Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 937150 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #2080 Dátum: 2010. december 29. - 19:51:53 »
Pont ugyanúgy , mintha szimplán ökölbe szorítanád a kezed...
Hát igen, de ezt le is írja, hogy direkt úgy fejlesztette ki a hálóvetőt, hogy csak akkor lépjen működésbe, ha ezzel a két ujjával nyomja be. Ha ökölbe szorítja a kezét attól nem lép működésbe.
Pedig akkor is ugyanaz a két újja nyomja be ugyanazt a pontot. ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2081 Dátum: 2010. december 29. - 19:54:56 »
A szemed és a segged is összeköttetésben van.
:lol: :lol:

Egyébként a hálófolyadék feltalálására az Ulti sorozatban adtak jó alapot azzal, hogy a hálófolyadék Peter apjának volt az ötlete (nyilván nem hálónak szánta), Peter csak tökéletesítette az összetételét az apja kutatási eredményei alapján. Szerintem ezt be lehetne játszani a filmben is, így Peter zsenialitása is tükröződne, de mégsem az lenne, hogy egyedül talált fel egy Nobel-díjas valamit, hanem csak az apja művét fejezte be. :D

Egyébként akár mesterséges, akár bio hálóvetője lesz, el kell fogadni, hogy ez valamilyen szinten sci-fi, úgyhogy ígyis-úgyis áltudományos blablákkal lehet csak megmagyarázni. :)

A Jellegzetes kézmozdulat a hálóvetésnél meg tényleg furán jön ki szerves hálóvető esetében, hisz semmi nem indokolná, hogy pont azzal a kézmozdulattal tudja csak kilőni a hálót, dehát ez a mozdulat Pókember védjegye, nem maradhat ki sehonnan. ;D

Ez most komoly? Az első részben vagy 30 másodperc volt az a jelenet, amikor egy vagány mozdulatot keresett a hálókilövéshez.
Ott konkrétan nem vagány mozdulatot keresett, hanem arra próbált rájönni, hogy hogyan tudja kilőni a hálót a csuklójából. "Véletlenül" természetesen csak a képregényekből jól ismert kézmozdulatra indultak be a szövőszemölcsök. ;D

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2082 Dátum: 2010. december 29. - 21:26:23 »
Elég valószínűtlen, hogy most hálóvetője lesz. Eddig nem volt, és a sok nem hozzáértőnek nem venné be a gyomra, hogy Peter "hirtelen" milyen kis zseni lett.  :roll:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2083 Dátum: 2010. december 30. - 11:33:02 »
A tied a Gyilkos tréfa? :D

Idézet
Ott konkrétan nem vagány mozdulatot keresett, hanem arra próbált rájönni, hogy hogyan tudja kilőni a hálót a csuklójából. "Véletlenül" természetesen csak a képregényekből jól ismert kézmozdulatra indultak be a szövőszemölcsök.
Megnéztem a jelenetet, igazatok van. Hát na. :D Még mindig jobb így, bár ha kicsit erőltetett is, mintha nem lenne meg a kihagyhatatlan mozdulat.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2084 Dátum: 2010. december 31. - 19:32:22 »
Elég valószínűtlen, hogy most hálóvetője lesz. Eddig nem volt, és a sok nem hozzáértőnek nem venné be a gyomra, hogy Peter "hirtelen" milyen kis zseni lett.  :roll:
Igen, ez elég logikusan hangzik (mondjuk ha attól nem akadtak ki a laikusok, hogy Tony Stark mellkasán egy bazinagy lyukat vágtak, amibe egy mini reaktor van beépítve, akkor nem tudom mennyire akadnának ki Peter zseniségén. :hehe: ). Pedig ha az új rendező tényleg szakítani akar a Raimi-féle hagyományokkal, akkor behozhatná a hálóvetőt is a filmbe, ez tökre belepasszolna egy új irányvonalba.:) Én mindenesetre örülnék neki, ha benne lenne.:)
Érdekes amúgy, amikor először meghalottam hogy rendezőváltás meg reboot meg tinipókember, égnek állt a hajam. Most meg már úgy vagyok vele, hogy egyre kiváncsibb vagyok, hogy mi lesz ebből az új filmből.:) Mik lesznek a különbségek, milyen változásokat hoz a film szemléletében/hangulatában a rendezőváltás , miket mernek bevállalni a készítők az előző Póki filmekhez képest, stb. Mint egy kísérlet. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2085 Dátum: 2011. január 05. - 07:58:43 »
No, képek: (nemtom sikerül e...)

bazz, az első képen, ez a Gwen szőrnyű ezzel a szőke hajjal... :-\
De plusz pont, csizmája van ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

venom87

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #2086 Dátum: 2011. január 05. - 09:43:51 »
Szerintem meg nem olyan szörnyű,egész jó Gwen Stacy-ként szerintem!!! :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2087 Dátum: 2011. január 05. - 09:46:44 »
A Raimi féle filmekben már volt egy szörnyű MJ úgyhogy ezen én már ki sem akadok  :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2088 Dátum: 2011. január 05. - 09:50:46 »
Nincs fekete hajpánt.  :(

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2089 Dátum: 2011. január 05. - 09:53:50 »
Igazság szerint ez a Gwen a hajpántot leszámítva teljesen olyan mint a 616-os eredeti. Sokkal jobb lett volna belőle egy Ultimate szerűséget összehozni annak talán több értelme lenne :spidey:
Nem értem miért jó az ha lekoppintják a 60-as 70-es évek szereplőit...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2090 Dátum: 2011. január 05. - 12:03:36 »
Szavakat sem találok. Ez olyan, mint az eredeti Gwen? Ti sosem olvastatok klasszikus Pókembert. Ennél lejjebb már nem lehet süllyedni. Kérem vissza Raimi Gwenjét, pedig az is egyfajta mélypont volt.  :drying: De még mindig ennek a fején ült.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2091 Dátum: 2011. január 05. - 13:29:24 »
Na akkor fussunk neki még1x: Csak ruházatilag olyan mint a classic Gwen amúgy fejre totál nem hasonlít rá és kicsit még duci is...

BuB

• Pókfej
« Válasz #2092 Dátum: 2011. január 05. - 14:07:16 »
Ja, mint amaz.
Tény Emmának nagyon nem áll jól ez a hajszín...
De, az is lehet, hogy olyan lesz, mint perzsia Hercege nője, a filmen tök ari meg szép volt, de a valóságban elég gány, legalábbis nekem nagyon nem jött be, és ég és föld a különbség a két kinézete között, szval lehet a filmen Emma is jó lesz... majd látjuk...
Viszont ez a Peter szimpibb mint Tobey, bár  ekkora szénakazalra hogy fogja felhúzni a maszkot... ;D

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #2093 Dátum: 2011. január 05. - 15:18:50 »
Én pár fotó alapján nem ítélek, nem véletlen tanítják a fotást, baromi egyszerű bárkiről egy előnytelen képet csinálni elég ha pont beszéd közbn fényképezik le az embert, én csak tudom, rohadt kevés kép van rólam amit vállalni mernék nyilvánosság elött, pedig elég átlag kinézetem van.

Tény hogy jobb lett volna ez a lány MJ-nek, de szerintem tökéletesen működni fog a vásznon Gwennek is mert egyébként egy szép lány, igaz hogy a vörös jobban áll neki. Az meg hogy a Raimi féle Gwen jobb és hogy ő a legalja az kifejezetten túlzás.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2094 Dátum: 2011. január 05. - 15:24:03 »
Csak ruházatilag olyan mint a classic Gwen amúgy fejre totál nem hasonlít rá és kicsit még duci is...
Így már egyetértek. Duci arcú Gwen... jó, persze, az előző is rémes volt a Lány a vízben lányaként, Gwennek pedig egész tisztességesen "megcsinálták", biztos lesz ez is még jobb is. De mondjuk "Peter" is siralmas.  ;D Jobban illene Kristynek, MJ unokahúgának... tudjátok, aki bulimiás volt.  :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #2095 Dátum: 2011. január 05. - 16:24:24 »
Garfield-ra rá férne egy hajnyírás! :D
De legalább nincs fekete keretes szemüvege!

BuB

• Pókfej
« Válasz #2096 Dátum: 2011. január 05. - 16:29:45 »
Itt nincs.
Ki tudja ez melyik jelenet, lehet már a vége, vagy a közepe fele van, kétlem hogy az eleje lenne, és már is összejönnének. ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2097 Dátum: 2011. január 05. - 16:57:21 »
Nagyon sajnálom, hogy nincs hajpántja Gwen -nek. Ráadásúl tényleg elég furcsa a feje, beteg? A 2. képen már jobban néz ki, a ruháját eltalálták, de nekem még mindíg jobban bejött volna MJ-nek...
Peter tényleg elfogadhatóbb, bár ez a hontalan kesztyű...  :uhoh:

Mondjuk annyira nem hoznak tűzbe ezek a forgatási képek, inkább a pókruhát mutassák már!!!  :spidey:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2098 Dátum: 2011. január 05. - 17:02:33 »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2099 Dátum: 2011. január 05. - 17:08:06 »