Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 937579 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Pókember
« Válasz #2180 Dátum: 2011. január 14. - 10:42:55 »
Alex Rosst megkérték, még az első Pókfilm előtt, hogy tervezzen egy ruhát a filmre. Ezt csinálta, de nem tetszett a producereknek.
Sajnos bizonyos dolgokkal kapcsolatban elég maradi vagyok. Pl. nem szeretem az olyan akciófilmeket, ahol a főhős gyerek- vagy nő. (Kill Bill kivétel)
Gyere le edzésre, utána látni fogod, hogy vannak nők, akiknek utána elhinnéd.  :D
Különben a gyerekekkel én is így vagyok, azt teljesen hiteltelennek tartom. De pár ezer Kung-Fu film után én simán elhiszem, hogy sok olyan nő van, akik ellen a pasiknak semmi esélyük.  :)
-
Szóval ezért félsz a női karakteres képregényektől?  :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #2181 Dátum: 2011. január 14. - 10:45:49 »
A hálóvető meg ez a teljesen új ruha azért kell, hogy a mezei néző is rájjöjön, hogy ez egy teljesen új film, reboot, és ne emlegessék még mindig Pók 4-nek többet sehol.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2182 Dátum: 2011. január 14. - 10:48:28 »
Feltűnt az is hogy ez a fajta Pókember nem lesz kigyúrva úgy mint a Toby féle. Most már tényleg elhiszem hogy az Ultimate-et vették alapul javarészt :spidey:

venom75

• Pókfej
« Válasz #2183 Dátum: 2011. január 14. - 11:11:59 »
Na ez a ruha tényleg gáz , olyan összedobottnak tűnik. A film lehet attól jó , hogy a ruha gány, megnézni biztosan megnézném.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #2184 Dátum: 2011. január 14. - 14:24:26 »
Szerintem teljesen rendben van ez a ruha, az anyaga kicsit emlékeztet nagyanyám régi bevásárlószatyrára, de egyébként okés, modern is, de azért emlékeztet a klasszikusra, nekem tetszik, a hálóvető meg ha organikus lesz ha menchanikus, tök mindegy. Sem ez sem a ruha nem igazán fogja befolyásolni a történetet, a színészi játékot meg mondanivalót meg semennyire. Garfield kifejezetten emlékeztet a fiatal nyápicpókra. Szóval egy esélyt megérdemel.
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 14. - 14:29:15 írta Pádi »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2185 Dátum: 2011. január 14. - 14:27:04 »
Remélem a maszkját ne mtólják el  :drying:
 :spidey:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2186 Dátum: 2011. január 14. - 14:40:00 »
Na most sírjatok, hogy a Raimis ruha nem volt jó. Nagyon is jó volt, itt jön ki a különbség...mert ez egy kupasz fos.

Ráadásul Garfield van vagy 65 kiló. Egy ilyen szerepért elvárható, hogy gyúrjon bazzeg...emberfeletti erő ide, vagy oda, akkor is hogy néz ki, hogy egy ilyen hurkapálcaember fog hősködni...
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2187 Dátum: 2011. január 14. - 14:45:31 »
Szerintem ez a nyelszlettség csak az Ulti vonal miatt van. Mivel már megszoktam nekem tetszik, nem kell minden szuperhősnek Hulknak lennie  :P

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2188 Dátum: 2011. január 14. - 15:23:46 »
Minnél tovább nézem, annál jobban tetszik ez az új ruha. Miles Teves conceptjeit vették hozzá alapul aki valami nagyon hasonlót akart a Raimi féle filmhez is.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2189 Dátum: 2011. január 14. - 16:44:30 »
Fura, hogy mindenki azzal jön hogy milyen nyápic, nem csak itt, de még a filmes oldalakon is.
Könyörgöm, nektek kellene a legjobban tudni... ULTI vonal... :drying: ott is tök gizda volt Peter... plusz amúgy Póki se olyan hú de izmos emberke, mint mondjuk Kapi, vagy éppen Küklopsz, ég és föld hozzájuk képest az alkata...
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 14. - 16:50:00 írta BuB »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2190 Dátum: 2011. január 14. - 17:10:18 »
Gizda volt, de emellett nagyon izmos/szálkás is. Szóval sosem tetszett az ultinyomipók, de ettől az is sokkal jobb. MIvel az életben ilyen szintű szálkásság max testépítőknek kivitelezhető, legalább gyúrhatott volna a szerepre. Attól meg, hogy tudjuk, hogy ULTI vonalat követik még nem lesz kevésbé gáz, hogy egy ilyen nyámnyila PÓkembert kapunk.

Ha Tobey fel tudott szedni magára pár kiló izmot, akkor Garfield is meg tudta volna csinálni simán...
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2191 Dátum: 2011. január 14. - 21:05:33 »
Na, Ben is felébredt ;D
Épp most akartam mutatni a képet nagyobban, mert kikerült a netre, és elvben a sasszemű rajongók kiszúrták a hálóvetőt rajta... hát nem tom, ez még vhogy nem győzött meg, mit keresne ott az a gombszerű pöcök, hogy nyomja azt meg ... :headscratch: (csak nyisátok meg új ablakban a képet)

Jaj hát nem azt nyomja meg! Onnan jön ki a fonál. A gomb a tenyerében van, nem az látszik, hanem a kimenet.

Amúgy mi a baj a ruhával? Mármint azon kívül, hogy nincs öv rész és a karján ott van egy piros csík ami elválik a kesztyűtől.
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 15. - 13:12:12 írta VTomi »

BuB

• Pókfej
« Válasz #2192 Dátum: 2011. január 14. - 22:22:04 »
Hát nem tom, én nem rohanok a falnak amiatt, mert a gyerek nem gyúrta ki magát, egy eleve vékony karakter szerepe miatt. ;D

Sztem ami egyetlen baj vele, furák a hálok rajta, vagyis nagyon nincs is, vagy csak nehéz kinézni. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2193 Dátum: 2011. január 14. - 22:34:46 »
Idézet
Amúgy mi a baj a ruhával? Mármint azon kívül, hogy nincs öv rész és a karján ott van egy piros csík ami elválik a kesztyűtől.
Az a baj még vele, hogy a csíkrész amúgy béna, és azt a hatást kelti, mintha kisebb lenne az alkarján a piros rész. Ráadásul még a kezén is van csík, ami megint nem kell oda.

Plusz hálóminta, mint olyan, nem létezik. Azok a valamik ott a ruhán nem nevezhetők annak.

És a hab a tortán: A pókjel alsó két lába 9 méter hosszú.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2194 Dátum: 2011. január 14. - 23:21:35 »
Hát érdekes ez a pókruha... :D Igazából mikor először megláttam, valahogy nem akadtam ki rajta, sőt úgy vagyok vele, mint itt egyesek, hogy minél tovább nézem, annál jobban tetszik. Vannak pozitívumok is, meg negatívumok is a Raimi-féle pókszerkóhoz képest. Az nem tetszik, ahogy a piros részt a mellkas alatt meghosszabbították, az elég béna lett, olyan, mintha fotosoppal nyújtották volna. ;D Plusz a mellkason a pókjel is béna lett. Viszont tetszik, hogy elhagyták a Raimi féle vastag, "dombornyomott" hálómintát, sűrűbbek és vékonyabbak a vonalak. A pikkelyek pedig tetszettek mindkét ruhánál, egyfajta optikai tuning. ;D A fémpöcköket én is egyből kiszúrtam, remélem az tényleg hálóvető! :brow: ;D Mindenesetre azt ne felejtsük el, hogy ez még nem teljes kép, meg félárnyékos is, akkor lehet majd megítélni a pókruhát igazán, ha teljes pompájában látszani fog, maszkkal együtt. :)

Akik sírtak a Raimi-féle jelmezek miatt, azokat azzal vigasztalnám, hogy (feltehetőleg) a Zöld Manó ruhája jobb lesz itt, mint a Pók 1-ben. ;D (megjegyzem, én még a manószerkó miatt sem sírtam. ;D Csak a fekete pókruci akasztott ki, de az nagyon. :hehe:)

A színész girnyaságához: tény, hogy illene kigyúrnia kicsit magát egy szuperhős szerepre, de ugyanakkor az nem törvényszerű, hogy ha egy átlagos testű, nem sportos életmódú karakter, mint pl P.P. szupererőt kap, akkor az egyből testépítő külsőt is kölcsönözzön neki. (Nyilván most nem Hulkról van szó. ;D ) Én úgy képzelem el, hogy emberfeletti erő esetén maga az izomszerkezet változik meg (valamilyen áltudományos blablával magyarázható módon :hehe: ) de ettől még nem feltétlenül lesz több az izma, főleg nem lesz kigyúrt, tökéletes kockahasa (ha van zsírréteg is az emberen, az nem tűnik el csak úgy magától). Tehát pl Pókembernél a kezdetekben még simán lehet életszerű, hogy ilyen girnya, mert miután elkezd ugrándozós, hálóhintázós életmódot folytatni, idővel megszálkásodik a teste, sportos lesz. Tehát ebben a részben még hihető lehet, hogy Peter nem izmos, de mondjuk a kövi részre, amiben a sztori adott esetben évekkel később játszódhat, már tényleg kéne gyúrnia Garfieldnek. (Már ha lesz ezutáni rész, persze. :hehe: )

Idézet
Gyere le edzésre, utána látni fogod, hogy vannak nők, akiknek utána elhinnéd.
Ja, főleg ha az ember kap pár bordánrúgást egy haladó fokozatú hölgy edzőtárstól, hamar átértékelődik a "gyengébbik nemről" alkotott képe. :lol: ;D
(Jó, persze pl. a Tim Burton-féle Macskanőnél valóban nem volt hihető, hogy attól, hogy párszor megnyaldosták a cicák, profi harcművésszé vált.)
Idézet
A Macskanő-t és az Elektra-t se láttam még.
Hát a Macskanővel nem vesztettél semmit, ritka kaki film lett, de nem amiatt, hogy ne lenne hihető HB bunyója. :hehe: Az Elektra viszont nem lett rossz, bár számomra olyan egyszernézős kategória. De Jen Garner miatt megéri. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 14. - 23:52:55 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2195 Dátum: 2011. január 15. - 10:38:17 »
Idézet
A színész girnyaságához: tény, hogy illene kigyúrnia kicsit magát egy szuperhős szerepre, de ugyanakkor az nem törvényszerű, hogy ha egy átlagos testű, nem sportos életmódú karakter, mint pl P.P. szupererőt kap, akkor az egyből testépítő külsőt is kölcsönözzön neki. (Nyilván most nem Hulkról van szó. ;D ) Én úgy képzelem el, hogy emberfeletti erő esetén maga az izomszerkezet változik meg (valamilyen áltudományos blablával magyarázható módon :hehe: ) de ettől még nem feltétlenül lesz több az izma, főleg nem lesz kigyúrt, tökéletes kockahasa (ha van zsírréteg is az emberen, az nem tűnik el csak úgy magától).
Ez tökéletesen így van. A baj az, hogy pókerő ide, vagy oda, elég hülyén fog mutatni, hogy egy ilyen testalkatú fickó fogja megmenteni a várost, meg hajigálni a 150 kilós bűnözőket.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2196 Dátum: 2011. január 15. - 10:59:07 »
Idézet
Az a baj még vele, hogy a csíkrész amúgy béna, és azt a hatást kelti, mintha kisebb lenne az alkarján a piros rész. Ráadásul még a kezén is van csík, ami megint nem kell oda.

Plusz hálóminta, mint olyan, nem létezik. Azok a valamik ott a ruhán nem nevezhetők annak.

És a hab a tortán: A pókjel alsó két lába 9 méter hosszú.

Ezeket leszámítva nekem tetszik hogy a ruha ilyen rusztikus színezetű, bár lehet hogy most csak a kosztól és esőtől ilyen a képen. Tetszik a nagy pikkely és a varrások a lábán. Például ezzel a kettővel lehet játszani egy klasszikus adott formán belül. És a kézfelyen a kék csík is jó.
Szerintem amúgy tónusos és szálkás izmai lehetnek neki, csak nem nagyok. Pókembernél pedig nem fura ha ilyen vékony testalkatal eldob egy 100 kilós embert, mert ugye pókéval arányos a fizikai ereje.
Attól meg nem kell félni, hogy béna lesz mint Tobey és nem lesz macsós Peter:

;D

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2197 Dátum: 2011. január 15. - 11:14:34 »
Szóval ezért félsz a női karakteres képregényektől?  :)

Igen.  ;)

Gyere le edzésre, utána látni fogod, hogy vannak nők, akiknek utána elhinnéd.  :D
Különben a gyerekekkel én is így vagyok, azt teljesen hiteltelennek tartom. De pár ezer Kung-Fu film után én simán elhiszem, hogy sok olyan nő van, akik ellen a pasiknak semmi esélyük.  :)

OFF
Egy pár évet edzettem én is, bár nem vittem olyan szintre mint te, csak megmaradtam a "presszóbunyónál". Voltak nálunk is ügyes, technikás lányok akik a ringben/tatamin komoly gondokat okozhattak a hasonló súlyú férfi társaiknak, DE....! Az nem az utca. Ahol se súlycsoport, se semmilyen szabályok nem kontrollálják a küzdelmet. Ugyanúgy a seregben. Akármilyen kemény volt némelyik csaj, akármilyen jól lőtt is, attól még lány maradt. A menzesz ciklusával, a petefészek gyulladásával...Stb. Jobban kellett rájuk figyelni.
Borzasztó károsnak és veszélyesnek tartom azokat a nyári intenzív (két hetes) önvédelmi táborokat, ahol elhitetik a csajokkal/fiúkkal, hogy két hét alatt megtanulják majd leszerelni a késes támadót.
Ez bullshit. Az edzőm mindig azt mondta, hogy ha ilyen van - és van rá lehetőség - akkor futás! De ha bele is mész a buliba, akkor készülj fel rá, hogy mielőtt lenyomod a komát, tuti, hogy bekapsz egy pár szúrást-vágást.
És még valami: az agresszió. Azt nem lehet tanítani. Azt vagy hoztad otthonról vagy nem. Ha pedig egy 90 kilós bekatizott srác úgy dönt, hogy bántani fog egy 50 kilós lányt, akkor az bántan is fogja. Mindegy, hogy milyen harcművész.
On
"Live for nothing or die for something, your call."

balogh44

• Thanos
« Válasz #2198 Dátum: 2011. január 15. - 16:24:45 »
A maszkján azért remélem csak lesz háló minta!  :roll:
Nekem még mindig fura ez a cucc, bár ha bele gondolunk, a 60-as évek beli, pók rajzfilmsorozatban is csak a nyakáig volt hálóminta!

http://www.youtube.com/watch?v=SUtziaZlDeE

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2199 Dátum: 2011. január 15. - 16:58:37 »
Tuti hogy lesz a maszkján is hálóminta, nagyot néznék, ha pont ott elhagynák. Viszont remélem a szemlencsék nem lesznek feketék...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.