Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 938883 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Sullkrisz

• Gyík
  • **
Re:Pókember
« Válasz #4600 Dátum: 2013. február 25. - 17:10:37 »
Hát nem tom mit mondjak. Én nem tom mi baj volt az előzővel, nekem rohadtul tetszett, sokkal menőbb volt a réginél. De hát ha mindig a nagy fanokról szól az egész, akik ellene vannak minden újításnak...
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 25. - 17:12:50 írta Sullkrisz »
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4601 Dátum: 2013. február 25. - 18:17:40 »
Az amerikaiak most a seggüket verik a földhöz. Nekem nem lesz gondom az új gönccel, biztos jól fog kinézni

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4602 Dátum: 2013. február 25. - 20:19:59 »
Tény, hogy nagyon hasonlít a Raimis ruhához, de ők azért eléggé klasszikra csinálták meg a rucit, ettől jobban nem hiszem, hogy meg lehetett volna, és valószínűleg Webbék sem tudják már jobban megcsinálni, ezért lehet a hasonlóság. Ettől jobban nem lehet elkészíteni. Mindamellett én nem zárnám ki, hogy fan, mert erről a képről, egy régebbi jutott az eszemben.
Ez, ni:

És ezen a képen, amit direkt linkelek, másnak is eszébe jutott az, ami nekem:
http://www.ropeofsilicon.com/wp-content/uploads/2013/02/new-spider-man-suit-02252013-110643.jpg

Nagy a hasonlóság a beállás terén.

Ettől függetlenül amúgy van benne újítás, pl a háló iránya fejtől lefelé a testen, az ASM-esen bolygószerűen jönnek, tehát ahogy jönnek le a pók körül ívesen vannak megcsinálva, ez az állítólagos új ruhán még mindig így van, de a Raimi félén meg nem. Az viszont tény, hogy az anyaga vagy ugyanaz, vagy nagyon hasonlít. (Vagy a két film között lesz még egy film, amikor átszalad egy másik dimenzióban Andrew, hogy Tobeytől elkérje a ruhát  :lol:) Tobbá a szem is ugye új, bár ez nyílvánvaló. Emellett a színvilág is világosabb, ezek sezrint nem lesz olyan darkos a második rész? A pók lábai sem ugyanazok, mint a Raimisben.

SD. EJC.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4603 Dátum: 2013. február 25. - 20:34:25 »
Nekem ez az "új" nagy szem tetszik, bár félek ez fake kép

Todd

• Pókfej
« Válasz #4604 Dátum: 2013. február 25. - 21:40:21 »
Nem fake Domi, már kinnt van a Marvel hivatalos oldalán is.  ;)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4605 Dátum: 2013. február 25. - 21:51:05 »
váv akkor nekem bejön, bár csak a szeme miatt. a többi olyan mint a régi póki, szóval nem nagy a változtatás, remélem azért még nem végleges.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4606 Dátum: 2013. február 25. - 22:06:39 »
váv akkor nekem bejön, bár csak a szeme miatt. a többi olyan mint a régi póki, szóval nem nagy a változtatás, remélem azért még nem végleges.

Ezzel tökéletesen egyet tudok érteni! ;) A CsodaPókos ruhának sokkal jobb volt az anyaga, meg a színe is, használható ruhának tűnt és nem egy vastag-műanyagos-gumis cuccnak.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4607 Dátum: 2013. február 25. - 22:16:44 »
Nem fake Domi, már kinnt van a Marvel hivatalos oldalán is.  ;)
Wow, akkor tényleg eléggé visszanyúltak a Raimi-féle pókruhához... :o Persze még nem láttuk a ruhát teljes egészében, kíváncsi vagyok, hogy a többi vitatott részt (kesztyű, csizma, öv tájék, illetve a piros csík a combrészen) kijavították-e.

Először én is arra gondoltam, hogy fura lenne tőlük, ha visszanyúlnának a Raimi-ruhához, de

Mivel látványosan hasalt a korábbi filmekhez képest, nem csoda, hogy valamit visznek vissza.
ebben sok igazság van. A 260 milkós hazai bevétel tényleg gyengének számít a készítési költségekhez képest. (Most eszembe jutott, hogy annak idején a forgatás előtt még azzal dobálóztak, hogy 80 milkóból fog készülni a film. :lol: )
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4608 Dátum: 2013. február 25. - 22:24:50 »
Mivel kiderült, hogy nem fake, így ez duplán jó hír. Eddig jól néz ki. Ahogy látom az oldalán a kék részt meghagyták szinte ugyanúgy, hogy mellkas tájékon kezd el távolodni a hónaljhoz. Nekem amúgy tetszik, a maszk része nagyon képregényes, a többi pedig azért minimálisan hajaz az előző ruhára.
SD. EJC.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4609 Dátum: 2013. február 25. - 23:16:50 »
Kicsit fakónak tűnik nekem az új ruha, lehetett volna színesebb is!
Amúgy csak a szemen változtattak, és a hálóminta lett ezüstösebb, maga a ruha alapkoncepciója változatlan marad szerintem, azaz, a pók empléma lábai elől, most is hosszabbak lesznek a hasi részen, és "cipős" csizmije is marad!

BuB

• Pókfej
« Válasz #4610 Dátum: 2013. február 26. - 07:03:24 »
Basszus nem hiszem el, hivatalos, ez lesz az új ruha... :roll:
Komolyan, ennyi fantáziájuk sincs? Mi a fenéért kellett visszamenni a Raimi gagyi cucc felé... legalább akkor a hálók lennének feketék... :-\

Hopp, közbe befutott az első lencsevégre kapott kép is:

« Utoljára szerkesztve: 2013. február 26. - 07:08:10 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

BuB

• Pókfej
« Válasz #4611 Dátum: 2013. február 26. - 09:10:18 »
Még pár kép:

Úgy nézem azért nem olyan "vastagok" a hálók a rucin, mint Raiminél... és a jel is megőrízte az első részbeli hosszúúúú láb dizájnját...  azért remélem ezért a ruhetervező nem kap fizetést... nagy kunszt lenyúlni az első 3 részbeli ruci kinézetét... :roll:

Éééés, dobpergés.
MJ:

Én kérek elnézést, mert reménykedtem egy dögös/aranyos MJ-ben (google képek alapján...), bár itt olyan, mintha a sminkes szabadságon lenne... :-\
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 26. - 09:16:53 írta BuB »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4612 Dátum: 2013. február 26. - 09:41:54 »
A maszk nekem nagyon bejön, de MJ?????  Persze nézzük a jó oldalát, ezek után majd mind visszasírjátok Kristent!  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #4613 Dátum: 2013. február 26. - 09:44:45 »
Na, azt azért nem ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4614 Dátum: 2013. február 26. - 09:56:29 »
Micsoda kreatív alkotógárdája van ennek a filmnek ;D Ezek a nagy szemek pedig így a valóságban ritka hülyén festenek. Összevetve az előző rész szemlencséjével totál röhejesnek hat ez a szem...
És ahogy elnézem nem csak ruha terén kísért a múlt hanem sajnos érinti a főszereplőket is! Szegény MJ-t eddig egy adaptációban sem tudták rendesen eltalálni :hehe:
Szóval én azt mondom,hogy az ASM 1-ben használt gönc és szem jó ahogy van és csak apróbb módosításokat kellett volna finomítani rajta nem pedig előkotorni a Raimi-s hacukát.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4615 Dátum: 2013. február 26. - 10:41:11 »
Lehet, hogy totál visszatérnek a 60-as évekbe, és más vonalon folytatják a sztorit. Az Amazing 15-ben Peter arra gondol, amikor May néni össze akarja hozni egy vakrandira MJ-vel, hogy milyen lehet már ez a csaj? Biztos egy horrorfilmből menekült. :)
Na a film innen veszi fel a történetszálat, Peter ajtót nyit, meglátja MJ-t és: "Basszus, igazam volt!"

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4616 Dátum: 2013. február 26. - 11:55:46 »
Lehet, hogy totál visszatérnek a 60-as évekbe, és más vonalon folytatják a sztorit. Az Amazing 15-ben Peter arra gondol, amikor May néni össze akarja hozni egy vakrandira MJ-vel, hogy milyen lehet már ez a csaj? Biztos egy horrorfilmből menekült. :)
Na a film innen veszi fel a történetszálat, Peter ajtót nyit, meglátja MJ-t és: "Basszus, igazam volt!"

De gonosz.  :lol:

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4617 Dátum: 2013. február 26. - 12:48:22 »
Azért várjunk meg egy képet ahol smink is van rajta. :D Google alapján tud jól is kinézni a csaj.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4618 Dátum: 2013. február 26. - 12:49:07 »
Ő MJ? Ő? Őööö, ez miez ezmi ...? Ööö, izé, ez most komoly? Ööö...  Nem csak sminkes kell a csajnak, de photoshop is. Ennyi erővel lehetek én Peter :-)  :spidey:
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 26. - 12:51:44 írta slider78 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4619 Dátum: 2013. február 26. - 12:56:41 »
Elég izmos nyaka és álla van, de meglátjuk egy kis sminkekl és a játéka közben. biztos elbűvölő és aranyos. és talán még a képregényes személyiséget is tudja hozni.
Bár ha ez a forgatáson készült, akkor már sminkben van....

Nekem tetszik a nagy szemlencse, de valamit megetarthattak volna az előző ruha merevségéből és piszkos hatásából. így csak egy cosplay, sztreccs, míg a régi talán még védett is egy két horzsolástól.

Basszus nem hiszem el, hivatalos, ez lesz az új ruha... :roll:
Komolyan, ennyi fantáziájuk sincs? Mi a fenéért kellett visszamenni a Raimi gagyi cucc felé... legalább akkor a hálók lennének feketék... :-\
Feketék azok, csak megcsillan a sima felületen a fény és ettől feketének látszik. ami a raimisen is így volt szerintem vagy én azt hittem, mégis minden játékfigurán ezüstre festették. vagy rosszul láttam?
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 26. - 13:08:32 írta VTomi »