Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 938938 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #4620 Dátum: 2013. február 26. - 13:10:24 »
Még pár kép:
Vazz... :oh: El se hiszem! :oh: Tényleg visszatértek Raimihez! :o És kijavították az előző ruha fos hibáit! :ugral: Van rendes kesztyű, és nincs tréninggatya csík! Király! :ugral:
Nem gondoltam, hogy ilyen radikálisan visszaalakítják a dolgokat, és nem is vártam volna tőlük, ez meglepett. :D

Idézet
Komolyan, ennyi fantáziájuk sincs? Mi a fenéért kellett visszamenni a Raimi gagyi cucc felé... legalább akkor a hálók lennének feketék...
Hát, az előző részben láthattuk, mi lett a fantáziálásuk eredménye... Én úgy vagyok vele, hogy inkább térjenek vissza a bevált, biztos recepthez, ha már nem tudnak sikeresen újítani. ;) Ennyire radikálisan egyébként én sem nyúltam volna vissza, lehetett volna a meglévő ruhát is pofozgatni a helyes irányba, de látszik, hogy ezúttal inkább biztosra akartak menni.

Idézetet írta: Mr.Sinister
Ezek a nagy szemek pedig így a valóságban ritka hülyén festenek.
Nekem tetszik, hogy bevállalták a kimondottan képregényes szemeket. :D Az utolsó képen lehajtott fejjel Póki totál úgy néz ki, mintha egy képregényborítóról ugrott volna le. :D Egyébként ezek még nyers fotók, a filmben tuti jobb lesz az összhatás. Gondoljatok bele, ezekben a nagy szemekben milyen baromi jól fog tükröződni a város. ;D

Idézet
Éééés, dobpergés.
MJ:
omg... OMFG! :o Ez nem M.J.! Ez egy nagyon aranyos, csinos, kis eminens diáklány, de nem M.J.

Persze nézzük a jó oldalát, ezek után majd mind visszasírjátok Kristent!  ;D
Én már most visszasírom. ;D Neki legalább olyan bulizós feje van, hogy simán elhiszed róla, hogy leissza magát egy vad bulin, miközben ágyba bújik a fél focicsapattal. ;D Ez az új kislány viszont olyan szende, szűzies, hogy kizárt, hogy a zenetáborban máshova is tegye a furulyát a száján kívül. :)
Persze, emlékszem, annak idején Gwent is rendesen savaztuk az első képek után, aztán jól meglepett minket az alakításával a filmben. Szóval ki tudja, lehet, hogy M.J.-ben is pozitívan csalódunk... :)

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4621 Dátum: 2013. február 26. - 13:20:34 »
Milyen jó véleménnyel vagy MJ-ről ;D mondjuk szívből örülök, hogy nem csak én hiszem ugyanezt róla. ;D

Nekem a bajom az új ruhával a jel (ezt a vacak jelet miért nem lehet elhagyni? tökre hihető, hogy Peter a kis szabadidejében ezzel a macerás jellel bíbelődik...), meg az ezüstös háló,, télleg lehetett volna fekete.  A szemek viszont nagyon fajinok. :spidey:

Amúgy a csajban én bízok /bíztam( :headscratch:) mert mint mondtam a Google -ben igazán helyes kis csajnak tűnik (és azért lehet itt készült róla előnytelen kép, Kristenről meg 2 filmben is készült csupa-csupa előnytelen kép az elejétől a végéig ;D), és elvben a színészkedni  tud, legalábbis ahol láttam mindenki egyöntetűen beszélt róla. Az meg, hogy nem lesz bulizos... fene tudja... sztem még mindig jobb lesz, mint az állandóan vérnyákoló Kristen...
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 26. - 13:24:45 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4622 Dátum: 2013. február 26. - 13:45:46 »
Hát jobban néz ki, mint az első képe alapján, de még mindig bénánább a háló, és a ruha anyaga, mint az előző filmen. Az igazi színét meg úgyis majd a megvilágítás adja. Lehetett volna olyan a háló, mint a legutóbbi Póki játékokban, az tetszett. A Pók-jel viszont szürke, feketén sokkal királyabb lenne. Az egyetlen hatalmas pozitívum a nagyobb szemlencse, írtó királyul néz ki. 8) Vajon tükröződni is fog?
MJ meg így egyelőre, hát.... Várjuk meg a többi képet. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #4623 Dátum: 2013. február 26. - 14:01:37 »
Olyan, mintha Romita Jr. és Deodato rajzait vették volna alapul a ruha készítésénél! :)
MJ még alakulhat, várjuk meg a sminkest! :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4624 Dátum: 2013. február 26. - 14:13:01 »
ezt a vacak jelet miért nem lehet elhagyni?
Mert akkor a szegény laikusok végképp összekevernék ezt a pókruhát a Raimissel. ;D

A 3D-s hálót én is elhagytam volna, jobban tetszett, hogy a hálóminta belesimult a ruha anyagába. De én is úgy látom, hogy itt vékonyabb a hálóminta, mint a Raimi-féle pókszerkón.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4625 Dátum: 2013. február 26. - 14:20:24 »
És íme az új hálóvető:

:)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4626 Dátum: 2013. február 26. - 14:22:18 »
MJ ELSŐDLEGES ismérve, hogy gyönyörű. Amikor Peter először meglátta, elakadt a szava. Modell, a legkeresettebbek egyike. Ez a csaj olyan, mint egy jóllakott napközis. Nincs a világon annyi smink, ami belőle igazi MJ-t csinálna.  :drying: Még ha valami csoda folytán tökéletesen hozná a személyiségét, akkor sem lenne hozzá semmi köze. Az egyedüli, ami szép rajta, az a vörös paróka...  :deadpool:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4627 Dátum: 2013. február 26. - 14:24:03 »
Most komolyan ennyire gyűrődik a ruha Pókemberen, vagy ez valami vicc?

A hálóvetőt meg melyik kindertojásban találta? ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #4628 Dátum: 2013. február 26. - 14:28:20 »
Nézd meg a googliban Kaine, szép kis csaj ez, nem az a kimondottan MJ dögös szép, de attól még szép.

He, ezen a képen tényleg cifrán áll a ruha rajta bazz... mintha pár számmal nagyobb lenne. ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4629 Dátum: 2013. február 26. - 14:54:47 »
Ez a csaj olyan, mint egy jóllakott napközis.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kizárt, hogy a zenetáborban máshova is tegye a furulyát a száján kívül.

Nem is tudok mit mondani erre.  :D

Amúgy én nem tudom mit láttok, a Raimis verzió számomra siralmas és hihetetlen, hogy a műanyag hálódíszes jelmezbe akárki is sikeres pókisan akrobatikus mozgásokat hajtson végre nap, mint nap. És, akkor itt még nem is beszéltünk erről:

:roll:

A korábbi jelmezt sem azért szerettem, mert hú, az mennyire képregényhű meg tökéletes, hanem mert egyben hihető volt és jól is nézett ki ráadásul.
Sajnálom, hogyha végig ez lesz a jelmez, úgy néz ki a fejesek csak rászoltak Webbékre, hogy mindent vissza kell csinálni. Nagy kár.

MJ téren meg egyetértek Tomival. Kezdetből is nagyon nehéz egy jó MJ-t találni a természetes vörös haj miatt, úgy látszik ez most sem jött össze.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4630 Dátum: 2013. február 26. - 15:13:21 »
Szerintem is ez a csajszi egy tündibündi-cukimuki kislány és nem a dögös MJ.

Nekem is MJ-ről az első találkozás pillanata jut eszembe Peterrel:

vagy

BuB

• Pókfej
« Válasz #4631 Dátum: 2013. február 26. - 15:13:35 »
Valaki photoshoppolt. :D

Hát valszeg télleg ez a sötétebb vöröses haj sokkal jobban állt volna neki...

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4632 Dátum: 2013. február 26. - 15:19:01 »
Nem tudom ide, vagy a Viccek topicba való -e:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4633 Dátum: 2013. február 26. - 15:26:48 »
Ez a kislány inkább menjen She-Hulknak mint MJ-nek :hehe: Aki szerint pedig Mary Jane egy dögös modell, nos ahhoz mit szólnátok ha Megan Fox játszaná őt is? Kívülről stimmelne is a dolog,de a színészi játékról nem beszélhetnénk ;D
Én továbbra is ellenzem ezt a nosztalgia rucit és elnézve az előzőt kedvem lenne visszasírni! Nem mintha perfekt lenne az a jelmez,de 2013-ban illene valami dizájnmódosítást beiktatni még ha az csak 15%-ban is változtatja meg az eredeti gönc küllemét. Mert ez így baromi unalmas,hogy simán lemásolják az original kosztümöt aztán hadd szóljon :roll:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4634 Dátum: 2013. február 26. - 15:39:42 »
Nem is kövér ez a csaj, nézzétek meg a lábát. Az utolsó slide78 által linkelt képen barnának tűnik, míg a forgatási fotókon eredeti vörösnek :headscratch:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4635 Dátum: 2013. február 26. - 15:45:05 »
Elindultak az MJ mémek meg képek.  :lol: Ó, Internet, nem lehet csalódni benned.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4636 Dátum: 2013. február 26. - 15:46:24 »
Nézd meg a googliban Kaine, szép kis csaj ez, nem az a kimondottan MJ dögös szép, de attól még szép
Nem t'om... ott vannak róla jobb képek, de mivel 10+ éve filmezik, lehet, hogy 18 évesen még vigyázott magára. Az IMDB-n lévő képei között nem nagyon találtam jót...

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4637 Dátum: 2013. február 26. - 16:30:46 »
Éééés megint jön a rengeteg fikázás...
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4638 Dátum: 2013. február 26. - 17:03:04 »
De most legalább nem a pókruhát fikázzuk, örülhetsz. ;D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4639 Dátum: 2013. február 26. - 17:26:56 »
Éééés megint jön a rengeteg fikázás...

Éééés téged miért zavar a véleménynyilvánítás? Most még a többség visszafogott volt...