A DVd-vel már biztosan termelt profitot.
Ha jól tudom, nálunk is szépen fogyott és elég jó DVD kiadást is kapott a film, úgyhogy lehet azzal nyertek valamit.

Na, egyedül leszek vele, de nekem aránylag tetszett
Nem annyira mint az első kettő, annál jóval rosszabb volt, de pölö Hannibál Kinget tök jó karinak tartottam, és ami különösen tetszett, hogy Dracula nem az a kifejezetten nagy gonosz volt, hogy na most visszatértem és igába hajtom az emberiséget, nem, megmaradt a háttérben és szinte a többi vámpír verő embere volt
És számomra ez tök különleges lépés, az előtte lévő "Drac is back" filemkhez képest.
Nekem is ezért tetszett, a karaktereket és a hangulatot nagyon elkapták, még ha a történet egy kicsit "összevissza" is volt.
Mia Wasikowski
Atyaúristen! Ez a csaj jobb? Eddig többnyire egyetértettem veled hollo, de ez a csaj nem hogy Gwennek szörnyű, de még Szörnyellának se lenne elég jó.
Nem túl előnyös a kép.

A legtöbb hollywodoo elöl elfutnátok, amikor nincs rajtuk smink.

Nembaj, majd, ha lesz másik Gwen/MJ jelöltetetek, róla is keresünk "szörnyellás" képet.

A Superhero movie volt az uccsó film amit megnéztem ilyen kategóriában és még tűrhető volt. (amelyikben hellboy van azt már 10 perc után kikapcsoltam és azóta sem nézek ilyeneket.

) Lényegében nekem is az a szögbelövős jelenet maradt meg, meg azt hiszem, hogy ebben van amikor elmegy az X-menekhez is, de az már nagyon erőltetett volt azért is maradt meg bennem.

Meg amikor a maszkban nem kap levegőt, de az lehet nem ebben a filmben volt...