Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 941714 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Pókember
« Válasz #3120 Dátum: 2012. február 13. - 20:42:00 »
"Ezt a zenei művet - mely nem fog szerepelni a filmben - a mozgóképes feldolgozás és a képregényfigura ihlette.
JOGI NYILATKOZAT: RAJONGÓI SZERZEMÉNY"

Inkább emiatt hasonlít némely motívumában a Raimi-féle Pókok zenéjére.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3121 Dátum: 2012. február 14. - 11:20:11 »
Ja... Ez a videó alatti szövegben volt, igaz?  :-[
SD. EJC.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3122 Dátum: 2012. február 14. - 11:21:24 »
Aham. :)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3123 Dátum: 2012. február 16. - 11:50:58 »
Egy filmes odalon olvastam ezt a kérdést a trailer kapcsán: hogy képes Parker cipőben a metró plafonjára tapadni? Nem tudom, pedig nagy Pók fannak vallom magam. Valaki fel tud világosítani? :D
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #3124 Dátum: 2012. február 16. - 11:58:31 »
Képregényben is volt, hogy cípőben mászta a falat.
És az első rész első falmászós jelenetében is cipőben mászta.

valszeg ez ilyen örök rejtély marad, hogy képes rá. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3125 Dátum: 2012. február 16. - 12:21:40 »
Képregényben is volt, hogy cípőben mászta a falat.
És az első rész első falmászós jelenetében is cipőben mászta.

valszeg ez ilyen örök rejtély marad, hogy képes rá. :D
A képregényben kitérnek rá, hogy a Pókruhán vékony zokniféleség van rajta, hogy tudjon falat mászni?
Apropó: A kis falmászószőrök csak a filmben vannka, vagy a képregényben is már volt?
Egy filmes odalon olvastam ezt a kérdést a trailer kapcsán: hogy képes Parker cipőben a metró plafonjára tapadni? Nem tudom, pedig nagy Pók fannak vallom magam. Valaki fel tud világosítani? :D
A pókruhán is cipő van.
Ez csak akkor szúr szemet, amikor három dimenzióba élő szereplőkkel látod a képregény rajzait. És Hulkról miért nem szakad le az egész nadrág? Ilyenkor kell eszünkbe juttatni, hogy miből is indult ki a film:
http://4.bp.blogspot.com/_hF09r6XaLRo/TU7N-SjZlyI/AAAAAAAAEhc/BcirRju4oP0/s1600/spider-man+1+newspaper+strip+1979+stan+lee+john+romita+sr.+peter+parker+mary+jane+watson+bronze+age+prowler.gif

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3126 Dátum: 2012. február 16. - 13:29:27 »
Na ez már nekem is szemet szúrt, hogy cipőben hogy, illetve ha a pókruhán az alján zokniszerű anyag van, kíváncsi lennék egy jelenetre, amikor fut az utcán, vagy háztetőn, és belelép egy kicsi kavicsba...   :hehe:

A másikat is észrevettem, hogy ahogy mondod, a Hulkról sosem szakad le közép részen a ruha. :) De jó, ez érthető, miért. :)

A harmadikban a segítségeteket kérném. Állítólag Stan Lee minden filmjében szerepel egy kicsit, amihez köze van. Én egyedül a Hulk-ban vettem észre, azt meg tudnátok mondani, hogy a Pókember 1-2-3-ban hol, és miként tűnik fel?
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3127 Dátum: 2012. február 16. - 13:41:43 »
1: Egyvilág ünnepség.
2: Oki doki tombolása a banknál.
3: Áh, itt van.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3128 Dátum: 2012. február 16. - 15:10:14 »
Kíváncsi leszek, hogy a Bosszúállókban benne lesz e Stan és Loui Ferrigno.  :hulk:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3129 Dátum: 2012. február 16. - 15:13:39 »
Ferrigno lesz Hulk hangja, Stant meg tuti nem hagyják ki. Az milyen lenne már?  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3130 Dátum: 2012. február 17. - 19:43:36 »
Ezer köszi kaine, így hogy végignéztem, hát komolyan, pedig a filmeket már milliószor megnéztem, igaz nem emiatt, és hogy nem sütötte ki a szememet...  :D
SD. EJC.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3131 Dátum: 2012. február 18. - 17:16:25 »
Mark of

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3132 Dátum: 2012. február 18. - 20:14:43 »
Jó jelenet. Nem tudom nézi e valaki a Ments Meg c. sorozatot, a fickó az ajtóban ken shea-t játszotta és pont dennis leary volt a főszereplő. Egyébként ez a jelenet tipikusan mutatja, hogy ha valakinek egy kis hatalma van akkor rögtön visszaél vele és szivatja az embereket. Volt egy ilyen történet a képregényben is, hogy Peter könyveket rendelt az osztályának mert, hogy ez terelte a tudomány felé. Az administrátor meg kicseszett vele és szakácskönyvet rendelt. Akkor mondta ezt Peter MJ-nek.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3133 Dátum: 2012. február 19. - 16:04:05 »
Most kibújik belőlem a vasutas:
Hogy lehet, az hogy a Pók2-ben amikor a magasmetrót kell megállítania, Oki-Doki meneten hagyja a szerelvényt, látszik is, hogy túlzottan, de jobban megindul a szerelvény, majd amikor már elöl van, és hálókkal próbálja megállítani a vonatot, a végére sikerül neki.
De csak akkor sikerülhet neki így megállítani, ha a vonat csak gurul. Ha közben még folyamatos meneten van, akkor nem tudja csökkenteni a sebességet, és megállítani sem tudná. Csak akkor, ha a vonat gurul.
Csak elgondolkodtam rajta, de tudom, ez csak film :)
SD. EJC.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3134 Dátum: 2012. február 19. - 16:07:17 »
SD, szedj rá gyógyszert és hamar elmúlik.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3135 Dátum: 2012. február 19. - 20:41:38 »
Idézet
De csak akkor sikerülhet neki így megállítani, ha a vonat csak gurul. Ha közben még folyamatos meneten van, akkor nem tudja csökkenteni a sebességet, és megállítani sem tudná. Csak akkor, ha a vonat gurul.
Miért ne tudná? Ha elég erős hozzá, megtudja. Gondold végig kicsiben, te is meg tudod állítani a vonatmodellt, annak ellenére, hogy a motorja folyamatosan működik.
A bibi ott van inkább, hogy amikor majdnem leesnek, és már Póki is elengedte  a hálót, akkor nem indulnak egy újra.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3136 Dátum: 2012. február 19. - 21:45:24 »
Lehet, hogy a hajtott kerék már a levegőben lóg. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3137 Dátum: 2012. február 19. - 21:50:12 »
Igen, ez egy lehetséges magyarázat, kérdés, hogy az ilyen szerelvények meghajtása hogyan működik. Tg a gépészmérnök, mondja meg ő. ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3138 Dátum: 2012. február 20. - 15:14:08 »
Az igaz, hogy kicsiben én is meg tudom állítani. Amúgy nincs rá gyógyszer.
Kétszer voltam gyenge életemben:
-amikor a mozdony füstje megcsapott;
-és amikor Pókember elkapott a hálójával.  :spidey:

Amúgy ezeken a típusokon szerintem mindegyik kocsiban van motor, a mi metrónkban is, mindegyikben van.
Az meg hülyén venné ki magát, ha csak az első forgóvázban lenne motor.
SD. EJC.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3139 Dátum: 2012. február 20. - 15:40:18 »
Igen, ez egy lehetséges magyarázat, kérdés, hogy az ilyen szerelvények meghajtása hogyan működik.
Nem közlekmérnöknek tanultam. :) Mindenesetre az ilyen helyi elektromos városi szerelvényeknél egyáltalán nem ritka, hogy minden tengely hajtott, hisz nincs is olyan sok belőlük.