Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949398 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #1980 Dátum: 2010. november 30. - 13:54:49 »
A cgi télleg nem volt vmi jó, de maga a koncepció, a harc kivitelezése az nekem nagyon tetszett.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

BuB

• Pókfej
« Válasz #1981 Dátum: 2010. december 04. - 16:47:53 »
Infó, hegyek völgyek...
Filmdroid:
Ugyan szép lassan, de biztosan csordogálnak az infók az új Pókember film kapcsán. Már régen meglelték a Hálószövőt Andrew Garfield személyében, aki Emma Stone-nak csaphatja a szelet, a hölgyemény Gwen Stacyt alakíthatja. A főhős nagynénjét és nagybácsikáját Sally Field és Martin Sheen fogják játszani, azt is tudtuk, hogy Rhys Ifans lesz a Gyík, Denis Leary pedig Stacy kapitányt alakítja.

Ám ezúttal Peter Parker szülei is feltűnnek, Campbell Scott és Julianne Nicholson szerződött le Richard és Mary Parker megformálására. Egyelőre nem tudni, hogy csak Peter visszaemlékezésiben láthatjuk őket vagy pedig a cselekmény alatt élő személyek lesznek.

Ezen kívül kiderült, hogy a Falmászónak nem csak a Gyíkkal kell szembenéznie, hanem lesz egy másik ellenfél is. A karakter neve Van Atter, aki Proto-Goblin néven űzi a szuperbűnöző-ipart. A figura nem igazán ismert, eddig egyetlen képregényben volt látható és akkor is csak egy visszaemlékezés során került elő. Mint kiderült Norman Osborn alkalmazottja volt és tesztalanyként vett részt főnöke kísérletében. Van Attert/Proto-Goblint Irrfan Khan kelti életre.

Utóbbi bekezdésre... WTF... :o micsoda gonosz választás, hát erre aztán senki nem gondolt... :hehe:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1982 Dátum: 2010. december 04. - 17:42:16 »
Hát a Peter szüleire kíváncsi leszek, de remélem tényleg csak visszaemlékezésként jellennek majd meg.
Viszont ez a Proto-Goblin... még nem is hallotam róla. Elég nagy bátorságra vall, egy ennyire nem ismert karaktert beletenni egy mozifilmbe. Akkor vagy a Gyík fog nagyon ütni, és mellé bármilyen mellék gonoszt bátran betehetnek. Vagy csak nagyon minimális szerepet kap.
De most amúgy erről a karakterről beszélünk?  :uhoh:

Elég vadul néz ki, kíváncsi leszek hogyan oldják majd meg.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1983 Dátum: 2010. december 04. - 17:49:45 »
Ezt nem lehet jól megoldani. És bakter már megint a kötelező kisebbségivel cseszik el a filmet. Könyörgöm A Proto, vagyis Adder (és nem Atter) egy szőke kék szemű tejbetök volt, erre kapjuk ezt a dülledt szemű indiait.  :drying: És Pete szülei is a S.H.I.E.L.D. nélkül érdekesen lesznek megoldva. Jó nem azt mondom, hogy nem kellenek bele. Viszont így megint csak maguknak mondtak ellen az Ultimate feldolgozás hirdetésével. Ebből csak úgy lehet jól kijönni, ha A Protóval nyiratják ki a Parker szülőket, és Dumbledore elviszi a kis Peherry-t.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1984 Dátum: 2010. december 04. - 18:08:33 »
Tudom, hogy "kövessük-az-eredetit-addiktív" vagy, de ez már azért túlzás kicsit, nem? :) Egy karakter, akit senki sem ismer, aki csak egyetlen egyszer, egy visszaemlékezésben szerepelt, legyen épp ugyanolyan, a filmben is?  ;D Most őszintén: ennyire megszoktad a karaktert, hogy így ragaszkodsz hozzá? :)
Én egyre jobban elvesztem az érdeklődésem, különben. Megint egy Manó? Nem volt már unásig elég belőlük? És persze legyenek fogai is, hogy azért kicsit Venom is legyen.  :drying: A nagynéni-nagybácsi szerintem gáz mindkettő, Emma Stone pedig jó lett volna MJ-nek, erre Gwen lesz. Mintha valaki direkt szórakozna velünk...

BuB

• Pókfej
« Válasz #1985 Dátum: 2010. december 04. - 18:25:41 »
Engem már csak az első képek, és a trailer érdekel, aztán majd eldöntöm mi lesz...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1986 Dátum: 2010. december 04. - 18:28:55 »
Tudom, hogy "kövessük-az-eredetit-addiktív" vagy, de ez már azért túlzás kicsit, nem? :)

Oké majd meglátjuk mit szólsz, amikor eljutunk a Pókember filmekkel a klón sagaig és Kaine-t egy inuit a Sakált meg Faizon Love játsza el.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1987 Dátum: 2010. december 04. - 18:29:59 »
Én már csak Póki ruhájára vagyok kíváncsi, nomeg persze a trailer-re.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1988 Dátum: 2010. december 04. - 18:30:11 »
Na de Ben, Kaine és a Sakál csak egyetlen visszaemlékezésben szerepeltek?  ;) Őket megszoktuk, megszerettük úgy, ahogy vannak. A Proto-Goblint annyira azért nem szokhattad/szerethetted meg úgy, ahogy van.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1989 Dátum: 2010. december 04. - 18:34:06 »
A Proto-Goblint annyira azért nem szokhattad/szerethetted meg úgy, ahogy van.

A fél életemet karakterdokumentációkkal töltöttem. Nekem az a biblia, a járt út.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1990 Dátum: 2010. december 04. - 18:40:43 »
Szóval erről a karakterről is van leírásod Ben. Megmutatod?

BuB

• Pókfej
« Válasz #1991 Dátum: 2010. december 04. - 18:49:32 »
Nem, Ben, tudom mire gondolsz, nem csinálunk róla is leírást. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1992 Dátum: 2010. december 04. - 18:56:16 »
Vagy ha igen, akkor abba már egy dülledt szemű indiai kerüljön.  ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #1993 Dátum: 2010. december 04. - 18:57:49 »
Bakker ez aztán marha eredeti ötlet volt a fejesektől! Miért nem a gyűrűst teszik be mint főellenséget? Kb ő is olyan népszerű és egyedi karakter mint a Proto Manó  :drying:

Látjátok ezért van az hogy inkább maradok a képregénynél mert azokban legalább nem történnek ennyire hajmeresztő dolgok (csak néha,nagyon néha  :hehe:)

balogh44

• Thanos
« Válasz #1994 Dátum: 2010. december 05. - 13:15:55 »
Félek, hogy CGI effekt parádé lesz az egész film! :(

venom75

• Pókfej
« Válasz #1995 Dátum: 2010. december 05. - 15:21:45 »
Nagy a valószínűsége...megfogja ölni a filmet.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1996 Dátum: 2010. december 05. - 15:33:22 »
Megölték a filmet. A szemetek.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1997 Dátum: 2010. december 05. - 16:10:43 »
Ben, nincs valami új, friss híred? Azt mondtad, majd a hétvége felé frissíted a dolgokat! :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1998 Dátum: 2010. december 05. - 16:27:02 »
Írnék én ha lenne miről. De nincs. December közepén pörögnek fel az események minden fronton. Jönnek trailerek, látványtervek stb, de addig csak pletykák vannak és úgymond bennfentes hírek amikről két nap múlva kiderül, hogy nem igaz.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1999 Dátum: 2010. december 05. - 17:05:57 »
December közepén pörögnek fel az események minden fronton. Jönnek trailerek, látványtervek stb.
Nah én ezekre lennék már NAGYON-NAGYON kíváncsi  :spidey: