Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949012 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Pókember
« Válasz #6000 Dátum: 2013. december 08. - 18:07:24 »
Ez csak most tűnik így még az elején,de amint felgyorsulnak az események tudom,hogy a Sony-nál erőteljesen beindul majd a bullshit gépezet és a nagy erőlködésben totál el fogják vetni a sulykot :roll: De ne legyen igazam és kapjunk végre egy korrekt Pók szériát. Engem már az se érdekel,ha radikális változtatásokat eszközölnek, csak mindezt ötletesen és frankón tegyék :spidey:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6001 Dátum: 2013. december 08. - 18:09:58 »
Ez csak most tűnik így még az elején,de amint felgyorsulnak az események tudom,hogy a Sony-nál erőteljesen beindul majd a bullshit gépezet és a nagy erőlködésben totál el fogják vetni a sulykot :roll:

Igazából én is ettől félek.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6002 Dátum: 2013. december 08. - 18:11:41 »
Ugyan, előttem van, amint a kis Harry valamilyen manóként, eszeveszettül üvöltözik, és rángatja Gwent a hídon, aztán Póki nekiakar lendülni, (mindez bullet time módban) és akkor lelöki a csajt, de ő már későn kapja el. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6003 Dátum: 2013. december 08. - 20:53:09 »
Én nem hinném, hogy Gwen meghalna. Ha eleve 4 részben gondolkodnak, akkor a 3-ban kell megtörténnie. Már csak azért is, hogy legyen némi szerelmi háromszög a filmben. Valamivel ki kell tölteni a CGI-mentes időt is.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6004 Dátum: 2013. december 11. - 12:50:21 »

Lehet a 4.-re már se Gwen, se Peter nem lesz. Elképzelhető, hogy Miles Morales is képbe jöhet.
« Utoljára szerkesztve: 2013. december 11. - 12:56:18 írta Szilánkmentes »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6005 Dátum: 2013. december 11. - 13:34:17 »
Azt én totál kizártnak tartom.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6006 Dátum: 2013. december 11. - 13:53:01 »
Miles elég pozitív fogadtatásban részesült és mindenki csak dicséri a füzetet azóta is. Engem igazából a Garfield szóhasználata enged erre következtetni, mert nem azt mondja, mint általában a színészek, mikor nincs egy szerződés aláírva, de lehet szó róla, hanem úgy fogalmaz, hogy lesz ASM4, de Neki ehhez nincs köze. Tehát van egy létező projekt, amelyben ő már nem egy tényező (?). Legalábbis én így értem.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #6007 Dátum: 2013. december 11. - 13:58:30 »
Azt én totál kizártnak tartom.
vagy inkább csak nem mered elképzelni, hogy megtennék.
This is a joke. A real practical Joke.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6008 Dátum: 2013. december 11. - 15:57:52 »
Fekete Pókember ne ne neeeeeee, komolyan ez már röhejes. Vezér, Fury, anyámtyúkja annyira szánalmas és röhejes...ha tényleg megcsinálják akkor remélem Jaden Smith lesz Pókember, hogy hab is legyen a tortán.
Tejet kérek! Csokisat!

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6009 Dátum: 2013. december 11. - 16:31:22 »
Vagy azt is jelentheti a nyilatkozat, hogy még nem került szóba, hogy aláírják a szerződést. A 4. rész előtt nem kéne bedobni a Sinister Six-et szerintem. Viszont az biztos, hogy én úgy építeném fel a történetet, hogy a 3 részben meghal Gwen, a 4-ben pedig Peter valamilyen módon kapcsolatba kerül a szimbiótával, azért is lenne jó mert a gyász különösen sebezhetővé tenné, ilyenkor az emberekben rengeteg düh és keserűség van. Milyen jó lenne látni az igazi fekete ruhát a vásznon. Fantasztikusan nézne ki.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6010 Dátum: 2013. december 11. - 16:48:14 »
Szerintem semmi szokatlan nincs a nyilatkozatában. 3 filmre írt alá szerződést, vagyis óvatosan fogalmaz, hogy felsrófolja az árat, amit majd kapni fog a 4. részért. Különben is, egy szóval sem mondta, hogy nem Peter Parker lesz benne, csak azt, hogy nem biztos, hogy ő.
Milest továbbra is totál kizárt dolognak tartom. Hiába a képregény pozitív fogadtatása, ez továbbra is csak 60000 olvasót jelent, vagyis a mozinézők 99%-a csak nézne, hogy WTF ez az alak, és miért lett Pókember kisgyerek és fekete. Nem fog megtörténni.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6011 Dátum: 2013. december 11. - 18:34:59 »
Egyetértek. Az átlag filmnézőnek Pókember = Peter Parker. A külföldi oldalakon felvetették, hogy érdekes lenne ha nem lenne minden színészváltás után reboot. Mint a Bond filmeknél. Szerintem is érdekes ötlet. Így eljuthatnánk olyan történetekig is ami egy trilógiában lehetetlen lenne. Például a Klón sztori, a Polgárháború stb. Azt a véleményemet fenntartom, hogy nagyon hiányzik a filmekbe a maffia szál. Így be lehetne hozni másodvonalas ellenségeket és nem kéne erőltetett motivációt adni nekik. Egyszerű bérencek lennének. A 94-es rajzfilmsorozatban például a Vezér hozta össze a Sinister Six-et, hogy Pókembert eltegye az útból, később persze fellázadtak ellene. Tudom, hogy nem képregénypontos megvalósítás de számomra nagyon érdekes volt. Egyébként a trailerben van egy közeli a Manóról ahol zölddé változik és van az a jelenet mikor Pókember fejbe rúgja a deszkán, ott az arca egyértelműen nem zöld, szerintem két karakterről van szó csak ügyesen vágták az előzetest. Láttam pár sztoriboardot ami felkerült a netre és ott Harry az ultimate Manóvá alakul a képeken. Már várom a következő trailert. Szeintem ez a legizgalmasabb időszak az ilyen filmeknél, mert még lehet ötletelni, reménykedni, hogy aztán a film elvegye az életkedvünket :D

Kizárt dolognak tartom, hogy Garfield ne vállalja a trilógia után is. Az, hogy neki ez hatalmas megtiszteltetés nem hiszem, hogy pr szöveg.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6012 Dátum: 2013. december 12. - 00:24:27 »
Fekete Pókember ne ne neeeeeee, komolyan ez már röhejes. Vezér, Fury, anyámtyúkja annyira szánalmas és röhejes...ha tényleg megcsinálják akkor remélem Jaden Smith lesz Pókember, hogy hab is legyen a tortán.

Ha ez megtörténne számomra halott az egész...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6013 Dátum: 2013. december 12. - 14:54:30 »
És ha esetleg meglépnék azt,hogy Peter hal meg a 4-ik részben, majd helyette jön Miguel O'Hara? Azt hogy fogadnátok? Mert én elég jól azt kell mondjam ;D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #6014 Dátum: 2013. december 12. - 15:18:55 »
vagy oktopusz jön helyette.
This is a joke. A real practical Joke.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #6015 Dátum: 2013. december 12. - 15:53:57 »
Ezekkel az ötletekkel lehetne jó pár millió dollárt bukni.  :brow: Mert az lehet, hogy mi megnéznék, mint képregény fanok, de az átlag nézőnek a fele sem.
Ilyen alapon Noir-os Pók-világot is megfilmesíthetnék, ha már az X-Men-ben is visszamennek az időben.

Így eljuthatnánk olyan történetekig is ami egy trilógiában lehetetlen lenne. Például a Klón sztori, a Polgárháború stb.
Azért ezek filmes léptékben is minimum 5 film. Rebootolni akarják az F4-et, Daradevillt, nincs Póknő, nincs SheHulk, se Luke Cage. Nem azt mondom, hogy az összes hősről csináljanak filmet, mert fölösleges (ki nézne meg egy Luke Cage, vagy SheHulk filmet?), de szerintem egy PH-hoz még kevés fontos szereplő lett megfilmesítve. Nincs előtörténetük a filmes univerzumban. Vagy ha léteztek, hol voltak eddig? Spec amikor jöttek az "ufók" New Yorkba a BA1-ben.
Minimum az kellene, hogy kis szerepekre a nagyobb hősök filmjeiben feltűnjenek. Az kezdetnek elég lenne.
SD. EJC.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6016 Dátum: 2013. december 12. - 16:30:43 »
Szerintem attól,hogy új arc veszi fel a pókjelmezt, még tudnának csinálni sikeres filmet. A népet úgysem ez foglalkoztatja hanem az értelmetlen robbanások és a CGI orgia ;) Oké, eleinte néhányan furcsállanák,de úgy gondolom,hogy PP nem hagyott akkora nyomot a mozinézőkben mint mondjuk bennünk comic book geek-ekben ;D Meg aztán a filmes világban egy elég szürke karakternek számít nem úgy mint a Hugh Jackman féle Wolvie. És egyáltalán nem lenne gáz egy néger pókember! Kivéve akkor,ha Peter-t barnítanák le :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6017 Dátum: 2013. december 12. - 18:01:14 »
Legyen egy dús-bajuszú indiai Pókember.  :hehe:

balogh44

• Thanos
« Válasz #6018 Dátum: 2013. december 12. - 21:18:54 »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6019 Dátum: 2013. december 12. - 21:37:43 »
Nem semmi képesség ott fent bohóckodni szupererő nélkül. Le a kalappal!

-------

http://thedailybugle.tumblr.com/

Eddie Brock cikk Pókember vs. Enforcersről.