Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 953533 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #4640 Dátum: 2013. február 26. - 17:44:48 »
Elég izmos nyaka és álla van, de meglátjuk egy kis sminkekl és a játéka közben. biztos elbűvölő és aranyos. és talán még a képregényes személyiséget is tudja hozni.
Bár ha ez a forgatáson készült, akkor már sminkben van....
Szerintem az egész csaj eléggé izmos, így énnekem nem is nagyon a kis cuki kislány jelző ugrik be róla.
Ezek szerint az új sztoriba MJ nem top model lesz, hanem fitness model?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4641 Dátum: 2013. február 26. - 17:50:56 »
A feje meg a nyaka olyan erős, amúgy vékony a teste.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #4642 Dátum: 2013. február 26. - 17:51:42 »
Pókember jelmezével nem tudom, mi bajotok, sokkal képregényesebbnek tűnik, mint az első részben volt, filmen meg ezerszer jobban fog kinézni.

A csajt illetően pedig egyrészt a dzsekin magasan vannak a zsebek. Álljatok meg egy tükör előtt leengedett karral. Most tegyétek a kezeteket a hasatokon nagyjából a veséitek elé, vagy inkább a bordáitok aljára és húzzátok fel a könyökötöket. A vállatok magasabban lesz, a nyakatok pedig megfeszül és vastagabbnak tűnik. A dzsekin lévő magas zsebek pont ezt a hatást keltik. Szóval egyáltalán nincs gond az alakjával, nem olyan izmos, mint hiszitek. A kabátot se biztos, hogy fogja viselni a filmen, lehet, hogy csak a hideg miatt adták rá forgatási szünetben, szóval ezzel nincs semmi gond.
Nem tudom, hogy tényleg ennyire minimálsminkkel akarják-e majd szerepeltetni, vagy tényleg nincs még kisminkelve. Utóbbi esetben annyit fűznék hozzá, hogy volt barátnőm hobbiból fotózásokon sminkelt és higgyétek el, rengeteget tud dobni egy lányon a smink, akár aranyos kislányból vadócot is lehet csinálni. Ebből a lányból pedig igen, akár topmodellt. (Nem tudom, láttatok-e már modelleket smink nélkül...)
Problémám nekem egyedül a hajával van. Itt a természetes vörös hatást próbálták elérni, de festett vörösnek jobb lett volna, kicsit élénkebb hajszínnel. A legnagyobb probléma viszont a frizura. Egyenes és frufru nélküli. MJ-nek alapból frufruja van a képregényben, szóval eleve nem értem, miért nem figyelt erre a fodrász, másrészt, ennek a lánynak előnytelen ez a frizura, egy oldalra fésült frufru lenne ideális az arcához. Konkrétan ilyenre gondolok:

Nézzétek meg, hogy itt mennyivel jobb sminkben és a haját képzeljétek el vörösben. Továbbá az arca se tűnik annyira visszafogottnak.
Szerintem filmen is sokkal jobban fog kinézni, mint a fenti forgatási fotókon, de azért remélem, a haján javíanak majd. Ha kicsit jobban lenne elválasztva, már az is segítene.

Még egy dolog: Semmi se garantálja, hogy MJ itt is modell lesz. Az ultimate verzió se volt az.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4643 Dátum: 2013. február 26. - 17:58:18 »
Én az izmosságot az egész alakos képeire gondoltam, amiket leguberáltam a netről, és kifejezetten sportos, izmos, jó alakja van.
Ergó a megjegyzésem egyáltalán nem negatív értelmű volt a szinésznőre.
Az alakja alapján egy kifejezetten magabiztos csajnak képzelném el, nem egy gyámoltalan rinyáló ribinek.
Ez alapján mondjuk inkább tudnám fekete-macskának elképzelni.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #4644 Dátum: 2013. február 26. - 18:05:26 »
Én az izmosságot az egész alakos képeire gondoltam, amiket leguberáltam a netről, és kifejezetten sportos, izmos, jó alakja van.

Igen, ebben igazad van, bár nem is konkrétan neked céloztam a dolgot, inkább úgy általánosságban a "bikanyakas" képet próbáltam megvédeni.
De az alkata alapján amúgy tényleg inkább valamilyen atletikusabb szuperhősnő illene hozzá.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4645 Dátum: 2013. február 26. - 18:16:03 »

Igen, ebben igazad van, bár nem is konkrétan neked céloztam a dolgot, inkább úgy általánosságban a "bikanyakas" képet próbáltam megvédeni.
De az alkata alapján amúgy tényleg inkább valamilyen atletikusabb szuperhősnő illene hozzá.

Mondom én,hogy tökéletes She-Hulk lenne :D

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4646 Dátum: 2013. február 26. - 18:46:41 »
Éééés megint jön a rengeteg fikázás...

Éééés téged miért zavar a véleménynyilvánítás? Most még a többség visszafogott volt...
Nem zavar csak véleményem szerint jobb egy filmet annak megnézése után lehúzni (már aki lehúzza) hisz nem tudhatjuk, hogy mi lesz az összhatás. Lehet hogy kamrában abszolút máshogy fog kinézni Mj, fényekkel, utómunkával megoldva és ugyanez vonatkozik a pók rucira is. Na meg ha vki eleve rosszul áll hozzá a filmhez... Annak biztos nem fog tetszeni

Brian Haley lesz Phil Watson?
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 26. - 19:12:42 írta Sullkrisz »
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4647 Dátum: 2013. február 26. - 20:27:55 »
Itt most senki nem húzta le magát a filmet. ;) Senki nem írt olyat, hogy "hú, ha ez a csaj lesz M.J., vagy ha ilyen lesz a pókruha akkor én már meg se nézem". Egyszerűen csak leírtuk a véleményünket az eddig megjelent információkról. Ettől még a film lehet jó is, rossz is, de nem erről beszéltünk.
Egyébként mivel ez a film egy folytatás, az előző rész alapján mindenkinek megvan a maga elvárása/előítélete az új filmmel kapcsolatban. Ezek teljesen szubjektív vélemények, amiket el lehet mondani. Nyilván, akiknek nagyon tetszett az előző rész, azok hasonló szuper élményt várnak a folytatástól is. Akiknek viszont többé-kevésbé csalódás volt az előző rész (ebbe a táborba tartozom én is), azok kissé szkeptikusak az új résszel kapcsolatban. De én például határozottan pozitív előrelépésnek látom, hogy komolyan hozzányúltak a pókruhához, így a folytatás már látatlanban is jobb esélyekkel indul nálam, mintha nem történt volna változás ez ügyben. Egyébként valóban előfordulnak pozitív csalódások is, ahogy Psycho írta a másik topicban, és én el is szoktam ismerni, ha egy film felülmúlja az elvárásaimat. ;)

Amúgy majdnem biztos vagyok benne, hogy végül még a legelszántabb fikázók is mindig megnézik ezeket a filmeket - legfeljebb nem moziban, illetve nem azonnal, de megnézik. Mert győz a kiváncsiság és a képregényrajongás. Egy Pókembert nem lehet kihagyni, még akkor sem, ha esetleg a kritikák egyöntetűen ultra szarnak nyilvánítanák.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4648 Dátum: 2013. február 26. - 20:49:53 »
Igazad van. Bocs. Az a baj velem, hogy mindig a póki facebook oldalából indulok ki, ahol mindenki vagy imádja vagy ugy lesz*rja az új részt mintha a legrosszabb film lenne. :P Úgy hogy némelyek alig tudtak okot adni rá, hogy mér nem tetszett nekik. Ez vonatkozik a film megjelenése előtti és utáni kommetelőkre is egyaránt. Az uccsó bekezdésnél is teljesen igazad van, hisz az arc nélküli manus se bírta ki hogy ne nézze meg az avengerst :)
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 26. - 21:03:31 írta Sullkrisz »
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4649 Dátum: 2013. február 26. - 21:42:41 »
Az a baj velem, hogy mindig a póki facebook oldalából indulok ki, ahol mindenki vagy imádja vagy ugy lesz*rja az új részt mintha a legrosszabb film lenne. :P Úgy hogy némelyek alig tudtak okot adni rá, hogy mér nem tetszett nekik.
Gyanítom, hogy arra a facebook oldalra nem csak rajongók írkálnak. :D Trollok, illetve nagydumás megmondóemberek meg majdnem minden közösségi oldalon előfordulnak. :D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4650 Dátum: 2013. február 26. - 22:27:24 »
A maszk nagyon bejön! MJ nem!

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4651 Dátum: 2013. február 26. - 22:35:46 »
Ami nekem a ruhában nagyon szemet szúrt az a derék tájt a több vízszintes háló sor. A ruhán eredetileg csak egy van, ez itt a fórum fejlécében is látszik.
Amúgy ez a hosszú pók embléma és a klasszik ruha elég fura kialakítása. Az előző ruhában minden új volt, bár kezdetben az azért volt szokatlan, mert teljesen új volt, viszont abba jobban beleillett az elnyújtott pók. Ebbe a klassziba talán még annyira sem, de amúgy szerintem nagyon patent az új ruha. A legjobban a megmagyarázós részre leszek kíváncsi, hogy miért kell az új ruha.

MJ-vel kapcsolatban meg egyelőre várok, én az eddigi szereplőkben sem hittem, hogy jók lesznek, és aztán rádöbbentem, hogy jók is voltak, így ha őt választották ki MJ szerepére, az okkal van.
Amúgy mindenkit lehet rossz szögből fotózni.
SD. EJC.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4652 Dátum: 2013. február 26. - 23:14:21 »
Felkerült pár új kép amiken már ki van sminkelve a csaj és jól néz ki. Nem egy szupermodell, de sztem a castingnál inkább a színészi képességet nézték.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4653 Dátum: 2013. február 26. - 23:33:11 »
peti40: Miért nem linkeled be őket? Hadd lássuk mi is. :)

A hálómintázatnál én egy ilyennek tudtam volna nagyon örülni:

Szerintem nagyon királyul néz ki. 8)

Ha már klassziknál tartanak, akkor remélem, ha lesz fekete pókruha ( nagyon szeretném, ha lenne ), akkor ott is a klasszikus kinézetet veszik alapul. ;)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4654 Dátum: 2013. február 26. - 23:36:25 »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4655 Dátum: 2013. február 26. - 23:41:36 »
Így egy fokkal tényleg jobb. Még mindig nehéz elképzelni ezzel a pufók arccal MJ-nek, de az alakításával meggyőzhet. Az előző részben is jól eltalálták a karakterek jellemeit. ;)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4656 Dátum: 2013. február 26. - 23:48:15 »
Egyetértek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4657 Dátum: 2013. február 26. - 23:49:29 »
Heh, már el is felejtettem, hogy Garfield is benne lesz!  ;D

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4658 Dátum: 2013. február 26. - 23:51:35 »
:D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4659 Dátum: 2013. február 27. - 00:31:04 »
Miért, Tobey-t vártad? ;D