Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 937884 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #7560 Dátum: 2016. augusztus 23. - 14:17:59 »
Arról nem is beszélve,hogy olyan szinten túlérzékennyé vált az emberek nagy része,hogy az hihetetlen.
Ezzel maximálisan egyetértek. Tökéletesen illusztrálja is a fentebb olvasható komment áradat. :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7561 Dátum: 2016. augusztus 23. - 15:38:08 »
A lentiek nagy részével tök egyetértek. Marhaság a rasszizmust erre ráhúzni, mert ez nem a rassz ellen szól, hanem a megszokott szereplők ellen. Senkit sem érdekel, hogy el tudja játszani egy fekete is Flasht, vagy MJ-t, mert miért ne tudná, de épp ugyanaz: ha mostantól a képregényben rajzolnák őket - és nem is kell feketének! - tök másképp, akkor is kiakadna mindenki, mert megismertük őket, megszoktuk, hogy néznek ki. Én például ezért nem bírtam soha Mekit, vagy most Ramost. Mert az ő MJ-e, az ő May nénije, Petere alig hasonlít ahhoz, akit megszoktam, megismertem és megkedveltem.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7562 Dátum: 2016. augusztus 23. - 19:28:14 »
A lentiek nagy részével tök egyetértek. Marhaság a rasszizmust erre ráhúzni, mert ez nem a rassz ellen szól, hanem a megszokott szereplők ellen. Senkit sem érdekel, hogy el tudja játszani egy fekete is Flasht, vagy MJ-t, mert miért ne tudná, de épp ugyanaz: ha mostantól a képregényben rajzolnák őket -
Egen... és engem ez is kezd zavarni... volt már erre példa, hogy egy csomó mindent-mindekit behoztak/megváltoztattak a filmek hatására... jó, persze, gondolom most a film miatt nem lesz Flashből egy nyeszlett (bocs, mi is a srác?) arab gyerek, vagy MJ-ből néger... de mi lesz ha az oly régóta levegőben lógó Marveles Comics rebútban (márha lesz belőle valami-valaha) már így fognak megjelenni a karakterek, merhogy a filmekben így szerepelnek...  :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7563 Dátum: 2016. augusztus 23. - 19:37:20 »
Idézet
jó, persze, gondolom most a film miatt nem lesz Flashből egy nyeszlett (bocs, mi is a srác?) arab gyerek

Te hol olvastál olyat,hogy Ezra Miller arab? Mert a wikipédia szerint anyai ágon német-holland gyökerekkel rendelkezik míg a faterja zsidó származású. Ja és ennek tetejében pénszexuálisnak vallja magát,de pánikra semmi ok, mert a Flash-ban úgyse önmagát fogja alakítani  :lol:

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #7564 Dátum: 2016. augusztus 23. - 19:52:56 »
Egen... és engem ez is kezd zavarni... volt már erre példa, hogy egy csomó mindent-mindekit behoztak/megváltoztattak a filmek hatására... jó, persze, gondolom most a film miatt nem lesz Flashből egy nyeszlett (bocs, mi is a srác?) arab gyerek, vagy MJ-ből néger... de mi lesz ha az oly régóta levegőben lógó Marveles Comics rebútban (márha lesz belőle valami-valaha) már így fognak megjelenni a karakterek, merhogy a filmekben így szerepelnek...  :-\
Nekem az Ezra Milleres Flash-sel csak egy bajom van:hogy nem Grant Gustin. :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7565 Dátum: 2016. augusztus 23. - 20:17:48 »
Ok, ez ugye egy jó példa arra, hogy Flasht végre Villámozzuk, én amúgy is az esetek többségében a DC Szuperhős Flash-Villámot, Villámozni szoktam.  ;D

Itt most Peter Parker barátjáról, Flash Thompsonról írogattam volna példálozva, és nem Flash-Villámra gondoltam...  :hehe:  :P    ő lett arab, vagy valami arabos beütéses srác az új PÓkiban.
(amúgy Ezrára meg inkább mondtam volna valami Kínai beütést, de ezt anno lebeszéltük, hogy nem az)

Raisu

• Traveller
« Válasz #7566 Dátum: 2016. augusztus 23. - 20:33:21 »
Nekem az Ezra Milleres Flash-sel csak egy bajom van:hogy nem Grant Gustin. :lol:
Szerintem pont az a legjobb benne, hogy nem Grant Gustin. :D

Itt most Peter Parker barátjáról, Flash Thompsonról írogattam volna példálozva, és nem Flash-Villámra gondoltam...  :hehe:  :P    ő lett arab, vagy valami arabos beütéses srác az új PÓkiban.
Még mindig guatemalai. ;)

Winkle

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #7567 Dátum: 2016. augusztus 23. - 20:48:04 »
A Csodálatos Pókember VHS: narrációs
Pókember: A Sárkány Barlangjában VHS: szinkron
A Pókember Visszatér VHS: szinkron
A Csodálatos Pókember-ben Kautzky Armand, a másik kettőben pedig Felföldi László volt a magyar hangja Nicholas Hammond-nak.

Nem is tudtam, hogy a Spider-Man Strikes Backből is volt magyar változat. A suliban volt egy srác, aki bizonygatta, hogy van harmadik Pókember film is, de nálunk nem volt a videotékában, meg a gyerek amúgy is nagy hantás volt, úgyhogy nem hittem neki, de akkor mégis igaz!   :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7568 Dátum: 2016. augusztus 23. - 21:21:07 »
Nekem is. Ha GG játszaná, egészen biztosan megnézném az elsők között moziban, így meg nem túl esélyes.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #7569 Dátum: 2016. augusztus 23. - 21:25:51 »
Nekem is. Ha GG játszaná, egészen biztosan megnézném az elsők között moziban, így meg nem túl esélyes.
hogy mi? Ha én játszanám?
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7570 Dátum: 2016. augusztus 23. - 21:34:50 »
Akkor is megnézném.  :D

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7571 Dátum: 2016. augusztus 24. - 07:50:50 »

Hát nem tudom, én pont, hogy örülök neki. Az a kevés színészi játéka (meg a többnyire flegma tekintete) egy Glee-ben vagy CW sorozatban elmegy, de egy komolyabb kaliberű filmbe azért komolyabb színész is kell. Az elején bírtam, de már sokszor kizökkent ez a sorozatból.

Amúgy Matt Damont emlegetik a filmes Zöld Íjász szerepére, volt vmi fan digitális koncepció is, ami engem nagyon meggyőzött.

Szerk.: ez: http://www.cosmicbooknews.com/images1/matt-damon-green-arrow.jpg Csak linket rakok, így is nagyon OFF már.
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 24. - 07:53:13 írta Kilgores »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7572 Dátum: 2016. augusztus 24. - 08:59:26 »
Egyébként ez a túlzott polkorrekt szereplőátalakítás nem is olyan rég hatalmasat bukott a mozikban az új Fantasztikus Négyes képében. Szerintem túl merész vállalkozás ezt újra bevállalni.  :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7573 Dátum: 2016. augusztus 24. - 10:30:31 »
Vaaagy, akár akkor belehetett volna vállalni, hogy a Miles Morales érát viszik vászonra, és nem kell senkit befekíteni/latinóvá tenni, mindenki maradhatott volna olyan, amilyennek ki lett találva, és nem sértődik meg egyik raszt sem, mert kimaradt a filmből....     :roll:
ja, mondjuk, akkor meg lehet, hogy elkezdtek volna fehéríteni karaktereket, hogy legyenek benne?  ;D  :hehe:

Idézet

Hát nem tudom, én pont, hogy örülök neki. Az a kevés színészi játéka (meg a többnyire flegma tekintete) egy Glee-ben vagy CW sorozatban elmegy, de egy komolyabb kaliberű filmbe azért komolyabb színész is kell. Az elején bírtam, de már sokszor kizökkent ez a sorozatból.
[/quote]

Szeretem a Villámot Grant G-vel, és nem is voltam/vagyok oda annyira Ezra választásáért, de azt el kell ismernem, hogy ebben az 1 perces trailerben &khm# jó volt... ahogy Bruce hozzá vágja a Batarangot és Ezra arcán végig játszódik, hogy "basszus, ez miért vág hozzám valamit..." majd azután, ahogy végig fut az arcán a felismerés:  "bazzeg, ez egy batarang, ez a pali a Batman, itt nálam". Zseniális volt.  :ohmy:

Todd

• Pókfej
« Válasz #7574 Dátum: 2016. augusztus 24. - 11:57:04 »
Akkor azon sértődtek volna meg a rajongók, hogy de miért a fekete Pókembert vitték vászonra, miért nem Parkert.
Ahogy pl. egyes rajongók azon is meg tudnak sértődni, hogy miért a 66-os Batmant dolgozzák fel rajzfilmben.  :lol:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #7575 Dátum: 2016. augusztus 24. - 13:35:21 »
a rajongó, az rajongó

BuB

• Pókfej
« Válasz #7576 Dátum: 2016. augusztus 24. - 18:07:48 »
Akkor azon sértődtek volna meg a rajongók, hogy de miért a fekete Pókembert vitték vászonra, miért nem Parkert.
Ahogy pl. egyes rajongók azon is meg tudnak sértődni, hogy miért a 66-os Batmant dolgozzák fel rajzfilmben.  :lol:
Eh, na megint megtaláltál..  :roll:
Nem sértődtem meg... inkább csak rohadtul felb@$#ott, hogy abba a vacakba képesek voltak pénzt fektetni, valami értelmesebb helyett...

He, és van az a pénz, már Stan Lee is kiállt Zandaya mellett... van az a pénz az öregnél is.  ;D Valszeg elővették, hogy csillapítsa a rajongókat... a végén még tényleg lesz valami ebből a pletykából.
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 24. - 18:18:36 írta BuB »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7577 Dátum: 2016. augusztus 24. - 18:46:37 »
Nem hinném, hogy Stan ezt pénzért teszi. Van neki elég, élete végefelé már nem hiszem, hogy bohócot akarna csinálni magából főleg pénzért, és eddig minden, de minden esetben csak jót mondott minden Marvelfilm minden egyes szereplőválasztásáról. Nyilván tudja, hogy ki ő, hogy adnak a szavára, és biztosan nem akar ő lenni a filmes univerzum bukásának oka. Plusz még az is, hogy szerintem ugyanúgy csodálja a filmes világot, mint mi a képregényeset, ugyanúgy rajong mindenért, ami képregényfilm.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7578 Dátum: 2016. augusztus 24. - 18:49:01 »
Persze, valahol poénnak szántam, de el képzelhetőnek is tartom, hogy szóltak neki, hogy mondjon azért jót róla. :)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #7579 Dátum: 2016. augusztus 25. - 08:00:36 »
Aztán lehet, hogy tényleg nem MJ lesz, hanem Michele Gonzales