Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 917243 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #2320 Dátum: 2014. november 22. - 12:11:39 »
de akkor szöveg se legyen benne és mindenki azt ír bele, amit akar.
Sőt akkor igazából kép se. Olcsó lesz kiadni.  :lol:

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2321 Dátum: 2014. november 22. - 17:05:32 »
Nem fér bele, jó hosszú sztorik jönnek.
Ez most nagy kifakadás lesz, de hogy lehet kihagyni egy olyan ikonikus borítót mint az ASM 545.-é a nagy fehérséget agyonveri minden téren, vagy ha az nem, a majdnem ugyanolyan ismert 544. szám borítója.
egyik csak megjelenhetne elsődlegesként... :-\

Egyet értek. Amikor megláttam a borítót a főoldalon nagyon megtetszett, de amikor olvastam, hogy ezek helyett lett azóta már egyáltalán nem tetszik :).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2322 Dátum: 2014. november 22. - 18:25:08 »
de akkor szöveg se legyen benne és mindenki azt ír bele, amit akar.Sőt akkor igazából kép se.
:lol: Lesz a klasszikusok között majd egy olyan - sőt, kettő - ahol Stan Lee kihagyta a helyet, hogy mi írhassuk bele, ami szerintünk a legjobb.  :D
Amikor megláttam a borítót a főoldalon nagyon megtetszett, de amikor olvastam, hogy ezek helyett lett azóta már egyáltalán nem tetszik :).
Nem ezek helyett, csak "ez" helyett. Az ide belinkelt képek mind a 4 rész borítói egyben.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2323 Dátum: 2014. november 23. - 12:41:22 »
Amikor megláttam a borítót a főoldalon nagyon megtetszett, de amikor olvastam, hogy ezek helyett lett azóta már egyáltalán nem tetszik :).
Nem ezek helyett, csak "ez" helyett. Az ide belinkelt képek mind a 4 rész borítói egyben.

Én csak erre a kettőre gondoltam: 544 és 545. Úgy tudtam ezek lesznek benne, de most utána néztem és rájöttem, hogy még előtte van az 543, vagyis tényleg csak az 544-es borító marad ki. Bocs :).
Bár belegondolva, hogy ez végül is egy összefüggő történet, tehát szerintem simán beleférne, ha jövőre a 19. szám az 544-es eredeti borítóját kapná, mert szerintem sokkal jobban néz ki, mint az FNSM 24 vagy az SSM 41. A 20-asre meg mehetne az Amazing 545 :). Nagyon állat lenne, csak nem tudom engedi-e az ilyesmit a Marvel.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2324 Dátum: 2014. november 24. - 14:13:22 »
Előreláthatólag, a Brand New Day ciklusból, hány szám fog megjelenni? :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2325 Dátum: 2014. november 24. - 21:10:34 »
Szám, vagy sztori? Nekik szám, vagy nekünk szám? Mit nevezel BND-nek, amit ők is, vagyis amire ráírták, vagy ráhúzod a teljes 100 számra? Semmi sem könnyű ezzel kapcsolatban.
Különben végeztem a Még egy nap első részének fordításával, és tartom, amit korábban: a végkifejlet tetszik valakinek, vagy sem, egy biztos - a Még egy nap baromi jól megírt történet.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #2326 Dátum: 2014. november 24. - 21:56:57 »
Különben végeztem a Még egy nap első részének fordításával, és tartom, amit korábban: a végkifejlet tetszik valakinek, vagy sem, egy biztos - a Még egy nap baromi jól megírt történet.

Khm...Straczinsky rulez 8)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

balogh44

• Thanos
« Válasz #2327 Dátum: 2014. november 24. - 22:32:29 »
Szám, vagy sztori? Nekik szám, vagy nekünk szám? Mit nevezel BND-nek, amit ők is, vagyis amire ráírták, vagy ráhúzod a teljes 100 számra? Semmi sem könnyű ezzel kapcsolatban.

Amit ők is, vagyis amelyik borítóin az fityeg. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2328 Dátum: 2014. november 24. - 22:53:33 »
Khm...Straczinsky rulez 8)
Az a vicc, hogy én nem szeretem őt, de ezt nagyon eltalálta. Különben jövőre is tervezem kiadni egy sztoriját még.
Amit ők is, vagyis amelyik borítóin az fityeg. ;)
Akkor talán kettőt. Nem tudom pontosan.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2329 Dátum: 2014. november 26. - 18:08:52 »
Kíváncsi vagyok erre az új, BND-s irányra, bevallom az utóbbi időben kicsit gyengébbek voltak számomra a HP sorozat sztorijai. Ez az Ero-s szál nekem már kicsit gagyi volt, a Jameson-ös beszélgetésről nem is beszélve, nagyon nem jött ott át Peter mártírkodása. Az viszont jó vicc volt, hogy Jameson tényleg egy ajtónak ment neki, és nem Póki verte össze.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2330 Dátum: 2014. november 29. - 11:17:47 »
Elolvastam a Facebook-os írást.
Vicces, hogy Mephisto egy aduász, akit ki lehet húzni a kalapból, és mindenkivel köt valami olyan alkut, amivel csak az jár jól, akivel megköti, Mephisto maga egyáltalán nem.  :lol:
Idézet
asember például nem az eredeti, hanem egy párhuzamos világból idejött Tony Stark ezer éve
Ez meg mi a tosz?  :surp: Valaki ki tudja fejteni bővebben.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2331 Dátum: 2014. november 29. - 11:32:39 »
Marvelék bármit kitalálnak,hogy az eladások javuljanak.Az elpártolt,csalódott Pókember rajongókat valahogy vissza kell nyerni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2332 Dátum: 2014. november 29. - 12:57:53 »
Vicces, hogy Mephisto egy aduász, akit ki lehet húzni a kalapból
Ördögi beavatkozás. :)
Idézet
Majd talgaby.
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 29. - 14:07:58 írta kaine »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2333 Dátum: 2014. november 29. - 13:07:47 »
Viszonylag egyszerű. Immortus agymosta Tonyt, aki elárulta az Angyalokat és egy pöttyet majdnem kinyírta őket, de a végén utolsó megmaradt akaratával öngyilkos lett. Az Angyalok nem akarták, hogy a Stak Művek főnökének kimúlásával összeomoljon a fél gazdaság + megszűnjön az anyagi támogatásuk, ezért lenyúltak egy tini Tony Starkot egy párhuzamos valóságból, és ő lett Vasember. Később ő is meghalt, de Franklin Richards feltámasztotta és megöregítette (mivel csak a régi Starkra emlékezett és memóriára hgyatkozott), és elhitette vele, hogy ő az eredeti példány. Azóta ő van Stark helyén.

Ez ugyanolyan, mint hogy Xavier igazából vagy harminc éve halott, a siár klón van a helyén az eredeti minden emlékével. Megjegyzem, az X-men rajongók nem csaptak hisztit belőle és követelték vissza az „eredetit”, mint egy bizonyos kékpiros ruhás hős jóval szenzitívebb olvasótábora.
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 29. - 13:09:35 írta talgaby »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2334 Dátum: 2014. november 29. - 14:10:13 »
Az X-Men jóval sci-fisebb sorozat, ott több mindent "el lehet adni". Király példa volt rá a MK: Pókember egyik kötetében, amikor Pókember találkozott a Jean Greynek hitt alter univerzumi közös gyerek, felrobbant univerzumból itt ragadt lány esetével, és közölte, hogy ezek után mit vannak úgy oda a klónjai miatt?  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #2335 Dátum: 2014. november 29. - 17:32:18 »
Azóta ő van Stark helyén.
Hát ez mesés. És merő véletlenségből az eredeti Stark nem támadt még fel, és követeli vissza jogos helyét.  :hehe: Sőt most mindenki örülhet, a Polgárháborút nem is az igazi Tony csinálta akkor.

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #2336 Dátum: 2014. november 30. - 14:17:56 »
Van állítólag a Szerkesztőknek egy nagy piros cetli hogy ennek a  csereberélős történetvonalnak bárminemű emlegetése minden írónak tilos...(bár Busiek Evengers Forever-jében valahogy belekavartek ha jól emlékszem)
[/quote]
Sőt most mindenki örülhet, a Polgárháborút nem is az igazi Tony csinálta akkor.
[/quote]

Hát az beza csúnyán rá lett fogva az Extremistre , hasonlóan mint ami Daredevil-el fog történni a Shadowland alatt... csak azt nem tudom hogy Doctor Strange mostani New Avengers-es univerzumpusztító halálosztagát hogy magyarázzák majd ki

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2337 Dátum: 2014. december 08. - 22:18:13 »
Na, megvettem az új Pókot. Egyelőre nem vagyok tőle elájulva, de remélem lesz nagy katarzis a végén.Egy kérdésem azért lenne: Q-t miért engedték ceruza közelébe? Valami förmedvény, amit művelt. A maszkos részek okésak, de az arcok... Szegény Peter! Egynémelyik képen úgy néz ki, mintha egy krumplit rejtegetne az alsó ajka alatt.
"Live for nothing or die for something, your call."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2338 Dátum: 2014. december 08. - 22:36:04 »
Ő a főszerkesztő, gondolom, nem volt nehéz saját magának adni a melót.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2339 Dátum: 2014. december 08. - 22:41:25 »
Ha megmaradt a régi szerkesztőségi rend*, akkor vicces módon a füzet kapcsán a sorozatszerkesztőnek volt a végső szava az övével szemben.

*Ez alatt nyolcvanas évekbéli állapotot értek…