Hihetetlen Pókember 2015/2.:
Jó: Nagyon megható, és komoly sztorival búcsúzott, mindannyiunk megszokott Pókembere. Tökéletes minőségben, szuper borítóval. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen is lesz a folytatás!
Rossz: Kicsit fura volt és szokatlan számomra, hogy szinte semmire sem emlékszik a karakter a folytatásban. És az, hogy
Harry-t visszahozták szerintem kifejezetten rossz ötlet volt. Pláne ha figyelembe vesszük, hogy Peter kapcsolata MJ-vel, a meg nem történt házasság miatt tönkre ment, akkor meg minek is rabolná el
Harry, MJ-t? Bevallom kicsit rossz a szájízem emiatt, hogy a 90-es évek történéseit, végül is lenullázták, (
Harry hasonmás kezét fogta Peter
anno a mentőben....

) És a Spider-Man Family rajza se nagyon jött be nagyon. Szóval, nem tudom innen hova, de ha amolyan könnyed limonádé (Egmont jellegű) sztorik jönnek ideiglenesen, még kibírjuk Slott-ig valahogy.
Összegezve: Egy mérföldkő képregény Pókember életében, ami még a későbbiekben sokat fog érni szerintem.

Egy korszak lezárása, és egy új nyitánya is egyben. Kíváncsian várjuk az "új" Pókembert! Ja, és posztert középre!
Értékelésem: 7/10