Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 939153 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #3900 Dátum: 2012. október 24. - 22:18:43 »
Én is a Peter+M.J. kombón nőttem fel, úgyhogy én is azt szoktam meg, de most már kezdem megszokni a Gwen+Peter kombót is, főleg az új filmnek köszönhetően, mert azt el kell ismernem, hogy ha nem is voltam elégedett az új filmmel, de a Gwen+Peter felállás nagyon jól működött benne, illetve - és ez Emma Stone érdeme is - Gwen karaktere nagyon jó volt.

Ahányszor össze kellene bunyózniuk, Póki inkább csetlik botlik, és ezt remekül kihasználja Fekete Macska.
Gondolom, ebben nagy szerepe van a Fekete Macska balszerencse hozó képességének is. ;)

Amúgy én is szívesen látnám a Cicát a vásznon, de valahogy nem látok nagy esélyt rá. Nem tudom megmondani miért, csak úgy érzem, hogy nem fogják meglépni a készítők ezt a lehetőséget. Legfeljebb majd a trilógia utáni későbbi Póki filmben, ahol újra M.J. lesz Peter barátnője.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3901 Dátum: 2012. október 24. - 22:29:23 »
Szerintem Fekete Macska esélytelen, sajnos. Erős a Macskanő-utánérzés, és ő már 3 filmben is szerepelt.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3902 Dátum: 2012. október 24. - 22:31:22 »
Szerintem Fekete Macska esélytelen, sajnos. Erős a Macskanő-utánérzés, és ő már 3 filmben is szerepelt.

Épp akartam mondani.  :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3903 Dátum: 2012. október 24. - 22:32:19 »
Igen, ráadásul a Macs inkább Raimi színes Pókember-világába passzolt volna, ebbe az új darkos/komor irányvonalba nem annyira.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3904 Dátum: 2012. október 24. - 22:45:24 »
Ahogy Spectacular SM-ben megoldották a két karaktert egymás mellett, nagyon bejött amúgy. Hátha olyan lesz a filmben is.  :)
Melyikre gondolsz?
Gondolom, ebben nagy szerepe van a Fekete Macska balszerencse hozó képességének is. ;)
Na meg a dekoltázsának.  :hehe:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3905 Dátum: 2012. október 24. - 22:47:36 »
Melyikre gondolsz?

A rajzfilmsorozatra.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3906 Dátum: 2012. október 24. - 22:48:16 »
Ja, az nekem kimaradt.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3907 Dátum: 2012. október 24. - 22:50:37 »
Ja, az nekem kimaradt.

Pedig mennyire jó kis sorozat az. A rajz az elején fura, de annyira jó a stori meg a karaktererk kidolgozása, hogy már azért megéri.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3908 Dátum: 2012. október 24. - 22:51:37 »
Na meg a dekoltázsának.  :hehe:
Ja, annak még az egyensúlyozásban is, mint megtudtuk. :lol:

balogh44

• Thanos
« Válasz #3909 Dátum: 2012. október 25. - 10:44:25 »
Igen, ráadásul a Macs inkább Raimi színes Pókember-világába passzolt volna, ebbe az új darkos/komor irányvonalba nem annyira.

Miért? Nolan, Batman világába is be tudta illeszteni Selinát, csak épp nem nevezte nevén a karaktert, mert a Macskanő neki banális. Simán lehet itt is Felicia Hardy luxus plázatolvaj! :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3910 Dátum: 2012. október 25. - 13:10:56 »
Különben tényleg.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3911 Dátum: 2012. október 25. - 15:58:42 »
Igaz, tényleg fekete macsak inkább egy pörgősebb, karakter, a darkos stílusba lehet, hogy nem jönne ki jól. Viszont, szerintem kellene valaki segítő Póki mellé, illetve érdekes gondolat. Hiszen az elején, biztos, elutasítaná, az illetőt, lévén, hogy egyedül dolgozik, majd aztán elkezdene bízni benne, és végül összeállnának. De nem olyan segítőkre gondolok, mint A Sötét Lovagban voltak, kamu Batman-ek, mert azok pont mindent tudtak, csak segíteni nem.
SD. EJC.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3912 Dátum: 2012. október 25. - 16:54:39 »
Azért a Darkos/komor kijelentést én még mindig nagyon túlzónak érzem (ahogy a vas 3-nál sem tudom hová tenni ezeket a kijelentéseket egy trailer alapján). Kevésbé harsány, és ripacs, mint s régi, de még mindig egy nagyon könnyed, és szórakoztató pop-corn mozi, és nem egy Crow, vagy From Hell (nekem azok a dark képregényfilmek).
Én simán el tudom képzelni ebben is a nagyszájú (és nagymellű) fekete macskát.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3913 Dátum: 2012. október 25. - 17:20:44 »
Jó, persze, hogy nem egy Crow, de a Raimi filmekhez képest relatíve darkosabb/komorabb, én így értettem. Például elég sok benne az éjszakai jelenet is. Illetve a könnyed popcornmozi jelleg azért is maradt meg, mert tulajdonképpen igazi nagy drámai szálat nem is tettek a filmbe (Ben bácsi halálát kivéve), nem bontották ki Peter szüleinek a sztoriját, a betörő is talonba lett téve, Norman Osbornról is csak benyögték, hogy haldoklik, aztán se kép, se hang. Gyakorlatilag a folytatás már csak jobb lehet (ha nem szúrják el), mert ott végre kibonthatják majd a drámai szálakat.

Idézet
csak épp nem nevezte nevén a karaktert
Azért szerintem elég sok rajongó kiakadna, ha a Cica nem lenne a nevén nevezve egy Pókember filmben, illetve ha csak egy sima plázatolvajt csinálnának belőle. :D Nolan is úgy rakta be a filmjébe a Macskanő karaktert, hogy annak nem sok köze maradt a képregényhez, illetve a szerepe sem volt igazán jelentős. Tényleg csak egy sima női tolvajnak tűnt, aki akárki xy is lehetett volna. Pont emiatt engem igazából az sem zavart volna, ha kihagyták volna a filmből.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3914 Dátum: 2012. október 27. - 14:13:14 »
Néhány fel nem használt concept rajz:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3915 Dátum: 2012. október 27. - 14:18:34 »
Az első rémületesen rossz. A 2.-4.-ig meg olyan mint egy videójáték, és egy befestett pucér ember keveréke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3916 Dátum: 2012. október 27. - 14:19:51 »
Hmm, az elsőt jó, hogy hagyták, a második olyan, mintha inkább testfestés lenne, a harmadik tiszta Deadpool  ;D, a negyedik viszont kick ass, (kivéve a szemet). A Gyík viszont jó.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3917 Dátum: 2012. október 27. - 14:50:51 »
Nekem ezek közül csak a 2. fejrésze tetszik, elüt a Raimi félétől, kicsit Gabriele Dell'Otto-s. :)

+ további finomságok, mi lett volna ha...:

A hálóvető elgondolások érdekesek.
« Utoljára szerkesztve: 2012. október 27. - 15:09:16 írta balogh44 »

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3918 Dátum: 2012. október 27. - 15:58:22 »
Húha, hát ezek aztán elég meredek rajzok. Egy PC- s játékba elmennek simán, de ha az egyik lett volna, akkor, huh, nagyot buktak volna vele. A jelenlegi ruha, talán, épp a határvonalon táncol.
SD. EJC.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3919 Dátum: 2012. október 27. - 19:14:30 »
A hálóvetőknél inkább az alkarba beépített változatra szavaznék.De hogy oldja meg az adagolást ? Vagy az szabadon látható/hozzáférhető lenne ? És miért van egy kék meg egy piros színű kapszula?
« Utoljára szerkesztve: 2012. október 27. - 19:16:15 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül