0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
IdézetLáttunk egy autót egy képen. Bármi lehet. talán a szomszéd MJ apjának a verdáját szereli szívességből és így ismerkednek össze a lánnyal. Kiderült az elsőből, hogy ért a gépekhez.Szerintem is ez a legvalószínűbb. Ha már tinédzserekről szól, szerintem kocsit biztosan nem kap.
Láttunk egy autót egy képen. Bármi lehet. talán a szomszéd MJ apjának a verdáját szereli szívességből és így ismerkednek össze a lánnyal. Kiderült az elsőből, hogy ért a gépekhez.
Amíg Emma Stone játszik a filmben nem érdekel ki bohóckodik a másodrangú csitri szerepében. A jelmezen meg semmi pozitív változás nincs az előzőhöz képest. Az is jó volt, ez is jó lesz.
A piros gatyaról meg annyit, hogy én lilát is hordok.
Idézetet írta: Sullkrisz - 2013. február 27. - 17:08:59A piros gatyaról meg annyit, hogy én lilát is hordok.hol vetted?
Istenem hát miért ne lehetne egy olyan jelenet ahol autót vezet?
Idézetet írta: VTomi - 2013. február 27. - 17:24:09Idézetet írta: Sullkrisz - 2013. február 27. - 17:08:59A piros gatyaról meg annyit, hogy én lilát is hordok.hol vetted?Tom Taylor. Szerencsém volt, mert le volt árazva. Ja és vettem hozzá egy dögös sárga mellényt is szintén Tom taylorban OFFFFFF