Pókember jelmezével nem tudom, mi bajotok, sokkal képregényesebbnek tűnik, mint az első részben volt, filmen meg ezerszer jobban fog kinézni.
A csajt illetően pedig egyrészt a dzsekin magasan vannak a zsebek. Álljatok meg egy tükör előtt leengedett karral. Most tegyétek a kezeteket a hasatokon nagyjából a veséitek elé, vagy inkább a bordáitok aljára és húzzátok fel a könyökötöket. A vállatok magasabban lesz, a nyakatok pedig megfeszül és vastagabbnak tűnik. A dzsekin lévő magas zsebek pont ezt a hatást keltik. Szóval egyáltalán nincs gond az alakjával, nem olyan izmos, mint hiszitek. A kabátot se biztos, hogy fogja viselni a filmen, lehet, hogy csak a hideg miatt adták rá forgatási szünetben, szóval ezzel nincs semmi gond.
Nem tudom, hogy tényleg ennyire minimálsminkkel akarják-e majd szerepeltetni, vagy tényleg nincs még kisminkelve. Utóbbi esetben annyit fűznék hozzá, hogy volt barátnőm hobbiból fotózásokon sminkelt és higgyétek el, rengeteget tud dobni egy lányon a smink, akár aranyos kislányból vadócot is lehet csinálni. Ebből a lányból pedig igen, akár topmodellt. (Nem tudom, láttatok-e már modelleket smink nélkül...)
Problémám nekem egyedül a hajával van. Itt a természetes vörös hatást próbálták elérni, de festett vörösnek jobb lett volna, kicsit élénkebb hajszínnel. A legnagyobb probléma viszont a frizura. Egyenes és frufru nélküli. MJ-nek alapból frufruja van a képregényben, szóval eleve nem értem, miért nem figyelt erre a fodrász, másrészt, ennek a lánynak előnytelen ez a frizura, egy oldalra fésült frufru lenne ideális az arcához. Konkrétan ilyenre gondolok:

Nézzétek meg, hogy itt mennyivel jobb sminkben és a haját képzeljétek el vörösben. Továbbá az arca se tűnik annyira visszafogottnak.
Szerintem filmen is sokkal jobban fog kinézni, mint a fenti forgatási fotókon, de azért remélem, a haján javíanak majd. Ha kicsit jobban lenne elválasztva, már az is segítene.
Még egy dolog: Semmi se garantálja, hogy MJ itt is modell lesz. Az ultimate verzió se volt az.