Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949154 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #4400 Dátum: 2012. december 31. - 21:24:36 »
Miért az mennyivel volt jobb, hogy a Raimis filmekben ide oda csapták, hol a vonatból zúgott le az aszfaltra, hol a ház falakhoz csapták oda, vagy száguldó vonatokhoz, és úgy állt fel, mint aki vmi toll paplanhoz ért volna... és még foltok se voltak Tobey-n... Ezt mindig is utáltam a Raimi filmekben, egy tiszta Supermant csináltak belőle... (meg egy Batmant a szótlanságával ;D )

Amúgy igaz már késő, de a tv-ben Raimi Pók film maraton volt, hétvégén az Axn-en ment mind a 3 rész (most megy a 3.), a Super tv2 meg kétszer leadta a Pók2-őt.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4401 Dátum: 2013. január 01. - 03:28:09 »
Örülök, hogy kihagytam.
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4402 Dátum: 2013. január 01. - 12:38:00 »
Miért az mennyivel volt jobb, hogy a Raimis filmekben ide oda csapták, hol a vonatból zúgott le az aszfaltra, hol a ház falakhoz csapták oda, vagy száguldó vonatokhoz, és úgy állt fel, mint aki vmi toll paplanhoz ért volna... és még foltok se voltak Tobey-n... Ezt mindig is utáltam a Raimi filmekben, egy tiszta Supermant csináltak belőle... (meg egy Batmant a szótlanságával ;D )

Amúgy igaz már késő, de a tv-ben Raimi Pók film maraton volt, hétvégén az Axn-en ment mind a 3 rész (most megy a 3.), a Super tv2 meg kétszer leadta a Pók2-őt.

Utólag vettem észre, tegnap este, hogy ment az AXN-en a Pók3, de mindegy, úgyis megvan mind a 3 része.  ;D
Azért annyira nem volt szótlan, szerintem beszélt rendesen a harcok közben, azt meg nem lehet, hogy végig poénkodja az egészet. Meg gondolj bele, ha kap két akkorát, akkor szerinted lesz kedve elsütni még pár remek viccet?
Amúgy az újban sem vitték túlzásba a poénkodást, a hídon lévő "Tááámadáááássss" ordításon kívül egy szóvicc sem jut az eszembe, amit hallottam volna.
SD. EJC.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4403 Dátum: 2013. január 01. - 13:02:05 »
Andolban az "Incomiiiing" jobban jön ki. Amúgy azért viccelődik, mert ez a karaktere 50 éve.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4404 Dátum: 2013. január 01. - 15:28:39 »
Nem is az, hogy poénkodik (jó az lenne a fő), de hogy be nem áll a szája, és ha megnézed az autotolvajos részt, télleg be nem állt a szája, még a zsernyákot is osztotta :D a suliban is dumált, igaz nem hülyeségeket, csak próbált volna beszélni a dokival, de akkor is, legalább pofázott valamit... Raimi filmekben lehetett össz-vissz 5-6 mondata Pókként a 3 filmben... :'(

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4405 Dátum: 2013. január 01. - 16:17:52 »
Autótolvajos résznél a legjobb, mikor a pali előveszi a kést és Peter megszólal, hogy "ó, ne! megtaláltad az egyetlen gyengém: a pici kések!" - vagy valami ilyensmi, nem szinkronosan láttam.  :hehe:

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4406 Dátum: 2013. január 02. - 11:01:15 »
Ja tényleg az autó tolvaj! Az egy nagy rész volt! A végén meg mondja, hogy ez az, mássz ki az ablakon, gratulálok.  :lol: Azért ott érdekes volt, hogy háromszor lövi ugyanoda a hálót, és mind a 3-szor eltünik. Pedig a vége ott kellene, hogy maradjon az ajtón, hiszen az oda ragadt. A többi persze, ha elengedi, leesik, de ezt az egyet nem értettem. De ez már csak belekötés a dolgokba.  :D
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4407 Dátum: 2013. január 02. - 12:57:07 »
Ha emlékeztek, ugyanez volt a Raimi-féle Pókiban is: ott az első rész végén M.J. rájött a csókból, hogy kicsoda Pókember (legalábbis sejteni kezdte), aztán eltelt 2 év, és csak a második rész utolsó harmada felé jön elő megint a gyanúval, azért akarja megint lesmacizni Petert a kávézóban.
Azt a csókot nem azért akarta. Egyszerűen nem érezte ugyanazt az érzést, amikor John csókolta meg, mint amikor az 1. film végén Peter. Ott még nem gyanított semmit a kávézóban.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4408 Dátum: 2013. január 02. - 12:58:58 »
Fura, én mindig azt hittem, hogy ott gyanította Petert és azért akarta a csókot annyira. 

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4409 Dátum: 2013. január 02. - 19:18:18 »
Én is azt hittem, nagyon olyan az egész.

De aztán meg a végén mondja, hogy "mintha mindig is tudtam volna, hogy te vagy az" vagy valami hasonló. Az akkor nem erre következtethető vissza? Vagy az a 3-ban van, már nem tudom.
SD. EJC.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4410 Dátum: 2013. január 03. - 01:27:51 »
Azt a csókot nem azért akarta. Egyszerűen nem érezte ugyanazt az érzést, amikor John csókolta meg, mint amikor az 1. film végén Peter. Ott még nem gyanított semmit a kávézóban.

Pedig már az első rész végén megsejti. ;) A temetői jelenetben, mikor csókolóznak, majd Peter elfordul tőle, M.J. hirtelen a szájához kap, majd sokatmondó nézéssel néz Peter után. Akkor jön rá, hogy Peter ugyanúgy csókol, mint Pókember. Első megnézésre még nekem se tűnt fel a film végi mozzanat jelentősége, de aztán észrevettem az utalást. A második részben Johnnal persze csak a fejjel lefelé smacit akarja utánozni, de erről szerintem eszébe jut az első rész végi sejtelme, én úgy gondolom, erről akar megbizonyosodni a kávézóban is. Illetve ezért mondja a film végén is, hogy "azt hiszem, mindvégig tudtam".
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4411 Dátum: 2013. január 03. - 09:25:44 »
Az 1. rész végén valóban van rá utalás, ott még bármi lehetett volna. Természetesen nem azt érezte, hogy ugyanúgy csókol, mint Pókember, hiszen ez kicsit erős lenne, plusz alighanem senki sem csókol ugyanúgy fejjel lefelé.  ;D Csak ugyanannyira jól esett neki, mint Pókember csókja, mondjuk ugyanannyira érzéki volt.
A 2. részben ezt a részt kihagyják - oké, eltelt 2 év (de ha MJ megsejtette volna, akkor szorosan követi Pókember minden lépését és Petert sem tévesztette volna szem elől) -, mert amikor MJ megtudja, annyira meglepődik, látszik rajta a "hát akkor ezért volt minden!" felismerés.
Johntól egyszerűen nem kapta, nem érezte ugyanazt, amit Pókembernél, vagy Peternél. Hiszen a csók is már egy teszt volt vele, mert rájött, hogy nem érdekli John annyira, mint amennyire Peter érdekelte.
A kávéházi csók csak azért volt, mert Peter megint visszakozott: megint nem akart MJ-vel összejönni. Letagadta, hogy szereti, MJ pedig nem hitte el. A csók bebizonyította volna, hogy Peter nem mond igazat.
A "mindvégig tudtam" pedig csak a szokásos női romantikus megérzés: valami furcsa érzés, aztán, ha bejön, akkor "tudtam!"  ;D

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4412 Dátum: 2013. január 04. - 15:34:27 »
Értem, igaz, ott 2 év telik el, ha ott tényleg leesett volna neki, akkor a két év alatt csak sikerül kihúznia belőle "A mondatot". De nem így lett, mert a második rész elején sem tudja még.
SD. EJC.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4413 Dátum: 2013. január 04. - 18:23:38 »
Hát, nem tudjuk, mi történt a 2 év alatt. Lehet, hogy 1 évig nyomozott utána, aztán megunta és feladta. :lol:

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4414 Dátum: 2013. január 05. - 14:09:48 »
Hát, figyelj, ha egy évig nyomozott volna utána, és nem sikerül lelepleznie, akkor meg sem érdemli.   :D
Ha csak egy nap végig követi, tuti, hogy rajta kapja, amikor átvedlik.
SD. EJC.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4415 Dátum: 2013. január 05. - 14:42:58 »
Ha csak egy nap végig követi, tuti, hogy rajta kapja, amikor átvedlik.
Viccelsz? Pókember világbajnok abban, hogy ne bukjon le (legalábbis a képregényekben :hehe: ). Egész életében arra vigyázott a legjobban, hogy ki ne derüljön a titkos személyazonossága. Jó, persze, a képregényben is lebukott néha, de ott minden héten szuperpofákkal bunyózott, jóval nehezebb dolga volt. :D A filmben meg két évig nem történt semmi különös.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4416 Dátum: 2013. január 06. - 11:05:31 »
Viccelsz? Pókember világbajnok abban, hogy ne bukjon le (legalábbis a képregényekben :hehe: ). Egész életében arra vigyázott a legjobban, hogy ki ne derüljön a titkos személyazonossága. Jó, persze, a képregényben is lebukott néha, de ott minden héten szuperpofákkal bunyózott, jóval nehezebb dolga volt. :D A filmben meg két évig nem történt semmi különös.
Tényleg, azt kifelejtettem a receptből, hogy két évig nem is kellett valószínűleg nagyon átöltöznie.
SD. EJC.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4417 Dátum: 2013. január 06. - 14:15:19 »
Hm, most elnézve a Pók 2-őt, én arra lettem kíváncsi, hogy vajon ennél az újnál mivel fogják megoldani azt, hogy kevesebbet szerepeljen Póki, és többet Peter... ugye Raiminél "beteg" lett és "elvesztette a képességeit", az első részekben ugye a képesség megszerzésről szólt...

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4418 Dátum: 2013. január 06. - 15:07:57 »
Sztem jobb lenne ha egyensúlyban tartanák az akciót és a magánéleti szálat.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4419 Dátum: 2013. január 06. - 15:21:06 »
Hát jobb lenne... de láttuk már 4 részben, hogy az nem megy, valszeg mer túúl drága lenne...