Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 917197 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

coleman

• Bűnölő
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #4760 Dátum: 2019. szeptember 16. - 17:50:23 »
Az nem olyan vészes, nekem többször voltak ennél jóval meredekebb köreim :D :D

Herkules

• Bőregér
  • Tarantula
  • *
« Válasz #4761 Dátum: 2019. szeptember 16. - 18:25:37 »
Az nem olyan vészes, nekem többször voltak ennél jóval meredekebb köreim :D :D
  :D Mennyi mindent vettél te? :D
Nananana Batmaan.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4762 Dátum: 2019. szeptember 16. - 20:30:29 »
Minden kingpines Pókembert + egy csomó egyebet, a nem kingpinesekről meg ne is beszéljünk :D

Herkules

• Bőregér
  • Tarantula
  • *
« Válasz #4763 Dátum: 2019. szeptember 19. - 10:37:23 »
Előfizetés mikortól lesz? Kb annyi lesz mint az idei?
Nananana Batmaan.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4764 Dátum: 2019. szeptember 19. - 14:23:59 »
A hétvégén hirdetjük meg a következőt. Valamivel több lesz, mert vastagabbak lesznek a különszámok, lesz 1-1 spéci 50-es szám és a HP-ből jövőre 5 különszám is lesz.

Herkules

• Bőregér
  • Tarantula
  • *
« Válasz #4765 Dátum: 2019. szeptember 19. - 16:41:34 »
A hétvégén hirdetjük meg a következőt. Valamivel több lesz, mert vastagabbak lesznek a különszámok, lesz 1-1 spéci 50-es szám és a HP-ből jövőre 5 különszám is lesz.
Az 50-es számból csak egy jön majd az előfizetőknek? Még a különszámokhoz: Azok mind 2099-esek lesznek?
Nananana Batmaan.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4766 Dátum: 2019. szeptember 19. - 18:14:21 »
Nem lesz kétféle borító, csak egy.
Nem, 3 db lesz 2099, a másik kettő a HP-hez tartozik majd.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4767 Dátum: 2019. szeptember 19. - 20:34:34 »
Reméltem, hogy a fősorból lesz 3. Persze így legalább nem lesz necces, hogy időben lemenjen a 2099.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4768 Dátum: 2019. szeptember 19. - 21:49:13 »
Addigra be kell fejeznünk, amire elérünk odáig, hogy visszatér.

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #4769 Dátum: 2019. szeptember 19. - 23:09:32 »
Elolvastam a Póksziget legújabb részét. A rajz nekem borzalmas, de ez van. Más szavakat akartam használni rá, de nem itt van a helye. Az igaz ugyanakkor, amit más erényként felhozott erre a papírra hányt képregénynek csúfolt karikatúrára, hogy az ábrázolás lendületes. Amúgy többször mondtátok, hogy a Póksziget milyen jó. De miben is annyira jó? Maga az ötlet jó, de elég egyszerű szerintem az egész. Szerintem a 15 év alatti korosztályt célozták meg.

scorpion20

• Grizzly
  • *
« Válasz #4770 Dátum: 2019. szeptember 20. - 14:48:43 »
Sziasztok!

Köszi szépen, hogy kiadjátok ezt a Póksziget sztorit, a sztori és a minőség is szuper. Utóbbi persze a ti érdemetek. Nem is gondoltam, hogy Ramos rajzai ennyire megosztók. Nekem csak elsőre volt fura, de egyre inkább tetszik a stílusa. Egy Transformers sztoriban valószínűleg nagyon furcsa lenne, de ide passzol. Szerintem.
Lenne pár kérdésem is:
1- Morlunról ki fog derülni, hogy élte túl az elporladását, miután Dex lelőtte? Mert a Másik sztoriban ezt nem értettem.
2. Nick Katzenberg melyik számban halt meg?
3- A Clone Conspirancy sztorit kiadjátok majd? Ha jól értesültem, nem kicsit viszi tovább a klón saga szálait.
4- Az Osborn Journal is várható a Peter Parker sorozaton belül?
5- A házasság-eltörlés/emlékmódosítás még érvényes, vagy kezdtek vele már valamit azóta?

Előre is köszi a válaszokat.
 ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4771 Dátum: 2019. szeptember 20. - 15:12:01 »
Elolvastam a Póksziget legújabb részét. A rajz nekem borzalmas, de ez van.
Szerintem is, de ilyenkor igyekszem a sztorira koncentrálni, a rajzot csak háttérként, kiegészítésként látni benne.
Idézet
Amúgy többször mondtátok, hogy a Póksziget milyen jó. De miben is annyira jó? Maga az ötlet jó, de elég egyszerű szerintem az egész. Szerintem a 15 év alatti korosztályt célozták meg.
Rengeteg olyan esemény van benne, ami feldobja a különben megszokott mindennapokat. Amikor Carlie eltűnik a póktömegben, amikor Jameson szembesül vele, hogy belőle is Pókember válik, amikor Mary Jane anyázik, hogy már mindenki átváltozott, csak ő nem, amikor Peter civilben felvállalja, hogy ő (is) Pókember, és úgy vezeti az embereket, és még sorolhatnám.
Köszi szépen, hogy kiadjátok ezt a Póksziget sztorit, a sztori és a minőség is szuper. Utóbbi persze a ti érdemetek. Nem is gondoltam, hogy Ramos rajzai ennyire megosztók. Nekem csak elsőre volt fura, de egyre inkább tetszik a stílusa. Egy Transformers sztoriban valószínűleg nagyon furcsa lenne, de ide passzol.
Én pont úgy látom, hogy csak Deadpoolba passzolna egyedül. Annyira parodisztikus, hogy egészen komolyan vehetetlen.
Idézet
1- Morlunról ki fog derülni, hogy élte túl az elporladását, miután Dex lelőtte? Mert a Másik sztoriban ezt nem értettem.
Akkor még az is a levegőben volt, hogy több is volt belőle. Azóta kiderült, hogy van egy szép nagy családja, akik a Pókokra vadásznak (erről szól majd a Pókverzum sztori bő egy év múlva), majd ott kiderül róla minden.
Idézet
2. Nick Katzenberg melyik számban halt meg?
A halálát nem láttuk, csak azt, amikor rákosan feküdt a kórházban, az utolsó napjaiban. Ez valahol a PPP 28 környékén lehetett.
Idézet
3- A Clone Conspirancy sztorit kiadjátok majd? Ha jól értesültem, nem kicsit viszi tovább a klón saga szálait.
Egészen biztosan.
Idézet
4- Az Osborn Journal is várható a Peter Parker sorozaton belül?
Nem, az már nem fért bele.
Idézet
5- A házasság-eltörlés/emlékmódosítás még érvényes, vagy kezdtek vele már valamit azóta?
Az nem fog visszaváltozni, de Peter megint összejött MJ-vel időközben.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4772 Dátum: 2019. szeptember 22. - 09:27:02 »
Jövőre egy kötet hijján le is nyomjátok 2099 vol 1-et. Spider-verse után a vol 2 is terítékre kerül? És a Secret Wars után a vol 3 esetleg? És további alter Pókember sztorik is jönni fognak majd (újvilág, morales, spider-gwen, peter lánya)?  :D
« Utoljára szerkesztve: 2019. szeptember 22. - 09:42:25 írta BlackArrow »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4773 Dátum: 2019. szeptember 22. - 14:50:23 »
Ezekre még nem tudok válaszolni, előbb jöjjön a Pókverzum. De előtte bemutatjuk a főbb szereplőket különálló sztorikban.

Herkules

• Bőregér
  • Tarantula
  • *
« Válasz #4774 Dátum: 2019. szeptember 22. - 18:04:18 »
Az újvilág az az ultimate nem?
Nananana Batmaan.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4775 Dátum: 2019. szeptember 22. - 18:37:34 »
Igen, amennyire lehet, sok helyen igyekszik mindenki a kettő kifejezést egyszerre használni a félreértés elkerülése végett.

Herkules

• Bőregér
  • Tarantula
  • *
« Válasz #4776 Dátum: 2019. szeptember 22. - 19:42:04 »
Egy kérdés azoktól akik előfizetők, a képregényeket csomagolással, vagy anélkül küldik ki?

Ja amúgy Black Arrow: ha újvilágos pókot akarsz olvasni akkor abból meg lehet még találni a Semices kiadást, bár elkérik érte a pénzt ha patika állapotot akarsz. Illetve még ha jóltudom, jelent meg egy kötet belőle a Nagy Marvelben is.
Nananana Batmaan.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4777 Dátum: 2019. szeptember 22. - 20:11:16 »
Csomagolás alatt mit értesz? Az előfizetés bubis borítékban szokott jönni, ha ez érdekel.

Herkules

• Bőregér
  • Tarantula
  • *
« Válasz #4778 Dátum: 2019. szeptember 22. - 20:16:24 »
Csomagolás alatt mit értesz? Az előfizetés bubis borítékban szokott jönni, ha ez érdekel.
Aha, ez érdekek, főleg az eső, és a postások miatt aggódok. Köszi a választ.
Nananana Batmaan.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #4779 Dátum: 2019. szeptember 23. - 22:44:15 »
Aha, ez érdekek, főleg az eső, és a postások miatt aggódok. Köszi a választ.

Én kiírtam a postásnak egy mézes-mázos üzenetben, hogy legyen kedves ne hajtsa ketté keresztben(!) a csomagokat. Tényleg nagyon tisztelettudóan írtam egy hosszú szöveget, kiragasztottam a postaládára (panelházban lakom), azóta nincs gond. :)