Elolvastam a Póksziget legújabb részét. A rajz nekem borzalmas, de ez van.
Szerintem is, de ilyenkor igyekszem a sztorira koncentrálni, a rajzot csak háttérként, kiegészítésként látni benne.
Amúgy többször mondtátok, hogy a Póksziget milyen jó. De miben is annyira jó? Maga az ötlet jó, de elég egyszerű szerintem az egész. Szerintem a 15 év alatti korosztályt célozták meg.
Rengeteg olyan esemény van benne, ami feldobja a különben megszokott mindennapokat. Amikor Carlie eltűnik a póktömegben, amikor Jameson szembesül vele, hogy belőle is Pókember válik, amikor Mary Jane anyázik, hogy már mindenki átváltozott, csak ő nem, amikor Peter civilben felvállalja, hogy ő (is) Pókember, és úgy vezeti az embereket, és még sorolhatnám.
Köszi szépen, hogy kiadjátok ezt a Póksziget sztorit, a sztori és a minőség is szuper. Utóbbi persze a ti érdemetek. Nem is gondoltam, hogy Ramos rajzai ennyire megosztók. Nekem csak elsőre volt fura, de egyre inkább tetszik a stílusa. Egy Transformers sztoriban valószínűleg nagyon furcsa lenne, de ide passzol.
Én pont úgy látom, hogy csak Deadpoolba passzolna egyedül. Annyira parodisztikus, hogy egészen komolyan vehetetlen.
1- Morlunról ki fog derülni, hogy élte túl az elporladását, miután Dex lelőtte? Mert a Másik sztoriban ezt nem értettem.
Akkor még az is a levegőben volt, hogy több is volt belőle. Azóta kiderült, hogy van egy szép nagy családja, akik a Pókokra vadásznak (erről szól majd a Pókverzum sztori bő egy év múlva), majd ott kiderül róla minden.
2. Nick Katzenberg melyik számban halt meg?
A halálát nem láttuk, csak azt, amikor rákosan feküdt a kórházban, az utolsó napjaiban. Ez valahol a PPP 28 környékén lehetett.
3- A Clone Conspirancy sztorit kiadjátok majd? Ha jól értesültem, nem kicsit viszi tovább a klón saga szálait.
Egészen biztosan.
4- Az Osborn Journal is várható a Peter Parker sorozaton belül?
Nem, az már nem fért bele.
5- A házasság-eltörlés/emlékmódosítás még érvényes, vagy kezdtek vele már valamit azóta?
Az nem fog visszaváltozni, de Peter megint összejött MJ-vel időközben.