Dátum: 2012. augusztus 22. - 15:50:42 »
Köszi a válaszokat.
Én most örülök, hogy a Sensational megy és van néhány borító, aminek nagyon örülnék a magyar kiadásban (pl. a Sens. S-M 27-es vagy a 34, 35 :)). Utóbbiak Clayton Crain kapcsán jutottak eszembe, akiről igazából nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem (pl. a fent említett 27-es borító is). Nyomtatásban csak egyetlen munkáját ismerem (Venom vs. Carnage), amiben van néhány nagyon eltalált kép (pl. Fekete Macska :)), viszont némelyik (főleg egész oldalas) kép olyan zagyvaságnak tűnik, hogy alig bírok kinézni belőle valamit. Illetve Pókember fejét is néha borzasztó furára - vagy hogy azt ne mondjam, nyomira :) - rajzolja.

edinem

• Grizzly
  • *
« Válasz #558 Dátum: 2012. augusztus 22. - 18:40:58 »
The Sensational Spider-Man 34 nem hiszem,hogy lesz boritolya mert az  a tortenet mar megjelent a Polgarhaboru 2-ik koteteben. ;)

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #559 Dátum: 2012. augusztus 23. - 10:36:30 »
Aha, köszi, akkor ezt benéztem  :-\. Sajnos a mocskos anyagiak miatt elég sok lemaradásom van a könyveket tekintve, de ősszel igyekszem majd pótolni, amit lehet :) (bár az Új ME-t, a GC: Ragadozókat meg főleg a JDW halálát szeretném első körben).
« Utoljára szerkesztve: 2012. augusztus 23. - 16:15:37 írta Drake »