Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 937585 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
Re:Pókember
« Válasz #2260 Dátum: 2011. január 22. - 15:07:05 »
De a hivatalosan kiadott képen is látszik a hálóvető. :headscratch: Az  a baj, hogy full műanyagnak tűnik ezen a képen a maszk és a szemlencse. Persze lehet, hogy ez változik. A csizmával nekem semmi bajom, ha ott az a cucc rajta, viszont a kesztyű és lábán a csíkok sokkal jobban zavarnak és azok valószínűleg már nem változnak meg.
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 22. - 15:10:41 írta Psycho »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2261 Dátum: 2011. január 22. - 15:30:16 »

Ja és megvan a hivatalos magyarázat a szemlencse vörösségére ami voltaképpen nem is vörös.

"The RED EPIC 3D cameras they are using require the colors to be brighter than needed so that they are captured correctly. The camera then darkens all the colors so that they go back to the color wanted, hence why his costume is so bright. "

« Utoljára szerkesztve: 2011. január 22. - 15:37:03 írta Ben Reilly »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2262 Dátum: 2011. január 22. - 15:51:07 »
Fordítana valaki?

A futócipője megy a Nike joggingjához.  :hehe:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2263 Dátum: 2011. január 22. - 15:54:51 »
Hát amennyit megértettem belőle a hiányos angoltudásommal az az, hogy ez egyfajta technika, hogy megvilágítják piros fénnyel, ami által később sokkal szebbé tudják tenni a színeket, ahogy ez látható az alsó képeken.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2264 Dátum: 2011. január 22. - 16:04:46 »
Az első kép lehetne majdnem  a Ben Reilly-s ruha is. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2265 Dátum: 2011. január 22. - 16:35:38 »
Anno mikor megnéztem az első Raimi féle Pókembert enyhén csalódott voltam már ami a ruhát illeti,DE ez...ez szerintem nagyon zsííííír  :oh:
Engem az sem zavar ha a csukáján rajt hagyják az ezüst talpat vagy mit! Ja és végre meg merték lépni hogy nem a hagyományos piros-kék ruhát másolják hanem némileg módosítanak rajta !!!
Úgyhogy én teljesen meg vagyok elégedve a jelmezzel a Garfield gyerekkel is csak van egy olyan érzésem hogy ez a film is hasonlóan gagyi lesz mint a többi Marvel múvi...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2266 Dátum: 2011. január 22. - 17:09:36 »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2267 Dátum: 2011. január 22. - 17:29:19 »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2268 Dátum: 2011. január 22. - 17:31:42 »
 :lol: Így sokkal pókemberesebb. Olyan, mintha a plafonon rohangálna.  :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2269 Dátum: 2011. január 22. - 18:36:37 »
Fordítana valaki?

Most jobb?

Kérlek most linkelj be helyettem, magadak egy olyan "pabum tssss" poénhangot.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #2270 Dátum: 2011. január 22. - 19:51:00 »
És én még azt hittem a filmbuzin a sok laikus nyomja csak a fikát úgy hogy arra apellálnak hogy láttak egy pókember filmet és már egyből mind szakértő meg orákulum, de  a hardcore rajongó sokkal rosszabb, most már látom. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 22. - 19:54:27 írta Pádi »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2271 Dátum: 2011. január 22. - 21:51:38 »
Mert mi tényleg szakértők meg orákulumok vagyunk. ;D :hehe: Pontosabban Kaine, Ben és Tgaby a főorákulumok Pókember témában, ők mindent tudnak. ;D

Különben amúgy nagyon kiváncsi lennék az Amcsi pókember fanok reakcióira a filmről kikerült eddigi hírmorzsákat és képeket illetően. Van erről valami infód, Ben? :headscratch: Vagy esetleg valaki közületek, aki külföldi fórumokat is olvas. (Vagy fölösleges megkérdeznem, mert az amcsiknak úgyis minden sz@r tetszik? :hehe: )
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 22. - 22:00:03 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2272 Dátum: 2011. január 22. - 22:31:45 »
Tejóságoség! Lehet ma be se kellet volna kapcsolnom a gépet, ez a ruha borzalmas, rosszat fogok álmodni -.-
Az első képpel már kezdtem megbarátkozni, de ez... ez nagyon béna.
A szeme kicsit jobban tetszik mint a Raimi féle szem, de lehetett volna jobb is. A ruha viszont pocsék, egy össze vissza hányás az egész, a hálóvető gomb is ocsmány, és az a cipő a lábán? Na ne hülyéskedjünk, ez egy vicc.
Még a fordítás sem segít rajta Ben...  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2273 Dátum: 2011. január 23. - 09:47:39 »
Különben amúgy nagyon kiváncsi lennék az Amcsi pókember fanok reakcióira a filmről kikerült eddigi hírmorzsákat és képeket illetően. Van erről valami infód, Ben?

Érdekes módon az amerikai fanoknak tetszik. Persze vannak páran akiknek kihullik tőle a haja, de a többségnek bejön. Viszont gyerekek én rájöttem valamire. Ez a Pókruha még nem a végleges csak a pankrátor cucc. Mire alapozom? A 2008-as With great power minire ami Pókember kezdeti szárnypróbálgatásairól és pankrátoros "karrierjéről" szól, amiben kísértetiesen hasonló pankrátoros ruhát viselt.

Ha behoztak egy olyan karaktert mint a Proto-Goblin egy Flashbackből, akkor a legelső ruhát is szedhették egy miniből. Az autósüldözéses jelenet meg lehet, hogy Ben bácsi gyikosának hajszája volt.
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 23. - 09:49:12 írta Ben Reilly »

BuB

• Pókfej
« Válasz #2274 Dátum: 2011. január 23. - 10:06:05 »
He, ez télleg olyan. :o

De ha az ulti lesz az alapja, akkor nem fogja megváltoztatni a rucit, ott se tette, csak rárakott hálót, oszt szevasz. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2275 Dátum: 2011. január 23. - 10:09:09 »
Én már egyáltalán nem hiszem, hogy az Ulti az alap. Se Gwen se a többi infó nem erre utal. Nekem inkább úgy tűnik hogy jó mélyen visszanyúltak az alapokhoz és ez a film egy Untold Tales lesz.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2276 Dátum: 2011. január 23. - 11:17:37 »
dekemény! ez tényleg az a ruha.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2277 Dátum: 2011. január 23. - 12:25:51 »
Az nem magyarázná meg a ruha állapotát. Hisz Fűrészt simán leverte, mitől lenne ennyire mocskos a cucc hazafelé? Ekkor nagy örömmel ment haza, nem így, leverve.
Plusz, hirtelen készített ruhának még nagyobb gáz.  :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2278 Dátum: 2011. január 23. - 12:27:48 »
Az nem magyarázná meg a ruha állapotát. Hisz Fűrészt simán leverte, mitől lenne ennyire mocskos a cucc hazafelé? Ekkor nagy örömmel ment haza, nem így, leverve.
Plusz, hirtelen készített ruhának még nagyobb gáz.  :)
Azért mocskos, mert épp leverte UcleBen's támadó. És nem hirtelen készített ruha, hanem a Pnakrátorszövetségtől kapta.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2279 Dátum: 2011. január 23. - 12:28:02 »
Így azért már kezd tetszeni.
De két bajom van vele... rohadt vékonyak a csíkok az oldalán, sztem ez zavaró...
A másik meg a szem... Rohadt kicsi... nem tom, a képregényekben lassan már 20 éve (?) a nagy szem a "divat" egy csomó rajongó azzal ismerte meg, és már én is kezdek megszokni/szeretni, nem értem Hálivúd miért nem azt a fajta szemet használja, mit ragaszkodik ezekhez a kicsikhez... a kaszkadőr/ színész is örökké szenved vele, mert mindig mondták,hogy elmozdult, a nagynál nem lenne ilyen gondja. ;D